Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany grzegorz

jestem przygnębiony z powodu biustu mojej kobiety :(

Polecane posty

Gość załamany grzegorz

moja dziewczyna ma małe piersi, na początku mi to nie przeszkadzało ale teraz po 3 latach zaczęło mi go brakować :( owszem urosły jej w ostatnim czasie ale i tak jej biust jest bardzo mały :( wcześniej była prawie płaska, teraz trochę lepiej, ale nie jest dobrze :( nie wiem co robić, kiedy widzę inne kobiety z dużymi piersiami to jestem przygnębiony, tak samo gdy widzę partnerki moich kolegów z obfitym biustem :(

Gość gość
Jesteś debilem, i pewnie sam też masz małego, c***o :)

Gość załamany grzegorz
mam średniego (16cm)

Gość gość4444
No cóż wyjścia są dwa Albo zaakceptujesz je takie jakie są Albo zafundujesz jej powiększenie piersi . Lecz taki zabieg jest kosztowny. Moim zdaniem jeśli ją kochasz to powinieneś zaakceptować jej piersi.

Gość załamany grzegorz
gdybym jej zaproponował operację to wpierw wpadła by w kompleksy a potem by mnie pewnie zostawiła, znając ją

Gość gość
- jestem przygnębiony z powodu biustu mojej kobiety :( - spoko onapewnie tobą też jest rozczarowana

Gość załamany grzegorz
myślę o tym by raz na jakiś czas ją zdradzić z jakąś biuściastą laską, wtedy z pewnością nie byłbym taki przygnębiony a i ją bym lepiej traktował

Gość gość
Powinna cię zostawić ;) znalazłaby kogoś kto ją akceptuje i pokocha taką jaka jest

Gość gość4444
No to nie jest dobre wyjście jeśli naprawdę ją kochasz. Taki skok w bok prędzej czy później wyjdzie na jaw.

Gość załamany grzegorz
ale ja ją kocham, jest spaniałą partnerka, świetnie się dogadujemy, tylko w łóżku nie jestem usatysfakcjonowany z powodu jej braków :(

Gość załamany grzegorz
to byłoby raz na jakiś czas np. raz na miesiąc albo dwa, tak żeby się nie dowiedziała

Gość gość
nie wiem jak ona ale ja bym się ucieszyła gdybym była na jej iejscu bo byś mnie uwolnił ... uwierz mi że będąc późnie z tobą rozglądałabym się za innym bo ustawiłeś na siebie tzw. odsyłacz :) znając siebie patrząc na ciebie automatycznie myślałabym o innym :D ... w takisposób zakochałam się w przyjacielu :D który pozniej ył moim facetem :} któryrównież schrzaniłsprawę teoretycznie u wybaczyłam ale w praktyce ....uhuhuuu .... zakochiwałam się o chwilę :D w innym ..

Gość gość
a z powodu swoich braków w łóżku nie masz kompleksów. Bo skoro piszesz, że masz 16 to znaczy, że masz GÓRA 14, bo faceci ZAWSZ zawyżają o dobre 2 cm.

Gość gość
zakochiwałam się co chwilę w innym .. a uwierz i że to czasem 1000000000 razy lepsze niż seks :)

Gość gość4444
Wiesz ja na twoim miejscu nie zdradzałbym jej. Skoro znakomicie się dogadujecie i jest wam z sobą dobrze To z czasem się wszystko ułoży. Takich kobiet jest mało a najwyraźniej twoja partnerka jest wartościową kobietą. Oczywiście zrobisz co zechcesz. Lecz zdradzając ją możesz ją stracić.

Gość załamany grzegorz
nie dodaje sobie bo nie widzę powodów żebym musiał sobie dodawać, gdyby tak było to bym napisał że mam 18cm. Mam 16 cm i mam delikatny brzuszek ale ja to mogę zawsze skorygować,a dziewczyna zawsze będzie miała małe :(

Gość gość
Pewnie do tego ma motylka. Uciekaj chłopie.

Gość załamany grzegorz
owszem ma (skąd wiedziałeś?) ale mi motylki bardzo się akurat podobają :) a ona ma takiego nie za dużego

Gość gość4444
He he No ja bardziej gustuję w bułeczkach niż w motylkach. No i do tego musi być wygolona na zero.

Gość gość
załamany grzegorz dziś spoko :) gdybyś był moim facet już za wytkniętą mi wade ja bym znalazła w tobie 10 :) :D

Gość gość
To fajnie jak lubisz. Bo cycki, to już jej bardziej nie urosną, ale motyl na bank.

Gość załamany grzegorz
tutaj to ja wolę motylki, takie nie za duże :) bułeczki mi nie przeszkadzają, a jeśli chodzi o owłosienie to może być zarówno na zero jak i też mieć włoski, oba mi się podobają, byle włoski nie były dłuższe niż 1-2 cm i nie wychodziły z majtek

Gość gość
nie prawda, motyl nie zawsze rośnie, mój ma taką samą wielkość od 42 lat

Gość gość
No nie mów mi, że masz taką samą ci/pę od urodzenia.

Gość gość
zdradzaj smialo z wesola cycatka :D masz jedno zycie, trzeba korzystac njie ma to jak usmiechnieta ladna kobieta z biustem D skaczaca poi twoim k*****e

Gość gość4444
No ja zdecydowanie wolę wygolone muszelki. Sam golę swój sprzęcik gdyż tak wydaje mi się bardziej higienicznie. No i sama minetka wygolonej muszelki bardziej mi odpowiada

Gość gość
Najlepiej ją zostaw i znajdź sobie biuściastą dziewczynę. Zdrada i tak w końcu wyjdzie, poza tym co to za związek - masz zamiar zdradzać ją całe życie?

Gość gość
mam 55 lat, a mam takie same wargi od 42 lat, jak miałam 12/13 lat to mi urosły i tak zostały

Gość gość
Bedziesz ją zdradzać i i jeszcze zarazisz jakimś syfem... Dno. To już lepiej ją zostaw daj sznase dziewczynie na kogoś wartościowego

Gość gość
Debilizm.co ma miłość do wyglądu ?