Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cholera jasna jestem znowu w ciąży nie przezyje

Polecane posty

Gość gość
12.37 - Trzeba mieć tylko poukladane w głowie, wtedy człowiek sobie ze wszystkim poradzi. I nie musi się uciekać do zabijania własnego dziecka w swoim ciele, żeby żyć szczęśliwie i spełniać się na wszystkich frontach ;-)

Gość gość
gość dziś 12.37 - Trzeba mieć tylko poukladane w głowie, wtedy człowiek sobie ze wszystkim poradzi. I nie musi się uciekać do zabijania własnego dziecka w swoim ciele, żeby żyć szczęśliwie i spełniać się na wszystkich frontach x klepki moze poukładane ale piątej ci brakuje bu ha ha

Gość gość
gość dziś ja też mimo brania tabletek jestem w ciąży :/ Za parę tyg rodzę i nadal nie mogę przyzwyczaić się do tej sytuacji.Trafia mnie jak pomyślę o karmieniu,kupach,kolkach,ząbkach itp już nie mam na to siły.Poza tym nie stać mnie na 3 dziecko i nie mam na nie warunków mieszkaniowych. x spojrzałas na sytucje z pozytywnej strony ?

Gość gość
Co do aborcji - nikt wam nie każe robić, jak wam sumienie nie pozwala. Ja bym to zrobiła, jakbym musiała i nie wam mnie oceniać!

Gość gość
nasze pani kierownik też tak myslała jak zaliczyła wpadke z jednym bonzo z władz samorządowych, ale 10 lat młoszy kolega z p[racy i tak sie z nią ozenił- bo mu powiedziała ze to jego dziecko

Gość gość
12.46 - Sfrustrowana forumowiczko... że też ci się tak chce dogadywać...

Gość gość
Jakoś ci co złożyli śluby czystości po wielu latach współżycia i posiadania dzieci mówili ze potem ich miłość stała się mocniejsza.

Gość gość
Sfrustrowana to jestes Ty pisząc komuś co ma robić. Przeciez kazdy robi co chce i zobacz cos wiecej prócz własnego czubka nosa-dla Ciebie to szczęście dziecko a dla innych katastrofa. Wez sie lepiej za cos pożytecznego a nie za wygłaszanie swoich smętnych teori na temat macierzyństwa i aborcji:

Gość gość
Śluby czystości-a kto powiedział ze ja wierze w te wasze katolickie fantazje??? Nie musze sie wyrzekać seksu bo kazdy robi co lubi. Jesli kosmos sie znudził albo kojarzy z czyms nieczystym to jego problem nie moj

Gość gość
śluby czystośi bu ha ha ha co za średniowiecze w kk

Gość gość
Trudno mi się czyta takie posty, bo jak to jest, że ta co nie chce zachodzi w ciążę, a ja ronię w 19 tygodniu jedną ciążę, o drugą się staram, tryliardy badań, masa pieniędzy i nic... A kobiety, które nie chcą albo nie mają warunków, przez całą ciążę zrobią tyle co jedną morfologię, żrą chleb ze smalcem, palą, piją, do lekarza nie chodzą i bach... ciąża jedna za drugą. Do autorki, założę się, że za parę lat będziesz się jednak cieszyć, ważne by dziecko było zdrowe.

Gość gość
Do tej z 13.05 to,ze ty nie mozesz zajsc,to jeszcze nie znaczy,ze inna ktora wpadla ma urodzic,nikt ci nie mowil,ze zycie nie jest sprawiedliwe?

Gość gość
A mnie nie jest WCALE zal autorki.. Jest po prostu głupia i tyle. Skoro wie, ze tabsy nie daja 100 % pewności dlaczego pozostawila im kwestie swojej płodności ? Biore tabsa i to zwalnia mnie z myslenia, obserwowania swojego organizmu i wyciagania wniosków.. Wpadki z tabsami nie sa wina tabsów, one dzialaja idealnie, to wyłacznie wina kobiet myslących , ze cudowna pigułka pomysli za nie..

Gość gość
Problem jest w ogóle taki, że kobiety łykają te tabletki, trują się i dziwią jeszcze że tabletki zawodzą. najskuteczniejsza jest obserwacja organizmu, wyliczanie dni płodnych plus prezerwatywa - najlepsze i najbezpieczniejsze.

Gość gość
Ja jestem w czwartej ciazy. Trzy planowane, czwarta jakos tak wyszła, mimo ze nie powinna. Przez pierwsze miesiące byłam załamana, bo nie umiałam sobie wyobrazic swojego przyszłego zycia. Mam fajna prace, troche odrosniete dzieci... Przeczytałam gdzies, ze najbardziej boimy sie wyobrazen na temat przyszłości. Ale to tylko wyobrazenia ... fikacja ktorej na razie nie ma. To tak jak strach przed potworami w szafie. I postanowiłam nie myslec za duzo o przyszłosci. Bedzie co bedzie, a jak nadejda klopoty, to bede sie z nimi mierzyc. Aborcja dla mnie nie wchodzi w rachube. Z wielu powodow. Jednym z nich jest to, ze mam siostre, ktora nie moze miec dzieci i adoptowala dwojke. Gdyby nie kobiety, ktore odwazyly sie urodzic, mimo ze nie mogly wychowac swoich corek, nie byloby dla mojej siostry szansy na macierzynstwo. Chyle przed nimi czoło ... Tak ze autorko watku, trzymaj sie. Przyszłość zazwyczaj okazuje sie przyjemniejsza niz nasze wyobrazenia o niej ;)

Gość gośćania
autorko przykro mi ze tak wyszło ale przyznaj sama-jakie masz alternatywy? moze ten ostatni wpis cie jakos podbuduje? him ,,kiedy dochodziłam do sb po operacji... zmajstrował mi drugiego dzieciaka!! " xxx tak zgwałcił cie czy spoił i wykorzystał seksualnie? \sorry ale troche odpowiedzialnosci za swoje zycie....facet cie zdradza oszukuje bije a ty sie z nim kochasz?!