Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie po porodzie SN ,ale bez nacinania

Polecane posty

Gość gość

zdecydowalyscie sie na jakies pieszczoty intymne? lub zblizenie z partnerem? wszystkie czekalyscie 6 tygodni?

Gość gość
po cc 4 tygodnie ale tzw pełny seks a pieszczoty i oral zawsze czyli tuż przed porodem i zaraz po

Gość gość
ja cala ciaze mialam libido zerowe, teraz jak na zlosc moglabym non stop, juz nie moge sie doczekac jakiegos zblizenia. Po pierwszej ciazy sprobowalismy pierwszy raz po 3 tygodniach delikatnie, pozniej znowu po 4 tygodniach i powolutku ogarnelismy temat po porodzie :) Wtedy bylam nacinana wiec gojenie bylo dluzsze, teraz nie mam zadnych szewkow bo cala ciaze trenowalam z "rozciaganiem "pochwy " i udalo sie bez. Cwicze miesnie kegla zeby wszystko wrocilo ładnie do normy ,ale ciekawa jestem jak szybko wy sie odwazylyscie po porodzie bez nacinania? o wiadomo ,ze jeszcze wewnętrznie musi sie wszystko zagoic ,zeby nie sprawialo to bólu a jedynie przyjemnosc :)

Gość gość
Urodziłam sn, ale z nacięciem. Jednak nie miało to znaczenia, bo siedziałam od razu, co jak co, ale zszywająca lekarka się postarała ;) a seks po 6 tyg, wczesniej jakies pieszczoty, gdzie dochodził tylko mąż.