Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego przyciągam trudnych mężczyzn???

Polecane posty

Gość gość
Hipnoza odpada i dla mnie. Wierze,ze i bez tego mozna sobie mozg odblokowac. A w stanie hipnozy mozna "wmowic" rozne rzeczy. Nie wiem czy widzieliscie kiedys takie seanse pokazowe. Mialam okazje na weekendzie szkoleniowym. Mowie wam,co koles umial ludziom wmowic,to byl szok. Np. kazal sie zabawkami bawic,pytal ile maja lat i ci ludzie,dziecinnym glosem,opowiadali co robia. Przysiegam,ze to mowil 3-latek. Albo rozciagal goscia na oparciach krzesla i chodzil mu po brzuchu.

Gość Summy
mieszkam w duzym miescie na zachodzie Niemiec. godzina kosztowala 100 euro, ale byly to dobrze zainwestowane pieniadze. w hipnoze tez nie wierzylam. nie trzeba jej sie obawiac. w kazdej chwili mozna sie wybudzic sila woli jesli sie czuje, ze hipnoza moze zaszkodzic. potrafie rozpoznac ludzi niedojrzalych emocjonalnie chyba dlatego, ze sama taka bylam. moj sposob myslenia sie zmienil. faceci, ktorzy sa trudni z charakteru wydaja mi sie nieatrakcyjni. niewaznie jak bardzo przystojni sa.

Gość gość
Lektor, normalnie podaj namiary na siebie :)

Gość Summy
zapomnialam napisac. w moim przypadku byla to praca z wewnetrznym dzieckiem. odrzucenie smieci z przeszlosci

Gość lektor22
W kościele mnie znajdziesz....:D

Gość gość
Mi sie zmienilo po terapi. Mialam swiadomosc jacy faceci mi sie podabali,teraz mam obrzydzenie i nie moglam zatrybic dlugo,jak mogli mi sie podobac. Na zasadzie patrzysz na to,wiesz,ze skads znasz i lubilas,ale za cholewe nie wiesz za co.

Gość gość
O losie,chyba nie jestes ksiedzem:) :)

Gość lektor22
:D Daj spokój!!! Tak jak w nicku;-)

Gość Summy
ja tez nie moglam zatrybic dlaczego mi sie podobali:D teraz zwracam uwage na zupelnie innych

Gość gość
a jakie miasto w niemczech? lokalizacja nie bylaby problemem, tylko jezyk. rozumiem, ze psychoterapeuta mowi po niemiecku? czy chodzilas do polaka?

Gość lektor22
Chociaż z drugiej strony, jeśli dalej będę miał takie szczęście w miłości to kto wie czy nim nie zostanę...;-)

Gość Summy
Dusseldorf tu jest link do jego profilu na portalu oceniajacym lekarzy, psychoterapeutow itp: http://www.jameda.de/duesseldorf/heilpraktiker/psychotherapie/rene-marx/uebersicht/81319291_1/ jego strona:http://www.seelenpraxis-marx.de/ z nim pracuje rowniez Polka: Iwona Jaroszewski ona tez ma swietne opinie:http://www.jameda.de/duesseldorf/heilpraktiker/psychotherapie/iwona-jaroszewski/uebersicht/81385826_1/

Gość gość
dziekuje za linki! a mozesz mi jeszcze napisac z jaka czestotliwoscia mialas sesje? raz w tygodniu? poczytam opinie i moze sie wybiore. zemczylo mnie juz ciagle spotykanie psycholi

Gość Summy
raz lub 2 razy w miesiacu. zazwyczaj po 1,5 h w razie czego moj stary email : kataweb@wp.pl

Gość gość
w sumie cana wychodzi taka jak za miesiac terapii w polsce, tylko tutaj musisz chodzic 2 lata ( 4x w miesiacu po 100 zł). dziekuje za email, bede sie kontaktowac. jesli jeszcze sprawdzasz co jakis czas stara skrzynke. pozdrawiam serdecznie a znalazlas w koncu tego jedynego, normalnego? :)

Gość Summy
skrzynke sprawdzam, bo ona jest przeznaczona na newslettery :) spotkalam kogos, ale za krotko sie znamy, zeby powiedziec, ze to ten jedyny:) jedna rzecz jest pewna. nie ma on zadnych problemow emocjonalnych. jest zupelnie inny od facetow, ktorych do tej pory spotykalam. pozyjemy, zobaczymy:)

Gość ja jestem nadzieja
" tylko tutaj musisz chodzic 2 lata" &$$$& Nic nie musisz:)Wszystko możesz:classic_cool:

Gość gość
no to trzmam kciuki :) mam tylko nadzieje, ze gust odnosnie ubioru zmienil Ci sie na lepsze :)

Gość Summy
co do ubran to porzucilam wysokie obcasy i preferuje teraz ubrania typu basic. mam w szafie spodnie w kwiatki, ktorych juz nie chce ubierac:P. wczesniej kupywalam tez wiecej ubran. bardziej stawialam na ilosc. teraz jakosc jest dla mnie wazniejsza

Gość gość
hmm moze po prostu wydoroslalas "ubiorowo" :) no nic, napisze do Ciebie za jakis czas juz na maila. do nastepnego pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Gość gość
Lektor, oj tam ,oj tam:). Moze tez wybierasz nie te kobiety:).

Gość Summy
nie wpadlam na ubraniowe wydoroslenie. Ale chyba masz racje:) oswiecilas mnie:) w razie czego pisz, chetnie odpisze

Gość lektor22
Tak jakoś mam...:-( Jedna imprezowiczka, druga spała już z trzema...Ale nie spieszę się, mam dopiero 22 wiosenki:-)