Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drodzy Polacy !

Polecane posty

Gość gość

zbliża się do naszego kraju fala barbazyncow. Proszę was nie dajmy się zniewolić. Pokazmy ze jesteśmy wielkim narodem. Mamy w sobie niezwykle geny naszych przódków którzy oddali swe życie za nasza Ojczyznę. Wzywam wszystkich mężczyzn. Musimy obronić nasze wspaniale piękne kobiety. Aż strach pomyśleć co się będzie działo gdy ci barbazyncy zobaczą nasze piękne Panie. Dlatego musimy walczyć. Musimy być gotowi oddać nasze życie za wolność za wszystko co najlepsze. Wierze w mój kraj. Wierze w to ze my w przeciwieństwie do Niemiec i Francji mamy swoją tożsaność narodowa. Bez względu na to skąd jesteś czy z Gdańska Czy z Krakowa broń swojej Ojczyzny. Broń naszych matek żon córek. Dziś Ojczyzna jest w potrzebie. Wierze w to ze damy radę. Jesteśmy silnym narodem.

Gość gość
Musimy obronić nasze wspaniale piękne kobiety x miliony samotnych matek, ku/rew, złodziejek, mitomanek wez spie/rd/alaj dali ci przepustke z psychiatryka ?

Gość gość
ja gdy będzie trzeba zostawię wszystko i będę walczyl. Jestem tego pewien. Jestem dumny z tego ze jestem Polakiem.

Gość gość
a przecież to kobiety są najbardziej narażone na ataki barbazynców

Gość gość
polska byla pod 3 zaborami, w tamtych czasach emigrowalo, jak tylko moglo tysiace poalkow, potem byl rok '39 gdzie nie tylko zwykli obywatele ale i CALY nasz RZĄD uciekl za granice! no i stan miedzywojenny gdzie do lat 90tych wyjechalo przez zielona granice kolejne tysiace, no i wreszcie emigracja zarobkowa od 2000 roku do teraz.... kazdy kraj przyjmowal nas od wiekow normalnie, na calym swiecie nie ma chyba ani jednego kraju gdzie nie ma polakow, nikt nie robil demonstracji, ani nie pikietowal przed swoim rzadem, ze nie chce przyjmowac polskich uchodzcow czy imigrantow u siebie... tak pokazmy teraz jakim jestesmy silnym narodem!!! nie wpuscmy zadnego obcokrajowca do naszego kraju!!!! tylko tym mozemy sie odplacic za to, ze nas przyjmowali. (i nie mow mi, ze arabowie zyja tylko z zasilku, bo turcy, u ktorych zzresz na miescie kebab, sami go robia i do nich nalezy siec tych fastfoodow, jakos ci do tej pory nie przeszkadzalo to, nie? a nie wiedziales, ze kupujac JEDNEGO kebaba sprowadzasz do polski turecka rodzine? :P )

Gość gość
Mam nadzieję, że drodzy Polacy będą się lepiej przykładać do ortografii ;-) I nie potrzebuję Twojej obrony. Co nie znaczy, że mam coś przeciwko temu byś oddał życie za ojczyznę, nawet dziś ;-)

Gość gość
źle mnie zrozumiałeś. Turcy są narodem pracowitym i przedewszystkim oddzielnie traktują wiarę i prawo. Nie będę się kłócił ponieważ jesteś moim rodakiem i szanuje Cie. Widocznie GW wywarła duży wpływ na Ciebie. Nie mam nic do obcokrajowców którzy się zintegrują. Np Chinczycy Ukrancy. Natomiast Arabowie to barbazyncy. Oni nie przestrzegaja prawa europejskiego.pozatym nie wyobrażam sobie żebym miał się dogadać z ludźmi którzy uważają ze za gwałt odpowiedzialna jest kobieta. To barbazynstwo. Bardzo się martwię o kobiety.

Gość gość
Akurat Turcja nie jest zbyt dobrym przykładem, bo Turcy jako jedyny kraj muzułmański potrafił się zasymilować z Europą, Turcja jest jak dotąd jedynym muzułmańskim krajem demokratycznym, co niedługo może się zmienić, bo pomału władzę w Turcji przejmują radykalni islamiści.

Gość gość
turcja jest ok. Najwięksi fanatycy mieszkają właśnie na Bliskim Wschodzie. Islam jest gorszy od faszyzmu

Gość gość
jestem przekonany ze razem pokonamy wroga