Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie teraz nie zmieniać codziennie majtek...

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś zmieniałam co 3 dni, teraz codziennie i nie wyobrażam sobie teraz chodzić 3 dni w tych samych gaciach... a wy co ile zakładacie czyste?

Gość gość
nosze tak długo aż są sztywne

Gość gość
Ja też zmieniam każdego dnia,ale zdarza się że zmieniam dwa razy dziennie.

Gość gość
Zmieniam rano i wieczorem

Gość gość
A to nawet i 2 razy dziennie zmieniacie

Gość gość
2 razy dziennie. Nie wyobrazam sobie klasc sie spac w tych samych majtkach.

Gość ciekawski pan
co sprawia że musicie zmieniać gacie 2 razy dziennie? czy żółte plamy z przodu ,czy brązowe z tyłu? a może jakieś inne czynniki?

Gość gość
kiedy zachodzi taka potrzeba to zmieniam nawet kilka razy, ale to w wyjątkowych sytuacjach np.okres.

Gość gość
Też zmieniam codziennie i nie wyobrażam sobie inaczej, choć kiedyś dawno temu nosiłam też przez 2 lub 3 dni te same. W nocy śpię w piżamie bez majtek i zmieniam ja co drugi dzień.

Gość gość
Codziennie. Ale zdarzy mi się do 2 dni (z regułu jak siedze w domu i mam weekend lenia). Kiedyś, jak się uczyłam to mieszkałam na jednej stancji gdzie nie bardzo miałam ochotę korzystać z wanny więc nacodzień [nigdy nie wiem jak to się pisze] to podmywałam się i myłam pachy itd. Ale wiadomo, no całego ciała dobrze się tak nie da umyć - owszem, smrodu nie będzie, ale brud zostanie. Teraz nie wyobrażam sobie nie brać prysznica :D Chyba, że mam weekend lenia ;)

Gość gość
Co kilka dni. Zawsze noszę wkładki.

Gość gość
co z tego że nosisz wkładki? wkładki ci całej d**y nie zakrywają

Tak bez majtek teraz zimno spać, chyba, że masz jakiegoś ciepłego przytulacza ?

Gość gość
obrzydliwe nie zmieniać majtek codziennie, ja zmieniam dwa razy dziennie rano i wieczorem po kąpieli, nie rozumiem jak można kilka dni nosić jedne majtki bo wkładka, wkładka ci rowa nie zakrywa

Gość gość
wkładki są wystarczająco duże by bieliznę ochronić przed ubrudzeniem,kiedy ma się okres nosi się podpaski.

Gość gość
a po co mam dupę zakrywać? z dupy śluz mi się nie wydobywa

Jestem trochę przeziębiony, bo przyszły ujemne temperatury a ja nie mam do kogo się przytulić. Ostatniej zimy miałem przytulacza i byłem zdrowy całą zimę.

Gość gość
Nie rozumiem was z tymi wkladkami. Nawet jak mam okres i noszę podpaskę, która więcej zakrywa niż wkładką to i tak majtki zmieniam. Koszulkę, skarpetki też codziennie.

Gość gość
Ja mam wrażenie że ze śluzu i tak jest mniej bakterii niż z bąkow i w ogóle o***tu... A ilestam dziennie ich się puszcza.. Zmiana gaci raz dziennie to minimum

Gość gość
no i co z tego, ze nie zakrywają "idiotko"? idąc tym tokiem rozumowania to po każdym sraniu powinno się zmieniać gacie.

Gość gość
Chodzi o to że śmierdzą. W gacie się pierdzi, kilka do kilkunastu razy dziennie. Jak sobie 2 - 3 dni popierdzisz w gacie to na pewno przyjemnie pachniesz

Gość gość
Dupa dupą. Przecież mamy gruczoły apokrynowe i ich wkładka nie zakryje. A po sraniu można tyłek umyć :P Albo chociaż nawilżanym papierem toaletowym o higienę zadbać ;) Aczkolwiek to nei oznacza, że codzienna zmiana majtek jest niepotrzebna (jak naisałam na poczatku - pot). x Ciekawi mnei tylko ile z pań tutaj taka uwagę przywiązuje do prania czy czyszczenia butów. Jak kiedyś taki temat założyłam to mnie zjedzono ze złości, że uważam to za element dbania o higienę :P