Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy drażnią was grubi ludzie???

Polecane posty

Gość gość

CZy drażnią was grubi ludzie???

Gość gość
graznia? nie. wspolczuje im, czuje sie lepsza od nich, ale nie draznia mnie :)

Gość gość
Nie, draznia mnie glupi ludzie, np. Tacy jak autorka pierwszej odpowiedzi

Gość gość
Oj drażnią, drażnią. Niektóre powodują erekcje ;) Uwielbiam wchodzić w tłusty tyłek lekko podtuczonego dziewczęcia, którego cycuchy wyrosły do rozmiarów tak wielkich, że wszystkie jej staniki muszą być custom-made ;)

Gość gość
W srodkach komunikacji miejskiej tak. Rozsiada sie taki na siedzeniu jak na fotelu we wlasnym domu a osoba obok czesto kurczac sie sama w sobie probuje zajac coraz mniejsza powierzchnię. A do cholery placi tyle samo za bilet!

Gość gość
W większości tak. Bo to zli i zazdrosni ludzie. Nie współczuje im bo sami sobie na to zapracowali, żarciem

Gość gość
Nie, draznia mnie glupi ludzie, np. Tacy jak autorka pierwszej odpowiedzi popieram, nie ma nic gorszego niż głupek

>>>W większości tak. Bo to zli i zazdrosni ludzie. Nie współczuje im bo sami sobie na to zapracowali, żarciem<<< x Ja kiedyś współczułem i starałem się pomóc takim, jak Ty. x Teraz uważam, ze IDIOTAMI nie warto przejmować się :( :P.

Gość gość
O w komunikacji miejskiej jak najbardziej. Masakra. Rozpychają się, śmierdzą potem. Taki grubas swoim cielskiem może szczupłego przewrócić:)

Gość gość
Co to znaczy drażnią?! Chora jesteś, czy odgrywasz się za swoje krzywdy, nie masz się gdzie dowartościować?! Nie ma ludzi idealnych i ty na pewno taka nie jesteś, ale jesteś za to zakompleksionym samolubem! Ludziom normalnym, o zdrowej duszy nie przeszkadzają otyli. Sama nie chciałabym być nigdy gruba, ale to nie znaczy, że mam się wchrzaniać do życia innych, tak, jak robisz to ty! Zajmij się czymś pożytecznym, dużo lepiej na tym wyjdziesz!