Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia 29

Niski facet. Przewysoka kobieta. On 165cm. Ja 185cm.

Polecane posty

Gość Gosia 29

Witam. Co myślicie o takim związku? Między nami jest 20 centymetrów różnicy. Ja jestem wysoką kobietą. Nawet b. wysoką i szczupłą, co jeszcze potęguje efekt. Wczesniej nie spotykałam się z nikim poniżej 190cm, a w szpilkach i tak często byłam wyższa, więc różnica jest znaczna i jest zupełnie inaczej, bo to on się wtula we mnie, a nie ja w niego;) To przełamuje stereotyp i o tym wiem. Jakby miał chociaż 175cm, żeby było 10 cm między nami, to by się nie wahała. Bardzo fajny, spokojny i przystojny z niego facet. Nie miało by to dla mnie znaczenia jakby nie to że boję się że nas ludzie zniszczą, że będą się śmiać, szydzić, pokazywać palcami... i co wtedy mamy robić? Gazem po oczach?;) Chciała bym już założyć rodzinę, mieć swój dom i myślę o nim na poważnie mimo że widzieliśmy się dopiero kilka razy. Nie chcę tego zepsuć. Zresztą przeprosił mnie że jest niski :), a ja mu wybaczyłam :)

Gość gość
niby wzrost sie nie liczy ale nie móglbym sie powstrzymac ze smiechu jakbym Was zobaczyl. I niestety inni pewnie tez. ludzie są okrutni

Gość gość
szczerze? nie wyobrazam sobie takiego zwiazku. Mysle, ze on w koncu nie wytrzyma ciaglych docinkow, smiechow, bedzie sie czul niemesko i zwiazek sie rozpadnie.

Gość gość
Mozecie sprobować, ja bym sie nie przejmowala opinia innych;) a co tam. Prawdziwa milosc wszystko przetrzyma

Gość gość
Jak się dobrze czujecie ze sobą to różnica wzrostu nie powinna być problemem. Gorzej by było gdyby jedno z was było biedne jak mysz kościelna. Wtedy czarno bym widział wasz związek. Bogaty z biednym nie wytrzyma a wysoka z niskim tak.

Gość gość
E tam ludzie się przyzwyczają popatrz jak kiedyś było z homoseksualistami a jak jest teraz , ludzie jak się z czymś oswoją to zaakceptują. Powodzenia życzę sam jestem "wzrostu messiego " i też liczę , że spotkam kobietę dla której wzrost nie ma znaczenia.

Gość gość
Maja Hirsch ma dużo niższego faceta, to ta z Brzyduli aktorka i co ? sa bardzo szczęśliwi

Gość Gosia 29
Jacek Braciak i Maja Hirsch. Dzięki. Pokażę to moim rodzicom. Przygotuję grunt pod spotkania razem z rodzicami, chociaż i z zaskoczenia by zaakceptowali mój wybór. Mama ma 180cm. Tata 207cm. Byłam skazana na bycie gigantem. Jak narzekałam kiedyś na swój wzrost, to i tak mówili że mało jak na geny i że jestem taka mała, bo nic nie jadłam i się zmartwiałam. To prawda bo wpadłam w wieloletnią depresję, właśnie przez to że mężczyźni/chłopcy których szczerze kochałam, po prostu się bali reakcji innych, bo byli niżsi, ale tak że najniższy miał 176cm o ile dobrze pamiętam. Dzieci w szkole są okrutne, a na studiach to samo, a spotykałam się z wyższymi od siebie już zupełnie bez chemii, ale to pewnie przez tą depresję przez lata. Nic mnie nie cieszyło, aż do tej pory...:)

Gość gość
Poniekąd cię rozumiem. Ja tak mam w drugą stronę. Jego mama powiedziała ,że wyglądam jak dziecko. Ale jemu pasuje. Szczerze, jeśli byłby wyższy brała byś w ciemno? Jeśli tak, to go kochasz. Olej wzrost. Z nim będziesz , a nie z jego cmtrami.

Gość gość
nie jest źle . 165 to za mało 185 to za dużo. Dzieci będą w sam raz :)

Gość Gosia 29
"niby wzrost sie nie liczy ale nie móglbym sie powstrzymac ze smiechu jakbym Was zobaczyl." Wtedy zostajesz potraktowany paralizatorem, krew leci z głowy bo uderzyłeś nią o chodnik, masz kontakt z rzeczywistością, wiesz że zsikałeś się w spodnie, a my nie możemy powstrzymać się od śmiechu.

Gość prawictwo pospolite 152
on pewnie nie musi sie schylać zeby ssać ci sutki. . Glowe ma na wysokosci twojego biustu .. To musi być ciekawe ... Oczywiscie jak zalozysz szpilki Jestescie jacyś fetyszysci rozumiem ?

