Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trafisz com, kupowal ktos cos od nich?

Polecane posty

Gość Mnich88
Jak mogę usunąć tam konto?

Gość ROB402
jezeli jest tak jak wszyscy tutaj piszą, to trzeba zgłosic ta sprawe na policje, nich przynajmnie zablokują ta strone, domenna jest dość droga to napewno to będzie ich strata.

Gość Sado 33
Wielka ściema !!!!!!!! Omijać każdym kliknieciem !!!! licytują Cię boty ( wirtualni licytujacy) dopóty dopóki skończą Ci się środki po paru minutach gdy się wycofasz licytacja się kończy. Sprawdź historie za ile był sprzedany interesujacy przedmiot następnie spróbuj policytowć zobaczysz że tam gdzie nie było licytujących frajerów to przedmioty schodzą za śmieszna kasę a tam gdzie Ty zalicytujesz to ssą Cię do końca chyba że sie jeszcze jakiś frajer podłączy. ŚCIEMA i KONIEC powinnio to ścigać z urzędu !@!!!!!!

Gość gość
Super serwis z licytacjami, dostałem TV 55 cali za 124 złpo 3 dniach od wylicytowania, polecam

Gość samotna89
Wygrałam pralkę za 90 zł taniej od Allegro polecam.

Gość Basiaak1971
Tyle różnych informacji że sama musiałam spróbować, trosze ciężko mi było zacząć ale potem zrobiłam serie podbić bach bach bach i wyskoczył napis "WYGRANA LICYTACJA ! A teraz za 31 zł expres do kawy Philips Minuto HD8834/19 jest już u mnie, polecam

Gość Bożżennka
O Boziuniu oni naprawdę wysyłają nagrody, dzisiaj kurier dostarczył mikrofale Zelmera wylicytowaną za 37 zł, taniutko, warto, polecam

Gość wdowa69
Ja wygrałam dzisiaj iPhone 7 za 219 zł najtaniej w Polsce więc się opłaca tam licytować po co przepłacać na drogim Allegro bez sensu.

Gość Jadwiga Szymańska
Matko Jedyna, Matko Kochana oni tam naprawdę powariowali, nie wiem jak to się stało ale waliłam w przycisk LICYTUJ jak oszalała i ustrzeliłam odkurzacz Zelmer JUPITER za 34 zł to jakieś wariactwo...ale prawdziwe

Gość zima88
Ledwo co dojechał dziś do mnie darmowy kurier UPS z wygranym telewizorem Samsung 4k 55 cali za 179 zł polecam tam licytować.

Gość Stnisław Olechowski
Tyle opinii i tyle różnych komentarzy, ale postanowiłem spróbować, po kilkunastu minutach i spędzonych na tej stronce zapoznałem się z zasadami i po kilku podbiciach okazało się że nie było chętnych na robota kuchennego Kenwood MK286 wartego w sklepie 900 zł wylicytowałem za 39 zł, będzie idealny dla żonki na Walentynki, polecam licytacje

Gość gość
Hahaha jaki nagly wysyp pozytywnych komentarzy. I ten tekst: "wlasnie przyjechal do mnie DARMOWY kurier" hahahaha jak tekst z gazetki reklamowej. Chyba tam faktycznie zalicytyje LOL :)

Gość Grażynka Strzelce Opolskie
A ja u nich wylicytowałam żelazko Bosch za 14 zł, cena w sklepie 112 zl. Piszcie sobie co chcecie ja uważam że to najlepsze licytacje jakie do tej pory spotkałam.

Gość babazewsi
Polecam gorąco stronę Trafisz.com wygrałam grzejnik za 5 zł i jest mi teraz ciepło w tę mroźną zimę.

Gość gość
krótko - OSZUŚCI !!!

