Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesień to pora na zmianę ciała

Polecane posty

Gość gość

czesc. Im smutniej za oknem, tym bardziej nie mogę powstrzymać się od słodyczy. Czasami potrafię zjeść dwie czekolady na dzień i popić to colą. Wiem, że to brzmi strasznie, ale jak mam zły humor, to tak muszę jakoś odreagować i jeszcze ta pogoda... Chciałabym zmienić swoje okropne nawyki żywieniowe:( Powiecie mi jak to zrobić? OD czego mam zacząć>>??

Gość gość
ja schudłam 30 kg, ale po wyjezdzie na wakacje do GB zaczełam jesc i jesc przytyłam 20 kg i nie potrafie wrócić do dawnych nawyków zywieniowych ... tych zdrowych :)

Gość gość
taaak ja tez czuje sie beznadziejnie, tez musze jesc slodycze, ale zaczelam cwiczyc, zeby dodac sobie energii, brak mi slonca :/

Gość gość
Zacznij dietę, zapisz się na siłownię i wykup karnet na zabiegi wyszczuplającę. Polecam liposukcję ultradźwiękową na wyszczuplenie ud i brzucha, a jeśli masz obwisly brzuch po ciąży jak ja to również zabiegi z falami radiowymi. Chodzę do www.beautypremium.pl jestes po kilku zabiegach i już widzę dużą poprawę w wyglądzie :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam chodzenie na zabiegi kosmetyczne! Naprawdę, jeśli chce sie od czegoś zacząć zmiany, to dlaczego nie od rzeczy przyjemnych? Ja chodzę regularnie na masaże do kliniki urody i zdrowia (http://www.esthetique.com.pl/) i jestem bardziej zrelaksowana, wtedy nie odczuwam takiej potrzeby, aby pochłaniać tonę słodyczy. Do tego zajecia fitness i od razu człowiek sie lepiej czuje.

Gość JaOla31
ja uważam, że dieta z odpowiednią suplementacją robią świetną robotę. Ostatnio zaczęłam kurację odchudzającą z green power slim, dostałam dietę w gratisie, nie jakąś lipną tylko dopasowaną do bilansu energetycznego. Moja chudsza koleżanka też to kupiła i miała mniej kalorii niż ja i też chudnie. Dlatego polecam wam ten Green Power Slim

Gość gość
wprowadzaj zmiany stopniowo i obserwuj co dobrze na ciebie wplywa. w ten sposob nie zniechecisz sie do eksperymentowania z jedzeniem

Nie kupuj czekolady i coli, nie będzie ich w domu, to nie będziesz ich jeść;)

Gość gość
Jest taki nowy suplement, który nazywa się Green Power Slim. Zaczęłam go stosować, bo spodobał mi się skład: zielona kawa, pokrzywa i młody jęczmień. To są bardzo "modne" składniki. Wiele osób uważa, że naprawdę pomagają. Ja, po dwóch miesiącach stosowania Green Power też podpisuję się pod tym zdaniem dwiema rękami. Po pierwsze sumplement zmniejszył moje łaknienie, nie mam już takiego parcia na słodkie. Co ważne, czuję się wypoczęta i mam dużo siły do ćwiczeń. jESTEM nastawiona na efekty, zdeterminowana i bardzo szczęśliwa, tego i Wam życzę!!!