Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczadziałyście?! serduszkowanie, staram się o fasolkę, małpka, TŻ?! :O

Polecane posty

Gość gość
To moj ulubiony topic na forum kochanienkie. Buziaczki, sciskam was mocno.

Gość gość
nie spinaj się bo tempka skoczy i z serduszkowania nici będą. Twój Towarzysz Życia wie, że w tabelce na forum odhaczyłaś dziś serduszkowanie? X A goowno cie to obchodzi pustaku! Nie jestem staraczka wiec daruj sobie te żałosne teksciki :o

Gość gość
gość dziś kurna felek następna sfrustrowana Czerwcówka 2017 :D

Gość gość
jestescie okrutne zawistne babska :o wspulczuje waszym dzieciom jesli je macie :(

Gość gość
Nie wiem czy wiecie ale TŻ przyszło na kafeterię z wizażu i jeszcze nie tak dawno na kafe był temat jaki to wizaż jest dla wypindrzonych dziuń co używają właśnie stwierdzeń typu TŻ itp a tu kafe dowymyślała jeszcze więcej obciachów:D

Gość gość
Mają sobie swoje tematy, swoje słownictwo, wspierają się i dajcie im żyć! Po cholerę włazisz jedna z drugą na te topiki? Ty autorko "oczadziałaś" zważywszy, że z czyjegoś słownictwa się nabijasz, a sama mówisz "koronografia" jak zacofana wiejska emerytka w przychodni przesiadująca :P

Gość gość
Zgłaszam top do usunięcia 🖐️

Gość gość
@ tez była na wizazu

Gość gość
14:49 zgłoś, a ci kudły wyrwę :classic_cool:

Gość gość
hej kochaniutkie swietnny pomysł z tym grafikiem seduszkowania powiem TŻ i do dzieła bo dziś owulka a żołnierzyki gotowe do boju trzymam kciuki za wszystkie kobitki starajace sie o swoja fasolke buziaczki

Gość gość
gość dziś zgłoś, a ja wtedy zgłoszę wszystkie topiki staraczek :) Przysięgam! zobaczymy kto będzie zgrzytał ząbkami, że nie spojrzy w tabelkę :)

Gość gość
14:49 zgłoś się do psychiatry, bo już pewnie masz deprechę od tych nieudanych staranek. Ileż razy można giry w górze trzymać, ile razy do apteki po teściki latać, ile można termometr w picz wkładać. Ach....ciężkie to życie sraczek

Gość gość
Staraczek - na początku nie wiedziałam o co chodzi :p tte zdrobnienia trochę dziecinne

Gość gość
Ojj kochanienkie nie denerwujcie się bo Wam tempka spadnie i malpke dostaniecie. Idę serduszkowac

Gość gość
Ja widziałam jeszcze jakieś suwaczki dla staraczek...

Gość gość
gość dziś autorka napisała może źle koronarografia, może się przejęzyczyła, pal sześć z tym, ale to jak piszą staraczki to woła o pomstę do nieba! Moje 5 letnie dziecko potrafi się piękniej wysłowić niż te dorosłe kobiety, które jak czytam to mam wrażenie, że są cofnięte w rozwoju.

Gość gość
Co jest złego w okresleniu "idę się kochać z moim facetem"? Brzmi to na pewno lepiej niz" idę serduszkować z moim TŻ"

Gość gość
staraczki są chyba z Marsa, bo one nie współżyją tylko serduszkują, nie zachodzą w ciążę tylko fasolkują, nie mierzą temperatur tylko mają tempki, nie miesiączkują tylko mają małpki, mężów tudzież narzeczonych one nie mają tylko Towarzyszy Życia - więc jak mają mieć dziecko?

Gość gość
Co jest złego w okresleniu "idę się kochać z moim facetem"? Brzmi to na pewno lepiej niz" idę serduszkować z moim TŻ" Bo mamusiå starajacym sie o fasolke nie przystoi uprawiac seksu. One moga tylko serduszkowac i ewentualnie uskuteczniac wieczorne przytulaski :)

Gość gość
Ahaaa:D to wszystko wiem :p

Gość u u uuuu
A potem,po porodzie to sie zaczyna... mleczko,chlebek,pieluszka,kaszka,obiadek,miesko k***** ca strzela,jak sie to czyta

Gość gość
o fak! o przytulaskach też czytałam :D ja pierdykam, zamiast napisać idę: się seksić, współżyć, bzykać, klikać, ale nie przytulaski! no błagam :O Oczami wyobraźni widzę wtedy dorosła kobietę z misiem w jednej ręce i termometrem w drugiej jak kątem oka sprawdza "tempke", a w tym czasie facet ją posuwa. Sorry tak widzę przytulaski.

Gość gość
A ja uważam, że fajnie, że mają grupę wsparcia. Nie zdążyłam odczuć frustracji wynikającej z wielomiesięcznych starań o dziecko, ale mogę sobie wyobrazić, że to dołujące. Jeśli ten infantylny język dodaje im otuchy, to co w tym złego. Nikt z zewnątrz nie musi wchodzić na ich wątek, jeśli nie trawi tego języka. Jesteście trochę podłe i chyba się tym napawacie.

Gość gość
gość dziś śmieję się nie personalnie z kogoś, a z tego co wypisuje. Zabronisz mi śmiać się z takich idiotyzmów? Poza tym, te grupy wsparcia to nic innego jak w 80% wypadkach gwóźdź do trumny w staraniach o dziecko. Dziewczyny cały czas tam sprawdzają temperatury, badania - nakręcanie spirali, a potem siada na psyche. Z reguły wystraczy się odblokować, czyli nie pisać takich bzdetów w bzdetnych nakręcających psyche topikach.

Gość gość
oprócz przytulasków jest jeszcze mizianko :D

Gość gość
Mizianie akurat lubię i wg mnie to po prostu mizianie:p głaskanie a nie żaden seks

Gość gość
O kufa, dla mnie dotąd mizianie oznaczało głaskanie kota!! Wywracacie mi cały świat do góry nogami!! P.S. Czy odtąd zamiast "ja p*lę" można mówić "ja serduszkuję"?

Gość gość
18:42, tu nie chodzi o to, czym jest mizianie wg Ciebie, staraczki używają zamiennie mizianie=seks :P