Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość

Dorosłe baby a jak gimbaza, z tymi zwrotami :O - serduszkowanie?! qrwa koronografię będziecie miały czy EKG? - staram się o fasolkę?! wiemy susza była, to może być problem z uprawą, i nie wiemy czy chodzi o małe poletko przy chałupie czy "grubszą strzelaninę" na paru hektarach? tylko trzeba wiedzieć, że castagnusem się nie nawozi fasoli! - TŻ - skrót: to żenada? moja ŻR tj. "życiowa rodzicielka" zachodziła w głowę co to TŻ, aż wymyśliła: konkubent. - dosłałam znów małpkę @, jak to czytam, to się zastanawiam czy dziewczyny co miesiąc dostają od szarmanckiego egzotycznego przyjaciela kapucynkę? Tylko co na to celnicy? Jeszcze jakieś hiciory wymagające wytłumaczenia? płaczę jak czytam takie kwiatki :D

Gość gość
Koronografia? A co to k***a jest? KORONAROGRAFIA. Jak chcesz pouczac sama najpierw sie doucz. Nie jestem matka serduszkujaca u fasolkujaca ktora dostaje malpki i ma tezecika. Jestem randomem ktory czyta to forum dla smiechu, wiesz, taka dzienna dawka lolkontentu. Ale czasami mnie trafia i cos pisze.

Gość gośćsraczka
Zaczynamy staranko: )

Gość gośćsraczka
Jak tempki U Was? U mnie lekko podniesiona teżecik mówi że tym razem na 100% będzie fasolka. Świecę robiłam oczywiście: )

Gość gość
Moj top lista to: Witam przyszle mamunie.... Moj brzusio... Hej ciezaroweczki... Rzygam tecza jak to czytam

Gość gość
gość dziś w pośpiechu przejęzyczyłam literki. PROSZĘ BARDZO : Koronarografia – angiografia tętnic wieńcowych. Badanie polegające na podaniu do tętnic wieńcowych kontrastu, umożliwiającego uwidocznienie ich za pomocą promieniowania rentgenowskiego, stosowane szeroko w diagnostyce choroby niedokrwiennej serca. Jest podstawowym badaniem służącym do kwalifikacji pacjentów do wszczepiania pomostów omijających oraz do zabiegów PCI.

Gość gość
mnie śmieszy ten towaszysz życia:D kojarzy mi się z towarzyszem broni i innym ciekawym towarzystwem w czasach stalinizmu:D Nie można napisać partner, facet, narzeczony, chłopak, już chyba mój mężczyzna i skrót od tego mm brzmiałoby lepiej skoro ktoś nie umie pisać pełnymi wyrazami:O

Gość gość
A co to znaczy serduszkowanie? Dzięki za rozwinięcie skrótu tż, nie wiedziałam z czym to wiązać... hehe

Gość gość
Nie, nie, to nie bylo przejezyczenie. To byla niewiedza. Jestem swiecie przekonana ze to ta sama sprawa co z kolonoskopią. Wszyscy mowia kolanoskopia. xD

Gość gość
Serduszkowanie=roochanie

Gość gość
gość dziś no sorry ale ja wolę się przejęzyczyć z rozpędu niż p/i/e/p/r/z/y/ć, że mam serduszkowanie zamiast bzykanka :P

Gość gość
11:37 spiertalaj. Przecież serduszkujące mamunie, którym fasolinka rośnie w brzusiu i tak nie rozróżnią koronocoś tam od koronocośtam. Więc nie spinaj pośladów i leć szybko zrobić świeczunię, bo na kilometr czuć, że jesteś jedną ze sraczek staraczek

Gość gość
mam za wysoką tempkę - może chodzi o tempomat w aucie, że za wysoko zamontowany hehe

Gość gość
Czasami człowiek ma jakiś problem, chce się poradzić lub poczytać forum a tam takie teksty o starankach tempkach i @ i na dodatek te "teżety"... aż poślady ściska czytając takie głupoty

Gość gość
A jak już w końcu "zaskoczą" i zobaczą dwie kreseczki, to pytają co zrobić z tamponami lub podpaskami :O

Gość gość
Nie dwie kreseczki tylko one widzą cień cienia kreseczki

Gość gość
Aaaa i jeszcze są żołnierzyki TŻ-ta

Gość gość
Osz k/u/r/w/a!!!! hahaha żołnierzyki :D

Gość gość
11:52 no tak, fakt:D Zapomniałam, że te cienie cieni to ostatnio hit. I milion zdjęć teścików wrzuconych tu, aby kafeterianki oceniły czy łona zafasolkowała czy nie.

Gość gość
"tak kochaniutka najlepsze sa ziółka ksiedza Sroki działają rewelka!! no i oczywiscie nie moze zabraknąć świeczuszki ktora musisz robic po kazdym serduszkowaniu z twoim TŻ ja jeszcze krzyczę "żołnierzyki do boju!" jak TŻ je wpusci w moją malutką powodzenia" x to post z topiku o "starankach" buhahaha

Gość gość
Cien cieni wygralo dzisiejsze internety :))))) A moze to jest tak ze jak juz poserduszkuja i maja ta swoja fasolinke wzglednie dzidziolka to lozysko pobiera niezbedne skladniki z mozgu bo potem ns instagramie mozna poczytac " Hej instaciocie, my z Helenka juz po sniadanku (tu zdjecie wywalonego cyca) i zaraz zbieramy sie na spacerek. A dzis na obiadek zupka z kalafiorka i zraziki, mniam"

Gość gość
gość dziś "tak kochaniutka najlepsze sa ziółka ksiedza Sroki działają rewelka!! no i oczywiscie nie moze zabraknąć świeczuszki ktora musisz robic po kazdym serduszkowaniu z twoim TŻ ja jeszcze krzyczę "żołnierzyki do boju!" jak TŻ je wpusci w moją malutką powodzenia" x to post z topiku o "starankach" buhahaha x buahaha, uwierzyłaś, ktoś to napisał dla jaj a ty łyknęłaś

Gość gość
gość dziś Dzieki, pilam pyszna kawe i juz mie sie odechcialo, jak to mowia rztgam tecza z brokatem.... co sie przeczytalo to sie nie odczyta :(

Gość gość
Serduszkowanie to seks? :p chce wam się takie długie słowa pisac? Tż nie wiedziałam co to :p

Gość gość
a jak owulka w tym miesiącu? Teścik był? :D

Gość gość
gość dziś :D Niestety tym matkom dzieci nie pobierały pokarmu przez łożysko ale z mózgu :P

Gość gość
gość dziś wiedziałam,że to ironia do autorki tamtego topiku, ale genialnie napisana, i ma wszystko to co w tytule :D po prostu kwintesencja staraczek :D

Gość gość
kiedys jedna staraczka sie ze mna wyklocala z mezem tez tak rozmawia i jej maz tez uzywa takiego slownictwa:D to jej powiedzialam czy wyobraza sobie facetow przy piwie, gdzie jeden mowi do drugiego "wiesz wczoraj serduszkowalam moja tezetke bo staramy sie o fasolke ale nie wiem czy moje zlonierzyki sie spisaly"? a ona na to, ze tak, ze jej maz z kolegami tez uzywaja slowa fasolka i serduszkowanie:D

Gość gość
Wysmiewna autorko co to znaczy slowo gimbaza ;) wyśmiewasz sie a sama używasz jakiegoś dziwacznego skrótu który stal sie modny