Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wrzuci zdjęcia Wilka, Ina, Koke i Najszybszego?

Polecane posty

Gość gość
Ile kobiet stąd doznało hejtu i odeszło? Bo stara, bo brzydka. Niech każdy popatrzy na siebie. :-O

Gość gość
12 18 jak doceniłeś?

Gość gość
Być może, kiedyś tutaj się udzielalam, teraz z doskoku jestem, ale jeśli jesteś miłym radosnym facetem, to kto wie:)

Gość gość
poznałem jak z wartościową i ciepłą osobą miałem do czynienia :)

Gość gość
gość dziś Piękny post, samo sedno...Dołączam się do pozdrowień: 🌻 dla najgodniejszych zaufania...

Gość gość
Każdy tu ma swoją wartość. Traktuję innych tak, jak sama chciałam być traktowana.. Lecz niestety,..nie zostalam. Cześć.

Gość gość
I jeszcze jedno, ludki: czyjś wygląd ma znaczenie głównie dla was w tym sensie, czy będziecie mieli powód do hejtu, czy nie (prawdziwy lub urojony). Tutaj bywają osoby (kobiety, mężczyźni) fascynujący nie z powodu takiego, jak wyglądają, bo to nie ich największa wartość, choć na pewno bywają i piękności i przystojniacy. Wiem, niezrozumiałe rzeczy mówię ;) Zostańcie więc w swoim światku wyciągania privów i jarania się fotami, a sedno i tak zostanie przed wami zakryte (na własne życzenie) :)

Gość gość
Również pozdrawiam, Nieznajomy Gościu ;)

Gość gość
Muszki nie poznajesz ? ;)

Gość gość
12:14 tak, tak piękne słowa napisane, a ile w tym prawdy i kto to zweryfikuje ? Przecież nawet na priv trzeba sie oglądać za siebie w ramach rezerwy, bo skąd pewność że kobieta nie wywali priv na forum. Ile kobiet próbuje na @ wyłudzić info i foty od faceta, to pojęcia nie masz, a później szantażują i podają na forum szczegóły z @ Najlepiej też coś wyłudzić od kobiety i w ramach zapobiegania aby nic nie wypłyneło gdyby jej odbiło trzeba sie zabezpieczyć.

Gość gość
Ja nigdy nie wyludzalam, nie szantażowalam, nie wykorzystywałam prywatnych informacji. Możesz mi nie wierzyć, ja jestem spokojna, bo sumienie mam czyste...

Gość gość
Chciałbym zobaczyć ten wpis powyżej z niebieskiego, wtedy można zweryfikować. Inaczej to tylko gadanie jak każdego z pomarańczowego :)

Gość gość
Ryzyko jest ceną sławy na ero.:-D:-D:-D

Gość gość
kto sie da nabrać na anonimowe pozdrowionka,a później ten sam gość dosrywa i ma ubaw wraz z innymi gośćmi. Ilu ludzi udaje na prywatnym kanale sympatycznych, a później na forum ta sama kobieta naśmiewa sie ze swojego znajomego, że jest taki, sraki i owaki i nawet stylu nie raczy zmienić. Jak komuś sie udało poznać w tym miejscu człowieka który(a) nie jest dwulicowy(a) i nie jest zawistny(a) to trafił(a) czwórke, piątke w totka.

Gość gość
Nie chcę. Jeśli się zaloguję, przeszłość wróci. Bolesne momenty na forum, czasami łzy. Tylko tyle dodam, z nikim, absolutnie z nikim nie jestem juz na @. Zbieram się. 🖐️

Gość gość
Oczywiście, że są tutaj osoby godne zaufania.Z pewnością nie należą do nich ci z kartoteką zdobyczy. Ćma zawsze się ogniem poparzy.🖐️

Gość gość
12:56 tak, tak, wierze na słowo i dziwnym trafem niemal każda kobieta zarzeka sie jakie ma sumienie czyste, a później dziwnym trafem pojawiają sie szczegóły z @ na forum mające obśmiać tego który zaufał kobiecie na @ Tylko solidny haczyk na kobiete zapewnia, że kobieta nic nie ujawni bo będzie sie bała coś ujawnić.

Gość gość
Ale z gościa by któraś mogła ciekawość zaspokoić. :-p

Gość gość
13:01no widzisz i z nikim już nie jesteś na prywatnym kanale jak sama twierdzisz, a wcześniej pisałaś jacy wspaniali i piękni byli twoi znajomi z @

Gość gość
Byli. Już nie jestem z nimi. Dlaczego mnie atakujesz? Napisałam co czuję, a Ty chcesz mnie ośmieszyć. Na kim się tak zawiodłeś, że każdą kobietę traktujesz jak wroga?

Gość gość
Ośmieszasz się samym już odpowiadaniem.

Gość gość
Skończ przedstawienie. Obstawiam, że jesteś Pewna albo Słodko Winna. Patos o forum. :O A skoro już tu nie piszesz to co tu jeszcze robisz? :O

Gość gość
Chciałam tylko wyjaśnić. Tak, złym jest napisanie o czymś głębszym niż kawa. Nie warto się uzewnętrzniać. Przepraszam jeśli zaskoczyłam Cię tym, że nie wszystkie kobiety są tak złe, jak uważasz.

Gość gość
Kartoteka zdobyczy? A co ż to takiego? Tu każdy klamie.

Gość gość
Plusem priva jest jeszcze to, że po mejlu można zlokalizować daną osobe gdyby jej odbiło i dziwnym trafem już sie nie czepia i nie dosrywa w sposób podły na forum. Takie społeczeństwo jest w zdecydowanej większości i człowiek musi sie zabezpieczać aby go nie zjedli i nie wysrali.

Gość gość
Ale macie naj****e.Potem płacz za krytykę.Priv zamknęła, żeby tu przedstawienie odstawić na kilku tematach.Głupota boli po prostu z opóźnieniem, chociaż tego się nauczyła.

Gość gość
Nie pisałem, że wszystkie kobiety są złe. Naucz sie czytać ze zrozumieniem i nie manipuluj mną wkładając mi do ust słowa których nie pisałem. A teraz możesz mnie ośmieszać w kobiecym stylu, a siebie powybielaj. 🖐️