Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyobrażam sobie teraz nie zmieniać codziennie majtek...

Polecane posty

Gość gość
Poza tym ubieracie uzywane gatki po myciu, czy może higiena też raz na kilka dni :/

Gość gość
aż sie żygać chce

Gość gość
ja znam osobe które zgrywa wielką czyścioche bo sie codziennie myje, ale myje jedynie wieczorem nogi w misce do kolan

Gość gość
Przynajmniej myje nogi:D niby XXI wiek a u niektórych średniowiecze

Gość gość
No, nogi myje, więc jak 10h chod******ozakach to wszystko czyste :D Oczywiście, że po myciu świeże gacie, w innym wypadku to dla mnei nie ma różnicy czy pochodzę 3h bez mycia czy umyje i w brudne rzeczy się ubiorę

Gość gość
najlepsze że ta osoba poucza innych jak mają dbać o higiene i uważa się za taką czystą a inni to brudasy bo mają inny cykl mycia, owszem myje sie codziennie wieczorem ale jedynie nogi do kolan wymoczy :D znam też osobe która poucza innych co do sprzątania w domu i wytyka najmniejszy brud, sprząta po obcych chałupach a kiedyś jak u niej bywałam to taki fetor walił z mieszkania że masakra, takiego brudu w życiu w domu nie widziałam jeszcze wiadro z sikami w kuchni. Mówie wam czasem najgorsi są ci co tak głośno krzyczą o higienie, komuś kurz wypomną a u nich w domu można łopatą sprzątać

Gość gość
Właściwie to chyba gorszego smrodu niz od przepoconych nog nie ma :p więc laska dobrze robi :D

Gość gość
Mysle że to dlatego że swojego smrodku się tak nie czuje, a brudu nie widzi. Po prostu jest się przyzwyczajonym do tego :p

Gość gość
"Mówie wam czasem najgorsi są ci co tak głośno krzyczą o higienie, komuś kurz wypomną a u nich w domu można łopatą sprzątać " Dokładnie. Ja jestem klasyczna syfiara, moje mieszkanie nieraz woła o pomstę do nieba. Tak mam i tyle, o higienę taka bardziej osobistą za to dbam :P A mam znajomą co to niby porządna, i w ogóle a w mieszkaniu z wierzchu ładnie, a jak tylko coś się przesunie itd to kłęby kurzu, jakieś paznokcie poobcinane itd :D Ja jak sprzątam chociaż to mega dokładnie

Gość gość
Ja noszę czarne, to nie muszę zmieniać.

Gość gość
hahahah taaa od pierdów śmierdzą majtki, takie debilizmy tylko na kafe :D

Gość gość
Powiedziała laska z cipą przyklejoną do kroku w gaciach

Gość gość
skoro pocicie się codziennie to już wasz problem. nie każdy poci się jak świnia. ja praktycznie w ogóle się nie pocę, jedynie w upały.

Gość gość
Goowno was obchodzi, kto i co, co ile zmienia, dopóki nie śmierdzi. Doopy nikt nikomu nie wącha. Tak się śmiejecie ze "sterylnego" wychowywania dzieci itp., a sami macie jobla na punkcie "sterylnej" higieny. Co za hipokryzja.

Gość gość
Jak się nie pocisz W OGÓLE to się zgłoś do lekarza, to objaw choroby. Pewnie skóra też Ci się nie złuszcza, a o gruczołach łojowych nei słyszałaś. x Nie wiem co ma sterylność związanego ze zwyczajną zmianą majtek. Sterylność to używanie mocnych detergentów i w kosmetykach i w środkach do czyszczenia domu, a nie zwykłe dbanie o podstawową higienę. Moze zmiana pampersa dziecku to już STERYLNOŚĆ? :D Albo pranie mu ubranek? ;)

Gość gość
I co się tak oburzyłaś bo wyśmiano Twoje "nie zmieniam majtek bo nosze wkładki"? Wolnoć tomku w swoim domku. A my mamy prawo sobie gadać o higienie, Ty masz prawo mieć swoje zasady.