Gość gość
Ja bym nie dała rady, ja z niższym się czuję jakbym nie była z mężczyzną. Jak widzę taką parę to się na nią patrzę i myślę że nikt wysoki jej nie chciał. Dla faceta to jeszcze ujdzie.

Gość Ela22w
"Poniekąd cię rozumiem. Ja tak mam w drugą stronę. Jego mama powiedziała ,że wyglądam jak dziecko. Ale jemu pasuje.?" Na c...uj ta porada, co wnosi do tematu ? Tak się cieszysz, że jego matka tak powiedziała, że aż musiałaś to tu wypisywać, w ogóle nie w temacie? Co za idiotka Autorko nie przejmuj się. Te co się szczycą , że "wyglądają jak dzieci, bo są niskie", itp, w następnym życiu pokara ich i będą miały po 2 m :) Rozwala mnie to, jak dorosla baba sadzi, że wyglada jak dziecko przez nisk wzrost. To starsze babcie też wyglądają jak dzieci ? Hehe

Gość gość
Gosia29 Wow to ładnie wysoka jesteś, uwielbiam wysokie kobiety, może dlatego że sam mam 198 wzrostu ;))

Gość expert od wzrostu
bez urazy ale to grosteskowo wyglada,a lozku to parodia seksu haha,jak taki maly bierze taka wysoka od tylu,albo 69 haha.jak dla mnie to NO GO.a to lizanie sutkow w pozycji stojacej...wyglada obrzydliwie.bez urazy!!

Gość Gosia 29
Wygląda tak samo "groteskowo" jak niska z wysokim, a jakoś nikt nie mówi ze to obrzydliwe.

Gość prawictwo pospolite 152
Ja sie nie wtrącam do życia innych , wiec mnie to nie interesuje .. Nie jestem jakimś błaznem który szydz z kogoś , bo to świadczy o niskim poziomie umysłowym Jakbym spotkał taką pare to pewnie bym nawet nie zwrócił uwagi na to .

Gość expert od wzrostu
ale wiekszosc mezczyzn jest wyzsza od kobiet...i nie ma w tym nic nienaturalnego.jak dla mnie groteskowe i obrzydliwe jesli chodzi o sprawy lozkowe.

Gość chora autroko
a fuj durna dziwucho,pewnie masz pociag do dzieci albo cos w tym stylu.se moze karla wez jeszcze.

Gość gość
szczerze? no ja bym na wasz widok jebla smiechem:D

Gość gość
ela idż się p*****l, bo twoja wypowiedź sygnalizuje napięcie przedmiesiączkowe, albo zatkaj dziure tamponem , bo ci mózg wycieka.Rozumiem że jestes starą ogłupiała k***a , która wygląda jak skrzyzowanie king konga z muppetem i nikt o tobie nie powie ,że wylądasz jak dziecko , albo jestes drobna.Ale to twój problem że masz ryj sparciały jak zużyty kondom.

Gość gość
A mi to jest obojetne ...gdy patrze na to NP.z boku to zdecydowanie wolalabym taka " smieszna" pare szczesliwych i szanujacych sie jako sasiadow ,anizeli pieknych i " idealnie dopasowanych" ktorzy by robili non stop awantury...Zycze CI z calego serca szczescia zyj dla siebie i uszanuj to co zeslal ci los....nic zlego nie zrobiliscie i cieszcie sie zyciem ....

Gość gość
para szanujacych sie sasiadow:Oto gdzie ty mieszkasz,ja swoich sasiadow nie znam,czlowieku o mentalnosci PRL:O

Gość Gosia 29
"a fuj durna dziwucho,pewnie masz pociag do dzieci albo cos w tym stylu.se moze karla wez jeszcze." To w takim razie on ma pociąg do babć?

Gość Gosia 29
Kiedyś mężczyzna młodszy nawet o kilka lat od kobiety, to byla patologia, teraz wręcz przeciwnie. Myślę że im więcej takich par z różnicą wzrostu, tym innym będzie później łatwiej. Chciałabym nie rezygnować i nie robić niczego wbrew sobie.

Gość gość
Poznaliscie sie przez internet? spotkaliscie sie w ogole na zywo? jak on sie zachowywal ja szliscie razem? Moim zdaniem kluczowym jest jak on sie czuje z ta roznica, bo w zwiazku wazne jest, aby facet nie mial kompleksow (wiadomo, ze kobiety zawsze je maja). Jak w ogole sie czujesz z takim wzrostem? Nosisz obcasy? Jam 176cm i czuje sie wielka, bo wiekszosc kobiet ma 165 w kapeluszu i doskwiera mi fakt, ze nigdy nie bede drobinka dla faceta, tylko zawsze wieksza baba. Przy 185cm chyba musi byc podbnie?

Gość gość
Nie rezygnujcie z siebie jak się kochacie A Ty Gosia 29 Bądź twarda nawet jak rodzice zaczną grymasić