Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pies13

Hej Hej Ile schudłyście biegając ?

Polecane posty

Hej dziewczyny chciałabym sie dowiedzieć ile schudłyście biegając , po ilu miesiącach były widoczne efekty , czy było to 30 min może więcej .Plus czy miałyście chwile zwątpienia

Gość gość
Mniej widać na wadze, a bardziej w centymetrach. polecam bieganie, bo człowiek się wkręca w zdrowy tryb życia. Już się zapisałam na bieg niepodległości w Warszawie

Gość halinka023
jak zaczynałam biegać to na samym początku robiłam zawrotne 2-3 km ;P z czasem pokonanie coraz większej odleglosci przestało mi sprawiać jakaś większą trudność i po 5 miesiącach jestem już w stanie przebiec 15-18 km, ale moj najwiekszy sprawdzian mam za tydzień (półmaraton królewski) mam nadzieję, że dobiegnę :P fajnie o bieganiu napisała Jagoda z odchudzaniazjagodą http://odchudzaniezjagoda.pl/bieganie-dlaczego-warto/ wyodrębniła plusy biegania i fajnie je opisała. poczytaj to Cię na pewno zmotywuje :)

Gość gość Anna D
W weekend biegałam po 5 km (minimum) - przełaj - lasem. W tygodniu 30 minut ćwiczeń rano i godzina wieczorem. Do tego dieta 1700kcal, 2 tabletki foreverslim dziennie. Tak przez 4 miesiace. Efekt 12 kg mniej

Ja biegam 3 razy w tygodniu po 20 minut. w tym temacie początkuję, ale to mój sukces :) Ćwiczę w domu, co się da - tak 10 - 20 min dzienne. Nie jem kolacji, schudłam 12kg. Mam taki własny kontrakt, umowę i trzymam się mocno. www.mojkontrakt.pl jak nie macie wytrwania w postanowieniach, wytrwacie malwa

pies13 -kto nie ma momentów zwątpienia? Każda ma. Trzeba tylko to przezwyciężyć i wytrwać:)

Gość gość
bardziej się ujędrniłam , a bieganie kocham , a 11 listopada biegnę w biegu niepodległości :)

Gość gość
Nie samym bieganiem się schudnie. Aktywność fizyczna, to 30% do sukcesu, a cała reszta to zdrowa dieta. W tym pomogło mi centrum odchudzania i odżywiania. Umiem już komponować posiłki, dzięki ich poradom, naukom i motywacjom.

Gość WeronikaD
Ja nie mam motywacji do biegania, nie lubię ćwiczyć sama, a chętnych do biegania ze mną nie znalazłam. Mieszkam w Poznaniu, niedaleko mojego bloku znalazłam klub crossfit naramowice, poszłam na pierwsze, darmowe zajęcia i przepadłam. Atmosfera genialna! Jest ciężko, ale efekty piorunujące! Jest tutaj ktoś komu również spodobał się crossfit. A może ktoś z Poznania chce biegać? Bo ja cały czas szukam jakiegoś towarzysza do joggingu.

Gość natria21
Mam 22 lata. Ważę 47,5 kg przy wzroście 160 cm. Co drugi dzień chodzę na siłownię. Biegam na bieżni http://www.marbo-sport.pl/pol_m_Sprzet-Cardio_Bieznie-1023.html przez 60 minut, co daje około 9 km przebiegniętej trasy. Nie jestem otyła, ale chciałabym poprawić swoją sylwetkę przede wszystkim w okolicy talii i bioder, a także pozbyć się dręczącego mnie celulitu. Ostatni posiłek zwykle jem do 19 godziny. Poza tym chciałabym wiedzieć, co da mi bieganie przez 60 min (9 km) co drugi dzień przez miesiąc. Dotąd odbyłam 5 tego typu treningów.

Gość gość
kolejny spam od marbo! bojkotujemy! podszywają się pod innych! masakryczna firma! w przeciągu kilku minut napisali pod róznymi nikami kilka postów. chcecie zrobić z nas idiotów?