Gość Dorotka z Konina
A dla mnie to najlepszy serwis z licytacjami pod słońcem, można wylicytować czajnik bezprzewodowy, mikrofale, nawet telewizor, ostatnio od nich dostałam expres do kawy, polecam wszystkim

Gość starsza69
Ja wygrałam maszynę do szycia Łucznik za 5 zł darmowy kurier UPS przywiózł mi ją do domu polecam licytować o wiele taniej od Allegro.

Gość gość
super polecam wygralem gacie z pasem startowym za 500 i darmowy kurier przyjechal tylko za roladunek tych gaci dalem tez 500 stowek super tanio polecam hahaha

Gość niedzielna30
Wygrałam najcichszy odkurzacz Electrolux za 5 zł polecam Trafisz.com nie przepłacam już na drogim Allegro jak inni.

Gość Elaaa1978
Mam od nich telewizor do sypialni LG 32 cale, cały koszt to raptem 43 zł, lepsze od allegro

Gość marwin20
Ten portal kwalifikuje się tylko do prokuratora. Czasami komuś się udaje coś kupić, bo muszą się jakoś maskować. Generalnie jest to jedno wielkie oszustwo - nikt nie może sprzedawać za 1-5% ceny. Nawet rzeczy starych i zalegających magazyny tym bardziej, że np za 50% ceny poszły by z pocałowaniem ręki. Na dodatek nie ma do nich żadnego kontaktu - nawet, żeby złożyć reklamację w razie ewidentnego błędu systemu (a może celowego?)

Gość gość
Ziomuś wyżej to do Ciebie: LICYTOWAĆ TRZEBA UMIEČ !!! Jak nie potrafisz to wyłącz komuter i oddaj ubogim.

Gość walentynka89
Ludzie nie spróbują i piszą głupoty, bo wszystko poza Allegro jest im obce, ja wygrałam na Trafisz.com pralkę Samsung za 20 zł którą przywiózł mi darmowy kurier UPS w ciągu 3 dni polecam licytować.

Gość GospodyniDomowa
Nie ma lepszego serwisu z licytacjami od Trafisz com, pierwsza licytacja i sama nie wiem co naciskałam a tu za 34 zł laptop DELL wylicytowany, coś fantastycznego, jeszcze chce odkurzacz taki co pierze

Gość gość
Witam Też zostałem zrobiony w balona. Czy udało się komuś namierzyć kontakt do tej firmy, albo wypłacić wpłacone pieniądze ???

Gość cccoooswss
Przecież po wejściu na stronę widać, że to przekręt i to skierowany do wyjątkowo naiwnych. Żadnych konkretnych informacji o firmie i zasadach kupna towarów. Same ogólniki i na wejściu musisz wpłacić pieniądze. Dajesz im kasę zanim cokolwiek zaczniesz licytować. Jak można godzić się na takie zasady? To jest niezgodne z prawem. Nie można pobierać pieniędzy za sama możliwość licytacji. Dziwić może, że w Polsce jest w ogóle możliwa działalność takich złodziejskich firm. I co ciekawe, do mnie reklamy tej firmy docierają jako licytacje komornicze. Już to powinno być powinno podstawa do ścigania oszustów, bo oszukują nt. pochodzenia oferowanego towaru. Prawo w Polsce jest dla złodziei, a nie do ochrony zwykłych ludzi. Strona w normalnie działającym kraju byłaby zablokowana po kilku dniach działalności. A te komentarze zadowolonych klientów są tak żenujące, że administrator powinien je oznaczać jako spam.

Gość BronkaDuża
Bo wy nie potrafita licytować ino tylko te gołe baby byśta podpatrywali, jam z storym tłuczemy w te przyciska i co chwila albo lodófka albo prasownica albo mikrofela wpada, najfajniejsze licytacje pod słońcem

Gość biedna89
Opłacało się zalicytować na tej stronie telewizor Samsung 50 cali wygrałam za 9 zł nigdy więcej nie zalicytuję już na drogim Allegro.

Gość gixer
Banda oszustów

Gość wierna89
Spróbowałam zalicytować na tej stronie i wygrałam telefon Samsung Galaxy S7 za 29 zł polecam!