Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam dziwny gust, ze mi sie podobaja tacy faceci?

Polecane posty

Gość gość

Np tacy mlodzi ponizej 30 roku zycia wcale mi sie nie podobaja. Sama mam 27. Generalnie to lubie dojrzalych facetow np Daniel Craige mi sie strasznie podoba, albo np Andrzej Chyra Czyli tacy dojrzali faceci , nie jacys chlopcy, tacy z jednej strony poukladani i odpowiedzialni, z drugiej strony z jakas pasja, z jakimś takim polotem do zycia. koniecznie z poczuciem humoru. Mam dziwny gust?

Gość gość
mi się pozmieniało bardzo ... kiedyś wiek się dla mnie liczył teraz już nie .... poobają się mi w męzcyznach pewne cechy wyglądui charakteru,u każdeo poobne i inne, gesty, spojrzenia, głos a ile ma już mało ważnedla mnie .... czasem sprawdzam p. myśałam ze ma facet 35 a miał 48 :D i na odwrot ... myślałm że 35 a tu 25 :,

Gość gość
czasem słowa, charakter i zachowanie jest 1000000000 bardziej seksowe, atrakcyjne i podniecające niż sam wygląd

Gość gość
kiedyś miałam tak że nic nic nic az wykonał pewien gest i wtedy wymiękłam (bardz o się mi to spodobało)

Gość gość
Nie, to bardzo normalne, dla wielu kobiet.

Napisałaś to w taki sposób, jak gdyby 30-tka była jakąś magiczną barierą, po przekroczeniu której faceci stają się dojrzali emocjonalnie i odpowiedzialni. Znam wielu mężczyn - pracuję w męskim gronie, lubię rozmawiać z ludźmi, także w sieci - i poznałem wielu niedojrzałych, infantylnych 30-to, 40-latków... W ostatnim czasie najinteligentniejszą i najbardziej poukładaną emocjonalnie osobą, którą poznałem, był 23-latek. P.s. Podałaś przykład Andrzeja Chyry, który jest tzw. starym kawalerem z problemem alkoholowym.