Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zo kresem??

Polecane posty

Gość gość

Mialam cc prawie 3 mce temu. Nie katmie piersia. Taki lrotszy 3 dniowy okres dostalam juz 22 wrzesnia. Cykle mam 25,26 dniowe a okresu ani widu. 10 dni temu bylam na wizycie u gina wszystko jest ok. Mialam akurat owulacje wiec wszystko ok ale okresu nie ma. Dlugo moze byc nieregularny??!

Gość gość
skoro 10 dni temu na wizycie miałaś owulacje, to okres pojawi sie za jakieś 3-4 dni najwcześniej

Gość gość
Dalej nic.. Ciaza na 99 proc nie wchodzi w gre. Co z tym okresem kuzwa.. Wspolzylam z mezem bez zabezpueczenia ale krotko. Zreszta on ma problemy z potencja na tle psychicznym i dlugo nawet nie wydobyea mu sie ten sluz, zebtym zaszla w ciaze musielusmy sie niezle nagimnastykowac :(

Gość gość
Dzieki oby bo juz mam jakies schizy..

Gość gość
Zrobilam test negatywny. Okresu dalejbnie ma kurde boje sie ze cos nie tak

Gość gość
ale przecież Ci napisałam, że może być za 3-4 dni najwcześniej, bo musi minąć jakieś 14 dni od owulacji. A jak się bedziesz nakręcać, to przyjdzie jeszcze później

Gość gość
Zrobilam test negatywny. Okresu dalejbnie ma kurde boje sie ze cos nie tak

Gość gość
Ńo niby tak yhh ale swiruje juz

Gość gość
Ja sie zle wtedywyrazilam lekarz nie powiedzial ze jajeczkuje tylko ze mam dni plodne..

Gość gość
Na jedno wychodzi. Dni płodne, to czas jajeczkowania. Kobieto, wiesz cos o własnym organizmie?;)

Gość gość
No w teorii jrstem kiepska lepuej w praktyce na tyle ze czulam zawsze pi ciele kiedy dostane okres i na tyle by wspolzyc 5 lat bez zabezp i zaplanowac moje dziecko. Teraz czuje jakby miala nadejsc i dupa nic

Gość gość
Test wyszedł negatywnie, wiec się nie stresuj. Dla pewności powtórz go za kilka dni, jesli nadal nie będzie krwawienia. Ale przede wszystkim się uspokój.

Gość gość
to zamiast nakręcać się tym okresem, weź podręcznik do biologii, i poczytaj o cyklu miesiączkowym, przyda Ci się

Gość gość
Przepraszam za bledy pisze z telefonu a tel dotykowy to moja zmora. Co do testu powtorze ale mysle ze wyszedl ok bo gdy zaszlam w ciaze testy wychodzily pozytywnie juz na kilka dni przed terminem spodziewanej miesiaczki. Nie bylo tez raczej syt zeby sie obawiac ciazy. Wspolzylam raptem pare razy i to krociytko bo czulam dyskomfort bol i pieczenie. Maz ma problemt w tych sprawach i dlugo trwa nim cokolwiek popusci

Gość gość
Hm, to raczej plus, niż problem ;) Problemem byłby przedwczesny wytrysk.

Gość gość
20:36 wyzlosliwilas sie,ulzylo mam nadzieje