Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosc wsteczna. popadam w paranoje.

Polecane posty

Gość gość

Obecny sprzedal mi nieco za duzo informacji o swojej przeezlosci m.in ze spal z d***** jak byl sam, ze liczba kobiet w jego lozku byla dwucyfrowa. Oprocz tego znalazlam bardzo bardzoczule wiadomosci ktore wymienial z (teraz) juz eks jak jeszcze byli w zwiazku(ja NGDY TAKICH CZULYCH WIADOMOSCI NIE DOSTAWALAM nawet jak byl za granica) izdjecia tej samej bylej trzymal na komputerze kilkadziesiat jak nie wiecej zdjec. Potem znalazlam tez filmiki. Oraz jej zdjecia nagie. Co dziwne, zdjecia innych bylych mial po 1sztucec i raczej zwykle. Pamietam ze kiedys w zlosci jak nazwalam ja p***a to sie obruszyl i powiedzial ze p**de to mam sobie znalezc w majtkach a on sobie nie zyczy zebym ja obrazala. Zdjecia (podobno) pokasowal bo zdrobilam sajgon szczegolnie o te na ktorych naga sie wypina. Chcoc mam podejrzenia ze je tylko zgral na np.pen drive. O wiadomosciach udajee ze nie wiem. Nadal pamietam jak sie uniosl jak ja wyzwalam. Chociaz go zdradzila. Mnie nazwal suka kiedy mu napisalam ze chce jechac sama na wycieczke do zakopanego kiedy to on jechal na mecz do warszawy.Inie przeprosil. I popadam z ogromne doly, myslac ze to byla jego wielka milosca ja to zapchajdziura po niej, ze znow obdarzylam uczuciem nie tego co trzeba, ze nie bede ta jedyna na ktora czekal tylko ze po cichu teskni za tsmta chociaz on zapiera sie ze tak nie jest.kiedys zapytalam sie czy ja kochal bardziej nastapily 3 sek. Milczenia i powiedzial "inaczej, ciebie kocham miloscia dojrzala" no poprostu ryczec mi sie zachcialo. Popadam w kompleksy, depresje i paranoje. Jakby tego bylo malo to jestem z nim w ciazy. Wiec mozecie sobie pouzywac i pojezdzic po mnie jaka jestem glupia. Bardziej zdolowana juz nie bede.

Gość gość
Koleś nazywa cię "suk/ą" a twoim największym problemem jest zazdrość wsteczna? Jesteś pieprznięta i to ostro. Wróżę rozstanie, na pocieszenie napiszę, że być może Twoje zdjęcia też będzie przechowywał na jakimś pendrivie :D 🖐️ (wcale nie jest mi do śmiechu, po prostu zastanawiam się jak można być tak głupią, by dać się w ten sposób obrażać, upokarzać i poniżać. Trochę szacunku do siebie, dziewczyno:o )

Gość gość
Jestem typem romantyczki a to chyba pierwsza powazna milosc w moim zyciu. Poprzednie zwiazki wydaja mi sie blahe, nie takie intensywne. Dla mnie jest tu i teraz, nie mialam skrupolow wykasowac zdjec bylego bo on jest mi do niczego nie potrzebny. Byl, ale go nie ma i juz migdy nie bedzie w moim zyciu. Wiec boli mjoe swiadomosc ze on trzyma wiadomosci z przed 7 lat.

Gość gość
Mam strasznie zdeptane poczucie wlasnej wartosci. Prawie go nie mam. Moze dlatego tak latwo wybaczam takie obrazanie mnie.

Gość gość
Faktycznie zbyt dużo mu pozwalasz... takie obrażanie ciebie w związku już teraz nie wróży dobrze. Jakbyś nie była w ciąży to bym ci radził odejść jak najszybciej ale tak to nie wiem. Lepiej żyć samemu niż męczyć się z debilem który myśli o byłej wciąż.

Gość gość
Haha chyba dokładnie rok temu, tez w ciąży założyłam bardzo podobny temat na kafe....:) miałam depresje i paranoję z powodu byłej! Czy mi przeszlo? Ciężko powiedzieć... pamiętam jakie miałam wtedy myśli i jak się czułam, z przyzwyczajenia sprawdzam ex czasem na fb:)

Gość gość
Można by ci autorko różne rzeczy popisać czytając twojego posta ale doczytując do końca przeczytałam ostatnie zdanie i ... to by było na tyle.

Gość gość
Obstawiam ze masz nie wiecej niz 21 lat

Gość gość
Nie wiem czy mi przejdzie. Chyba predzej sie zadrecze.

Gość gość
Bylam w podobnej relacji. Dzis juz wiem ze zdjec nie powinno byc ze wzgledu na szacunek do mnie. A nie-bo wymusilam usuniecie ich... Dzis mam z tym czlow dzieci. Jest inaczej. Nie ma czasu na p*****ly. Ale potrafi przegiac w tym co mowi. .. tak go nauczylam przeciez swoim brakiem konsekwencji w obronie wlasnej godnosci. Byl moja 1 miloscia i ja jego tez. Jak sie raz rozstalismy to tez nowa dziewczyne sprowadzil do parteru jak probowala zwalczyc swoje kompleksy moim kosztem. Dla mnie tez inni byli mili. Zabawni. Atrakcyjni. I zawsze w tyle za nim. Jesli wiesz co chce powiedziec....

Gość gość
Nie mialam tego na celu. Nie wiem jak poza tym wyglada Wasza relacja...na ile gleboka jest. Jakie plaszczyzny obejmuje... byc moze jest tylko nieokrzesanym burakiem, ktorego mozna nauczyc manier i odpowiedniego traktowania ludzi ;)

Gość gość
Naucz go siebie. Mow o tym co czujesz. Czego pragniesz. Czego nie chcesz. Jedno jest pewne-wykorzystaj na to okres ciazy. Potem juz sie nie łudz. Napisz-jajie zalety ma twoj facet?

Gość gość
Jest pracowity, ogarniety- kazda sprawe zalatwi, zaradny, inteligentny, przystojny,

Gość gość
ile macie lat ? czy sie przebadalaś ? bo na 60% masz już HPV ...niestety no i czy pozwalasz mu robić sobie "ostre " fotki ?