Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy reklamowałyście kiedykolwiek ręczniki???

Polecane posty

Gość gość

Bo ja chyba dzisiaj spakuję je w torbę i rzucę nimi o ladę w Jyisku. Kupiłam 4 ręczniki frotte, duże, kompielowe. Każdy kosztował 32 zł. Przeprałam je w płynie do płuk i wczoraj po raz pierwszy z nich skorzystałam. W OGÓLE nie wchłaniają wody, wycierałam się nimi i tylko rozcierałam sobie wodę po ciele :o :o :o One nawet wilogtne nie były po tym, po prostu ZERO absorbowania wody i wilgoci :o :o :o Jak można ludzią taki szajs wciskać?? Reklamowałyście kiedyś coś takiego?!

Gość gość
Nie reklamowała, ale napiszę ci, że kiedyś w prezencie takie dostałam. Zaczęły normalnie wycierać po kilku praniach w wysokiej temperaturze, kiedy wreszcie przestały być takie "puszyste" a stały się bardziej szorstkie.

Gość gość
kompielowe, ludzią ... Jezu ;-/

Gość gość
jeżeli ręcznik ma dodatek jakiegoś sztucznego włóka, to taki będzie efekt. Tez mam taki, ale to ręcznik z herbem mojego ulubionego klubu, był mocno przeceniony i wiedziałam, że taki będzie. Używam go tylko na fitnessie, był wiele razy prany i wcale mu się nie polepszyło.

Gość gość
płyn do płukania zmiękcza ręcznik, ale wtedy dużo gorzej wchłania wodę ja już do prania ręczników i ścierek nie daję płynu do płukania, fakt że są szorstkie, ale mi to nie przeszkadza wypierz ręcznik bez płynu i porównaj, jak wchłania wodę, róg wyschniętego ręcznika zanurz w wodzie i zobacz jak namoknie, a ręcznik z płynem potrzebuje więcej czasu a odkryłam to przypadkiem, jak moje niemowlę w tetrowych pieluchach gdy się zesikało, to zawsze miało mokre plecy i musiałam go całego przebierać, kiedyś zesikał przy przebieraniu, podłożyłam szybko pieluchę, a zamiast wsiąkania, mocz najpierw tworzył kałużę, a wsiąkał po chwili

Gość gość
Pracuje w salonie z wyposażeniem domu, ręczniki czasem są u nas reklamowane (nie wchłaniają wody, mechacą się). Możesz reklamować zawsze, najwyżej reklamacja nie zostanie uznana choć my uznajemy