Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twinkled

Czy to będzie bolało? Boję się.

Polecane posty

Gość Twinkled

Boję się pierwszego razu. Jestem dziewicą, mój chłopak ma bardzo grubego penisa. Jest w stanie ledwo włożyć we mnie koniuszek serdecznego palca, a jego sprzęt jest "szeroki" na trzy. Sprawę pogarsza fakt, że jestem bardzo drobna i jak widać wąska. Dodajcie mi otuchy. :(

Gość gość
jak cie porządnie zerżnie to nie będziesz o tym myśleć

Gość gość
Noworodki są grubsze od najgrubszych penisów, więc Z CZASEM i u Was się jakoś poukłada. Ale właśnie z czasem. Jak rozumiem, On jest delikatny wobec Ciebie i wie o twoich obawach. Poproś go, abyście próbowali w pozycji "na jeźdźca". On się położy na plecech z ptakiem sterczącym do góry. Ty uklęknij nad Nim ze stopami z obu stron jego bioder. Obniżaj się powoli, przysiadaj aż twoje "gniazdko" dotknie jego "ptaka". To będzie dla Ciebie przyjemne. Dotykaj wiele razy, ocieraj się. To pewne, że z czasem i ochotą będziesz gniazdko dociskać nieco mocniej. ALE WSZYSTKO BĘDZIE POD TWOJĄ KONTROLĄ. To Ty będziesz panować nad równowagą między swoimi: przyjemnością i dolegliwością. Będziesz coraz bardziej podniecona, co także łagodzi dolegliwość. Nie ma takiego mądrego, który powie ile dni to będzie trwać. Jedno jest pewne: STANIE się to, że popatrzysz Mu w końcu w oczy, całkowicie wypełniona Nim!

Gość gość
Nawet jeśli autorem jest PROWOKATOR, to nie zmienia to faktu, że NAPRAWDĘ wiele Dziewczyn boi się pierwszego razu i to do Nich napisałem, a (ewentualnego!) PROWOKATORA olewam ciepłym moczem.

Gość Twinkled
To nie jest prowo, tylko moja realna obawa. Ktoś mi powie skąd te nagłe przypuszczenia prowokacji? Nie jestem obeznana w tym forum, zaglądam tylko raz na jakiś czas.

Gość goscpolo
Autorko Ja bym Cię zerznal mam penisa na 20 cm

Gość gość
Jak od razu będzie chciał wsadzić to może boleć. Ja akurat byłam mega wąska (problemy z wizytami u gina m.in), mój facet ma dużego i grubego i sporo trwało zanim się udało - dużo zabaw palcami, duzo rozciągania, podniecania mnei na maksa (nawet mój gin tak radził) - a i z 10 pierwszych pełnych penetracji raczej delikatnie było, nie było mowy o jakieś ostrej jeździe. Gdyby to miało się odbyć za jednym razem to bym chyba sie popłakała z bólu. Ale z tego co wiem ja jakaś wyjątkowa byłam bo dużo osób wyśmiewało jak można "nie od razu". Jednak w razie czego nie spinaj się, nie nastawiaj, że za pierwszym razem MUSI się udać. Po prostu cieszcie się sobą, poznawajcie się coraz lepiej i będzie git ;)

Gość gość
I oczywiście dużo jakiegoś żelu nawilżającego, żeby bylo miło i gładko :)

Gość gość
Wysmaruj ciipkę masłem.