Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamuśka

proszę was o doradzenia w trudnej dla mnie sytuacji

Polecane posty

Gość mloda mamuśka

Witam. Mam 21 lat od roku jestem mężatką. Mój mąż ma 26 lat. Mamy półrocznego syna. Jeździ w trasy po Europie. Jeździ w systemie 3/1. Gdy przyjeżdża nie ma ochoty na seks. Nawet po kilku dniach odpoczynku w domu. Czy to jest normalne? Ja też mam swoje potrzeby. W dodatku nie mam do niego zaufania. Wydzwania do starszej koleżanki i podobno o ciekawych rzeczach mówią (dzwonilam do niej to mi coś tam powiedziała). Teraz podobno się z nią nie kontaktuję. Ale jak mam mu wierzyć? I do tego brak ochoty na seks ze mną.

Gość gość
Oj może go zapytasz? Dlaczego nie ma seksu kochanie?

Gość gość
moj maz tez jezdzil, i ja z nim tez bylam nieraz, tez system 3/1 i wierz mi, moze nie miec ochoty na seks. tydzien w domu to praktycznie zaden odpoczynek, zeby odpoczac od takiej harowy musialby by byc w systemie 3/3 :O 9 do 10 godzin za kolkiem, te 45min przerwy czesto kreci sie na zakladzie podczas zaladunku czy rozladunku towaru (i twoj maz nie siedzi grzecznie w kabinie robiac sobie obiadek, tylko albo sam sie laduje albo nadzoruje, potem musi pozapinac pasami towar a to na prawde ciezka robota), poszukanie potem parkingu, zeby nie prekroczyc czsu pracy czy jazdy i jak stanie to sie juz nic nie chce, a tu trzeba sie jeszcze ogarnac, jesli jest gdzie, i cos w koncu zjesc i w miare sie wyspac przed kolejnym dniem jazdy i skakaniach po naczepie. jak zjezdza po 3 tygodniach takiego meksyku do domu to moze miec ochote na samo lezenie brzuchem do gory, wcale mu sie nie dziwie.

Gość gość
Nie musi pytać, facet ma wystarczająco dużo seksu w trasie, więc w domu wypadałoby odpocząć.

Gość gość
his jesli pracujesz na trasie to pewnie wiesz, ale jak facet jezdzi po europie nie po polsce, to tam nie ma dzi/wek przy drogach :P 🖐️

Gość gość
A kto korzysta z dziwek przy drogach? Chyba tylko idioci chcący załapać jakąś francę. Każdy zawodowy kierowca korzysta z usług dziwek i nawet nie ma się co dziwić, bo robota przeje...na i trzeba się odstresować. A co do Pań przy drogach... w Niemczech i Francji takowe widziałem.

Gość gość
a ja w niemczech, francji, belgii, holandii i luksemburgu ani jednej.

Gość gość
Jak nie, albo jesteś ślepy, albo udajesz że nie widziałeś... przy parkingach dla tirów, zajazdach, motelach pełno się tego kręci :) No chyba że coś się zmieniło w ciągu ostatnich 4 lat.

Gość gość
w niemczech sa oficjalne bur/dele i zadna nie chodzi po parkingach, fantasto :O

Gość gość
no to chodza po parkingach czy stoja przy drodze? :P x x x zadna kabina sie nie kolysala u nikogo :P nawet jezeli ktorys chcialby sobie jakas sprowadzic do auta ;) ale tez nie zagladam nikomu do kabin ;) ale co bede tlumaczyc wszystkich? tu na miejscu, majac zone w domu i pracujac do 16tej faceci chodza na kur/wy, wiec dlaczego za granica mieliby sie powstrzymywac? jak ktos lubi kur/wy to zadna praca go ani nie zacheci ani nie powstrzyma ;)

Gość gość
Jestem kierowcą, to że kierowcy biorą k....y to bajka. Brak czasu i wykonuje się ten zawód dla pieniędzy i w europie każdy oszczędza żeby przywieść jak najwięcej hajsu do domu a nie łazi na k...y. Ale dziwie się że masz taką sytuację bo ja jak wracam to mam z żoną jak nową ,,noc poślubną". Ale nie każdy lubi seks. A jak było wcześniej u was?

Gość gość
Witaj Radzę Ci żebyś porozmawiała z mężem o zaistniałej sytuacji, moze mieć problemy zdrowotne do których boi sie lub wstydzi przyznać.

Gość gość
Radzę umowic się ze mną :-)