Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjikj

kolejny błąd nauczycielki klasa 2

Polecane posty

Gość gośćjikj

Już trzeci raz nauczycielka pokresliła zadania syna choć zadania są dobrze wyliczone . Dwa razy kiwnęłam ręką ale dzisiaj się wkurzyłam . Zwócić jej uwage ? jesli tak to w jaki sposób ?

Gość gość
Sądzę, że nie są dobrze zrobione. MAtko z bożej łaski.....

Gość gość
Dzień dobry, jestem mamą krzysia. Robiłam z synem to zadanie, prosze powiedzieć mi co jest z nim nie tak.

Gość gość
ps. napisz to zadanie zobaczymy.

Gość gośćhlh
gość dziś ps. napisz to zadanie zobaczymy. x co chcesz zobaczyc ? nauczycielke ?> zadałam pytanie , nie musisz sprawdzac mojej wiedzy na poziomie klasy 2

Gość gość
Dzień Dobry! Jestem nauczycielką Krzysia. Krzysiu ma robić sam zadania. Jak robi je sam - zadania są poprawnie wykonane. Jak robi z nim pani - to zawsze wychodzą błędy. Jeśli nie potrafi pani pomóż dziecku - to proszę nie pomagać. Ale jeśli pani chce się podszkolić - proszę przyjść na dodatkowe zajęcia. Dziec***ani chętnie pomogą.

Gość gość
Może nie tyle wynik to sposób rozwiązania jest zły? No właśnie, napisz polecenie i to jak rozwiązałaś i zobaczymy. A jak nie - są internetowe dzienniki lub zeszyty korespondencji,nie możesz napisać?

Gość gość
gość dziś ps. napisz to zadanie zobaczymy. x co chcesz zobaczyc ? nauczycielke ?> zadałam pytanie , nie musisz sprawdzac mojej wiedzy na poziomie klasy 2 x Hmmm wiesz myślę, ze nauczycielka też potrafi rozwiązać zadanie na poziomie klasy drugiej...

Gość gość
Na pewno jest tam błąd, jak chcesz obiektywnej oceny to umieść zadanie a jak nie to nie zawracaj głowy

Gość gość
Zapytaj co jest nie tak z tym zadaniem. Powiedz, ze dziecko pyta dlaczego jest podkreślone a na twoje oko jest ok. O prostą rzecz nie potrafisz zapytać tylko dzioba chcesz drzeć? Inna kwestia jest taka, że raczej to nie nauczycielka pomyliła się kilka razy tylko ty. Ale zapytaj o co chodzi.

Gość gośćdffdf
gość dziś Może nie tyle wynik to sposób rozwiązania jest zły? No właśnie, napisz polecenie i to jak rozwiązałaś i zobaczymy. A jak nie - są internetowe dzienniki lub zeszyty korespondencji,nie możesz napisać? x bardzo prosze : JAsio narysował 40 serduszek , Daria 10 a Mateusz dorysował jeszcze 10 . Ile jest serduszek ? Wg nauczycielki 70 :) sposób toliczenie dzisiątkami - chodzi o wynik

Gość gośćfghgf
gość dziś Zapytaj co jest nie tak z tym zadaniem. Powiedz, ze dziecko pyta dlaczego jest podkreślone a na twoje oko jest ok. O prostą rzecz nie potrafisz zapytać tylko dzioba chcesz drzeć? Inna kwestia jest taka, że raczej to nie nauczycielka pomyliła się kilka razy tylko ty. Ale zapytaj o co chodzi. x jasne nauczycielka jest nieomylna , jeszcze pewnie musze ja przeprosic za czerwony zeszyt :)

Gość gośćbfbf
i jak wasze wyniki też 70 ?

Gość gość
Aha, no to faktycznie babola zrobiła. Napisz do niej albo powiedz synowi, żeby przekazał, że tata czy mama mówią, że to pani zrobiła błąd. Innego rozwiązania nie widzę. Nie zwracaj jej uwagi tylko poproś o wyjaśnienie - niech sama się przyzna do błędu. Po co masz robić synowi problemy i iść zwracać uwagę? Poproś o wytłumaczenie. Najlepiej pisemne, chyba macie e-dziennik czy zeszyt do korespondencji.

Gość gośćvgfbhgf
no tak wiedziałam ze nastanie cisza ......

Gość gośćkjkj
no faktycznie nie wskazac bład tylko zapytac , ok tak bedzie łagodniej . Kurcze juz trzeci raz

Gość gość
Nie cisza nie nastała. Idż i zapytaj dlaczego to zadanie jest przekreślone bo wg ciebie jest ok. Tak cieżko pomyślec?

