Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reklamacja spodni z powodu "wypchniętych kolan"

Polecane posty

Gość gość
Autorko jeśli dobrze doczytalam to kupilas je w h&m. Mi tam uznali reklamacje choć nie musieli, więc spróbuj. U mnie skorzana naszywka na dżinsach pofarbowala je w praniu na brazowo. Uznali choc mogli powiedzieć ,że nie bo np.wypralam w zbyt wysokiej temp. A wy się opanujcie bo widze,że jedyną jej winą jest to,ze kupila spodnie za 60 zl. Gdyby kupila za 20 to byście powiedzialy żę żałuje na dziecko i czego sie spodziewala po takim szajsie. Cala kafe:D

Gość gość
Tu autorka Gośc z 16:13. Wklejam ci moje zdanie z pierwszego postu "Kosztowały niemało, bo 60 zł więc sądziłam, że będą dobrej jakości. " Jak widać przyznałam,że to bubel.Gdyby było inaczej to bym ich nie reklamowała. Czytaj uważnie.

Gość gość
Nie ma to jak kupić spodnie (ilekolwiek by nie kosztowały) z h&m i mieć pretensje, że to szajs :o Autorko, jeśli cię stać (a napisałaś, że tak) to mam radę: idź do nike albo reeboka, kup synowi porządne dresy za 120zł i na 100% nie będziesz ich miała ani powypychanych, ani spranych, ani skołtunionych ani żadnych innych takich. Zapłać raz, a porządnie. Zgadzam się z tym, co napisał wcześniej, że dresy za 60zł nie różnią się niczym od tych za 50, 40 i 30. 50% tej ceny to metka. A jednak jak dotkniecie ciuchów sportowych takiej cieciówki z typowo sportową marką, to różnicę czuć od razu. Piszę to, bo wiem z własnego doświadczenia (mam 183cm wzrostu i większość rzeczy to ciuchy sportowe, bo tylko tam mają moje rozmiary).

Gość gość
16:28 mam dresy adidasa( nie napiszę za ile bo mnie zjedzą) i szczerze mówiąc są cienkiej jakości. Za to synek ma bluzę i jest ok, więc tu też rożnie bywa.

Gość gość
No ok, rozumiem, ale jednak są sprawdzone marki, które możesz na tarze prać i nic się z nimi nie stanie.

Gość gość
ie przesadzaj z tym nike i adidas,że to takie cacy. w stanach największa bieda w tym chodzi.pozdro z FL

Gość gość
tak tak wiem, wy same hodujecie sobie jedwabniki na ubrania 🖐️

Gość gość
Dokladnie, tez mieszkam w Stanach i tylko mniej zamozni chodza w Nike, Adidas, Puma... Zreszta tutaj jakby sie kolana wypchaly to mozna oddac, zawsze mozna wszytko oddac, chocby dlatego ze sie przestalo podobac. Nikt nie zabiera na 2 tygodnie(?) do reklamacji, tylko oddaja pieniadze od reki. Klient ma prawo zmienic zdanie. I jeszcze przeprosza.

Gość gość
Tu autorka. Reklamacja uwzględniona bez żadnego problemu. Ekspedientka tylko obejrzała i zaproponowała bon podarunkowy do wykorzystania, na taką samą kwotę ile kosztowały spodnie. Zamykam temat.