Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjikj

kolejny błąd nauczycielki klasa 2

Polecane posty

Gość gośćgjk
est tyle możliwości kontaktu, że jak mi piszesz, że nie ma kontaktu z nauczycielem na co dzień, to śmiać mi się chce (każdego dnia możesz to zrobić przed lub po lekcjach, co to za gadanie, że nie można - po prostu ci się nie chce, tak jak ci się nie chciało w dwóch poprzednich sytuacjach). x ofermo głupia nie widuje sie na co dzień z nauczycielka :) zbyt trudne ?

Gość gość
No zbyt trudne, bo odbiera się dziecko to przy okazji można pójść do pokoju nauczycielskiego. Zajmie to może 5 minut

Gość gość
Nie ofermo, to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem: piszę ci przecież jak krowie na pastwisku, że możesz do niej pójść PRZED rozpoczęciem lekcji albo PO zajęciach dzieci, w II klasie zdaje się mają wszystkie przedmioty z jednym nauczycielem, hę? Jeśli u ciebie ze wszystkim tak jak z rozumowaniem, to lepiej daruj sobie tę wycieczkę do szkoły faktycznie, bo tylko syna ośmieszysz przed nauczycielem i kolegami :)

Gość gość
x ha ha ha ja zmieniłam imiona w zadaniu c O kur/wa, teraz to już jesteś anonimowa na sto pro :classic_cool:))))))

Gość gość
Jaki to podręcznik? Nowa era?

Gość gość
autorka wyzywa innych a sama jest tępa :D kolejna głupawa mamuśka, która nie potrafi przyjąć do wiadomości, że jej dzieciak nie jest bystrzakiem i ma geny po matce (na jego zgubę) :O:D:O:D

Gość gość
Lepiej nie rozwiązuj zadań z dzieckiem.. Poszłaby do nauczycielki a potem by się z niej w pokoju nauczycielskim śmiali ze dodawać nie umie

Gość gość
same jestescie tępe. Nie wiem czemu tak na mnie naskoczyłyście, w końcu same nie policzyłyście tego zadania (czyżbyście nie umiały przyznać, ze nauczycielka się pomyliła?). Może same jesteście nauczycielkami i prawda w oczy kole, że jesteście niedbałe i robicie wszystko na odwal?

Gość gość
Tak wszystkie jesteśmy nauczycielkami. Qrwa

Gość gość
Ty jesteś glupia. I leniwa. Nie potrafisz podejść do nauczyciela i rozwiązać sprawy, tylko pytasz o radę i wszystkich wyzywasz. Co to za podręcznik i która strona?

Gość gość
To zadanie jest w książce czy twoje dziecko przepisywalo z tablicy? Tak Poza tym w drugiej klasie takie zadania?...

Gość gość
Co to za książka??

Gość gośćggfrf
ha ha jaki poziom intelektualny , że nawet nie potraficie czytac ze zrozumieniem . Kolejny raz pisze ofermo , ze nie mam kontaktu na co dzien z nauczycielką bo nie odbieram dziecka ze szkoły . O matko co za kultura i poziom :)

Gość gośćgbbgb
gość dziś same jestescie tępe. Nie wiem czemu tak na mnie naskoczyłyście, w końcu same nie policzyłyście tego zadania (czyżbyście nie umiały przyznać, ze nauczycielka się pomyliła?). Może same jesteście nauczycielkami i prawda w oczy kole, że jesteście niedbałe i robicie wszystko na odwal? x to jest zbyt trudne dla gimbazy gimg****a :(

Gość gość
odp. 60 serduszek, a 10 nauczycielka dodała gratis :P

Gość gość
Uwielbiam jak ktoś pisze o kulturze a sam obraża innych :D to niech idzie ten kto odbiera, myslisz czasem?

Gość gość
W jakim celu autorka zmieniła imiona w zadaniu? Bała się, że Daria, Mateusz i Jasio dokonają zemsty za źle zrobione zadanie?

Gość gośćjhkj
gość dziś Uwielbiam jak ktoś pisze o kulturze a sam obraża innych smiech.gif to niech idzie ten kto odbiera, myslisz czasem? x do takich matołów jak ty trzeba po imieniu czyli ofermo :) :) :)

Gość gość
Haha i tu błąd "ofermo" bo napisałam pierwszy raz. I też pytam co to za książka? Czemu nie chcesz podać nazwy?

Gość gość
W jakim celu autorka zmieniła imiona w zadaniu? Bała się, że Daria, Mateusz i Jasio dokonają zemsty za źle zrobione zadanie? X Nie zmieniła, tylko teraz wstyd jej że nie umie dodawac

Gość gość
Autorko, każde dziecko posiada zeszyt korespondencji - sformułuj swoje pytanie na piśmie i niech dziecko przekaże nauczycielce - będzie musiała ci odpowiedzieć. Nie musisz chodzić osobiście do szkoły. Ja tak zawsze się porozumiewałam z nauczycielkami córki.

Gość gość
jakie to ma znaczenie jakie dała imiona?! jedna jedyna osoba odp. autorce na pytanie o ilość serduszek, a reszta standardowo przywalila się o bzdurę X No takie, że autorka celowo "zmienila" ze by nie można było znaleźć? Albo nie zmieniła, ale ktoś dodał inną treść zadania z którego wychodzi 70 serduszek

Gość gość
A dziecko w drugiej klasie nie potrafiło zapytac co zrobiło źle w zadaniu?

Gość gość
Takie zadania to się w 1 klasie robić powinno :/

Gość gość
Powinno ale się nie robi. Poziom jest porażający. Podobnie jak poziom autorki, notabene.

Gość gość
Notabene to jakaś zupa z Rzymu?

Gość gość
Nie, kotlet z Hiszpanii.

Gość gość
Ja pamiętam, że w drugiej klasie miałam zadania tekstowe. Co z tego, że rozwiązane dobrze jak albo źle sformułowałam odpowiedź albo w ogóle jej nie napisałam. Wszyscy mi próbowali tłumaczyć, tydzień się z siostrą uczyłam i napisałam na 6 :D Mam traumę do dziś :p

Gość gość
Jest takie słowo "notabene"

Gość gość
mam córkę w 2 klasie, przejrzałam książkę i tam zwyczajnie takiego zadania nie ma :)