Gość gość
nie mam c**y przyklejonej do majtek bo też nosze wkładki ale to nie zmienia faktu że majtki zmieniam dwa razy dziennie, wiem że dla ciebie to dziwne nosić codziennie świeże majtki mimo wkładki, wkładke też pewnie nosisz jedną przez kilka dni

Gość gość
nie widzisz ślepoto wyżej że kilka osób się tu wypowiada? nie wszyscy pocą się na tyle żeby codziennie musieć zmieniać gacie

Gość gość
nie, ja widze tylko jednego brudasa każdy normalny człowiek zmienia przynajmniej raz dziennie majtki

Gość gość
Nie wiem, ja wolę zmieniać ubrania ZANIM je przepocę ;) x Boże, to muszę być dla Was mega dziwna bo mimo, że też mam niską potliwość (taaaak, bo KAZDY się poci) BLUZKI zmieniam codziennie :D Podobnie skarpetki ;) Jak rozumiem tutaj to szok i niedowierzanie.

Gość gość
tutaj tylko jedna nosi majtki kilka dni także :D

Gość gość
Sterylność to ogólnie jobel na punkcie higieny. Kiedyś ludzie myli się rzadziej i rzadziej zmieniali ubrania i żyli. No ale wiadomo koncerny muszą zarabiać, więc napychają bzdur do łbów. A tak ps. po każdym sikaniu też zmieniasz gacie? Bo zawsze zostają jakieś resztki moczu, więc powinno się po każdym sikaniu je zmieniać (albo wkładkę) żeby być "higienicznym", haha.

Gość Prawda26
Kiedyś nosiłem cały tydzień lub dłużej. Teraz zmieniam codziennie, ale to chyba z przyzwyczajenia bo i tak się nie myję, może raz na miesiąc, a wychodzę z domu raz na dwa tygodnia :D

Gość gość
Nie, nie po każdym sikaniu musza zostać resztki moczu. Istnieje coś takiego jak podmywanie się. Akurat bidetu nie mam, ale mam taki kubeczek (miarka kuchenna :P) i nieraz używam, a jak mi się nie chce to nawilżane chusteczki, mokry papier toaletowy itd. A kosmetyków używam z reguły delikatnych, w tym także na bazie wyłącznie wyciągów roślinnych - mocniejszy detergent raz na jakiś czas. Wiec moja skóra nie narzeka na zmywanie naturalnych barier ochronnych. Kiedyś to kobiety przy okresie się nie myły tylko tak chodziłi, nie jest to dla mnie ideał. Nie wiem jak dla innych

Gość Prawda26
A i w robocie kiedyś szef podszedl i powiedział "pracownicy skarza sie, ze smierdzisz" z taka powazna mina hahaha xD. A ja mu mowie, ze to pewnie moja bluza robocza i olalem... kilka dni pozniej wchodzi wkurzony do biura i mowi przy innych R*, "umyj dzisiaj bluzę" hahaha xD

Gość Prawda26
a i jak czuje, ze w majtach mokro troche pi sikaniu, to wsadzam se w nie taki podreczny recznik co mam na oknie i se tak z tym recznikiem w majtach paraduje po domu :D

Gość gość
nie wiedziałam że zmienianie majtek codziennie to straszna sterylność :D

Gość gość
A co powiecie o myciu zębów czesciej niż 2 razy dziennie? To jest obrzydliwa sterylnosć. Albo mycie głowy co 2-3 dni - albo co gorsza CODZIENNIE. Ohyda. Dawniej to myli raz na kilka miesięcy i było spoko. Chociaż wg mnie uzywanie płynu do mycia naczyń jest paskudne - kto to widział, przecież naczynia wystarczy opłukac w wodzie z octem, przetrzeć szmatą i tyle.

Gość gość
1-2razy dziennie w tygodniu. W domu w dni lenia chodze nago, w nocy spie w majtkach. Pajaki lubia wchodzic w dziury!