Gość gość
A może dziecko źle napisało polecenie? A ona z automatu skreślila bo wynik był inny niż u reszty dzieciaków? Jak się sprawdza 20 zeszytów z rzędu to Się nie czyta po kolei poleceń tylko wyniki z pamięci

Gość gość
A czemu nie pójdziesz się spytać po prostu, to chyba się robi pierwsze a nie wypisuje na kafe? Odbiera się dziecko ze szkoły no to co za problem podejść i zapytać? Myślę że wszystkie dzieci rozwiążą takie zadanie, nauczyciel by się zorientował że cos nie gra. Może robi coś nie tak dziecko?

Gość gośćgfgh
Nie ma codziennie kontaktu z nauczycielka a syn troche sie skrzywiłl gdy kazałam by poszedł zapytac . Ale fakt jest dziennik elektroniczny . zadanie było w książce

Gość gość
ość dziś A czemu nie pójdziesz się spytać po prostu, to chyba się robi pierwsze a nie wypisuje na kafe? Odbiera się dziecko ze szkoły no to co za problem podejść i zapytać? Myślę że wszystkie dzieci rozwiążą takie zadanie, nauczyciel by się zorientował że cos nie gra. Może robi coś nie tak dziecko? x co za filozofia :) bu ha ha h

Gość gość
mój syn w zerówce ma takie zadania. Oszukujesz autorko.

Gość gość
gość dziś mój syn w zerówce ma takie zadania. Oszukujesz autorko. x taaa bo nie mam nic innego do roboty tylko pierdoły pisac na kafe p******ij sie w łeb

Gość gość
prostu, to chyba się robi pierwsze a nie wypisuje na kafe? Odbiera się dziecko ze szkoły no to co za problem podejść i zapytać? Myślę że wszystkie dzieci rozwiążą takie zadanie, nauczyciel by się zorientował że cos nie gra. Może robi coś nie tak dziecko? x co za filozofia bu ha ha h X Zamiast pójść zadzwonić choćby do jakiegoś rodzica to się pytasz na kafe. Sama nie wiesz co robić? Czy się boisz nauczyciela? Przy pierwszym złym zadaniu powinnaś była się zapytać, a nie ignorować

Gość gość
Wyjśćia są dwa: albo zwyczajnie zrobiła błąd albo syn źle przepisał polecenie, a ona z automatu sprawdziła i było źle. Trzeba iść i to wyjaśnić. To naprawdę takie trudne????? Boże, jak można o takie bzdury pytać na kafeterii, aż się boję pomyśleć jak ty autorko schizujesz kiedy masz poważniejsze problemy :o :o :o 🖐️

Gość gość
x taaa bo nie mam nic innego do roboty tylko pierdoły pisac na kafe p******ij sie w łeb X Ale do szkoły nie chce się iść żeby z nauczycielem porozmawiać

Gość gość
Autorko! Jak chcesz kłamać - to rób to z głową. Myślisz, że nikt nie używa takich samych podręczników? W treści zadania jest: Jasio narysował 40 serduszek , Daria 20 a Mateusz dorysował jeszcze 10 . Ile jest serduszek ?

Gość gość
Ja mam córkę w IV klasie i też kilka razy n-ciel cos tam jej podkreślał, choć wg mnie zawsze było ok. Zawsze prosiłam wtedy córkę, żeby szła do nauczyciela i poprosiła o to, by jej wytłumaczył co zrobiła źle, bo ona i rodzice nie mogą do tego dojść. Na ogół kończyło się na śmiechu i "przepraszam" od nauczyciela. To też jest człowiek, ma prawo się pomylić. A ty (wobec dziecka przede wszystkim) masz obowiązek to wyjaśnić. Jest tyle możliwości kontaktu, że jak mi piszesz, że nie ma kontaktu z nauczycielem na co dzień, to śmiać mi się chce (każdego dnia możesz to zrobić przed lub po lekcjach, co to za gadanie, że nie można - po prostu ci się nie chce, tak jak ci się nie chciało w dwóch poprzednich sytuacjach).

Gość gośćgjhgk
ość dziś Autorko! Jak chcesz kłamać - to rób to z głową. Myślisz, że nikt nie używa takich samych podręczników? W treści zadania jest: Jasio narysował 40 serduszek , Daria 20 a Mateusz dorysował jeszcze 10 . Ile jest serduszek ? x ha ha ha ja zmieniłam imiona w zadaniu :)

Gość gość
Autorko! Jak chcesz kłamać - to rób to z głową. Myślisz, że nikt nie używa takich samych podręczników? W treści zadania jest: Jasio narysował 40 serduszek , Daria 20 a Mateusz dorysował jeszcze 10 . Ile jest serduszek X Naprawdę?? Hahaha hahaha co to za podręcznik?