Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwiaty na przeprosiny czy wypada

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem chciałbym kupić kwiaty i jakiegoś misia na przeprosiny dla koleżanki z pracy ale nie wiem czy wypada może opowiem co się stało. Na imprezie z wszystkimi pracownikami z pracy gdy zostało kilka osób jej juz nie bylo pod wpływem alkoholu powiedziałem ze ja kocham i usłyszał o to kilka osób. Następnego dnia ona o wszystkim się dowiedziała gdy spytała mnie o ta sytuacje ja zaprzeczył a przez kolejne dni nie odzywałem się do niej i parę razy się pokłócilismy się. Ostatnio jak byliśmy w pracy zaczęliśmy juz ze sobą rozmawiać nie tak jak dawniej. Widzę ze zależy jej na mnie a mi bardzo zależy na niej. I stad moje pytanie czy powinienem kupić jej coś na przeprosiny za to ze zachowywał em się jak dzieciak

Kwiaty tak, misiek nie, to nie podstawówka i absolutnie nie w pracy. Najlepiej to jej te kwiaty zawieź albo wyślij do domu.

Gość gość
w pracy nie robi się takich cyrków, jeśli zależy Tobie na tym, aby koledzy z pracy się dowiedzili to bądź spokojny i tak się dowiedzą, o Twoich przeprosinach, ale myślę, że macie się ku sobie! http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl