Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co kumpela wysyla mi zdjecia?

Polecane posty

Gość gość

jestem dziewczyną, mam 23 lata moja kolezanka, dosc bliska - w takim sensie ze duzo o mnie wie a ja o niej - wysyla mi czasami swoje zdjecie - selfie komentujac np '' a tu moje zdjecie haha :)'' ''a tu ja dzisiaj z iwona na spacerze'' a tu pokazuje jak sie farba trzyma itd, po co to robi? nie pisze nic wiecej zeby nie sugerowac co mam na mysli ps nie zdarza sie to nagminnie, ale jednak...

Gość gość
zasypuje cie swoimi 'talizmanami', narzuca swoją pozycję, kierunek znajomości, dominacje nad tobą, styl, jak piesek znaczy drzewka, ale pozornie, chce sie tylko przypodobać, wystarczy szczekniesz i zmieni strategie albo sie wycofa, przeszkadza ci to?

Gość gość
a co masz na myśli ? Że może zakochała się w Tobie ;) ? Takie rzeczy ludzie wysyłają na fejsa do szerokiego ogółu, także na blogach etc. ignorując wagę swojej prywatności. To że do Ciebie to wysyła może zastanawiać. Od jak dawna to robi ? Czy jej odpowiadasz coś na to ?

Gość gość
wy czytacie co ja napisalam czy tylko tytul tematu? jestem dziewczyna a to moja kolezanka mam wrazenie ze ona chce ze ma konkurowac ;) nie sądzicie?

Gość gość
ale w czym konkurować ? że chodzi na spacery ?

Gość gość
no właśnie ,w czym? skąd ten pomysł?