Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
Ja starałam się o dziecko 3 lata (też byłam staraczką????) i nigdy przenigdy nie pisałam na forum takich słów. Nie wyobrażam sobie żeby z mężem też tak gadać! Chodź poserduszkujemy się... hehe! przecież to aż się odechciewa seksu

Gość gość
gość dziś o ja pier...le! Oni muszą wciągać mocarza, bo to niemożliwe, by ludzie przy zdrowych zmysłach tak mówili :O

Gość gość
Jak ja chodziłam do szkoły średniej , to TŻ to było Technikum Żywienia

Gość gość
Ale i tak gorzej jest pozniej. Jak juz poserduszkuja, zafasolkuja i urodza ( wyporodzikuja??? ) to zaczyna się jazda. Bo dzidzi pieluszke trzeba zmienić, mleczko ( koniecznie z cycusia ) dać, później etap obiadkow, deserkow. Ubieraja w sukienusie i dresiki, jeżdżą wozeczkami, spaceroweczkami. Pupcie wycieraja po kupci i siusiu. Kupuja dydusie ( cysie, monie ). Itd itd. Never ending story i rzyganie tęcza. No i oczywiscie te dzidziusie to najpiękniejsze, najslodsze i najmadrzejsze są oczywiscie

Gość gość
no i topiki potem: moja dzidzia ma chrostki na pyrtusiu :D

Gość gość
Nie rozumiem połowy okreslen:D dydusie?

Gość gość
gość dziś dyduś to cycek? dyduś bo dynda cycuszek przy karmieniu? :D o f**k też nie wiem!

Gość gość
Dydusie to chyba są smoczki. Kiedyś slyszalam to okreslenie jak kobieta podawala dziecku smoczek "masz tu dydusia "

Gość gość
No maja mama mówiła dyduś na smoczek. Ja prdl

Gość gość
hormon ciążowe chyba faktycznie powodują że kobiety idiocieją

Gość gość
Moja kolezanka stara sie o dziecko i moze nie pisze o tym na forum, ale wierzy w "robienie swieczuszki" po seksie :D

Gość gość
TŻ je wpusci w moją malutką xxxxx chyba we wiadro albo w rure... malutką to ma dziewczyneczka, a nie staraczka, taka to ma donice od tego bezustannego starania

Gość gość
Ej ja jestem w ciąży i tez mam hormony ciążowe i jakoś nie wyobrażam sobie żeby smoczek nazywac mosiem lub dydusiem. Dla mnie moje dziecko to ewentualnie dzidziuś,choć jeszcze w brzuchu (przepraszam w brzusiu....? :D) A powiedzcie mi te tematy typu lipcówki 2016 po cholerę są zakładane jak jeszcze staraczki nie są w ciąży?

Gość gość
Dyfus;p kiedyś poszlam do sklepu po smoczek dla sasiadki to mi gumki sprzedawczyni dała

Gość gość
"A powiedzcie mi te tematy typu lipcówki 2016 po cholerę są zakładane jak jeszcze staraczki nie są w ciąży?" x może za rok w lipcu się będa starać i zbierają ekipe do swingersów - bo będą większe szanse? :D

Gość gość
a już tabeleczki sreczki w tych topikach: czerwcówki, lipcówki, majówki i ciul wie co jeszcze, to jakaś infantylna masakra! Jak dorosłe kobiety, niby dojrzałe emocjonalnie do posiadania potomstwa mogą zakładać dziecinne tabelki z nickami, wiekiem staraczek, długością starań?! qrwa farsa. Jak pierwszy raz to ujrzałam, to myślałam, że to jakiś grafik kto kiedy ma się bzykać :D ja prdle

Gość gość
no wlasnie a po co sa te tabelki? widzialam pare razy i nie rozumialam co to ma na celu?

Gość gość
najlepsze tabelki mają przyszła mamunie na babyboom, tam są jeszcze terminy wizyt u lekarza na usg, kiedy mają owulkę i kiedy będą serduszkować, wymiary dzidziusia itd

Gość gość
szkoda że ich TZ nie widzieli tych tabelek... to zrezygnowaliby ze starań

Gość gość
Z tymi tabelkami to wydaję mi się że one w ten sposób może się porównuja, np ja mam podobne "parametry" do tej, to skoro jej się udało to mi też. Nie wiem. To bez sensu. Albo tak jak piszesz grafik :D Ja się tylko zastanawiam, jak one rozmawiają z lekarzami. Bo przecież skoro już piszą o takich starankach itd to na pewno mają z tym jakiś problem i zapewne chodzą do ginekologów (ginków:D). Też mówią, że serduszkowanie było wtedy a @ wtedy i że owulkę przyszły potwierdzić bo tempka wzrosła...

Gość gość
Mam bulgotanie w brzuchu i straszne gazy. ..czy to znak ze jestem w ciąży? Mam fasolinke? Lecę zrobić świeczunie w razie czego

Gość gość
Jeśli puszczasz bączunie to na 100% jesteś zafasolkowana:)

Gość gość
buhahahahaha grafik bzykania :P:P:P

Gość gość
Ja rozumiem starania o dziecko, ale hmm .... Z grafikiem to by się chyba każdemu odechciało. Podejrzewam, ze część problemów z zajściem wynika właśnie z tej calej spiny. Jakby się nie dało bez tych wszystkich zabiegów, bety, srety i kij wie czego jeszcze. Prawdę mówiąc odkąd nie zaczęłam czytać kafe, to nawet nie wiedziałam, ze takie rzeczy się robi, a mam dwoje dzieci :-p

Gość gość
a wy sie zajmijcie czyms pozytecznym niz pluciem jadem na forum!! co was to interesuje jak kto pisze?! nie podoba sie to nie wchodz!! :o jakim trzeba byc sfrustrowanym czlowiekeim zeby wysmiewac innych? :o banda idiotek na tym topie!!

Gość gość
13:43 Nie wierze... Grafik bzykania. Rece opadaja.. Ja zazdroszcze mamusia co ich dziecko robi kupcie o zapachu fiolkow afrykanskich bo moj jak byl maly to zazwyczaj bezczelnie obsrywal sie po same pachy. Ale to pewnie dlatego, ze poczety byl przez seks a nie przez serduszkowanie :( Tabelek tez nie ogarniam.

Gość gość
gość dziś nie spinaj się bo tempka skoczy i z serduszkowania nici będą. Twój Towarzysz Życia wie, że w tabelce na forum odhaczyłaś dziś serduszkowanie?

Gość gość
Juz wiem co uslyszy moj chlop jak wroci dzis z pracy: "Kochanie, nasze serduszkowanie nie przynioslo w tym miesiacu wymiernych efektow bo wlasnie jest u mnie wredna kapucynka. Ech przyjdzie nam jeszcze poczekac na fasolinke"