Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany grzegorz

jestem przygnębiony z powodu biustu mojej kobiety :(

Polecane posty

Gość załamany grzegorz
całe nie, myślę że w końcu by mi to przeszło, jednak gdybym ją zdradzał to musiałbym to świetnie ukrywać, bo z pewnością by mnie zostawiła jak i też miałbym różne urazy. Macie dobry sposób na to by zdradzać ale tak by druga osoba się nie dowiedziała?

Gość gość
Zalosny kretynie. Rozmiar biustu ci przeszkadza??? Nie widzisz kobiety i czlowieka w ktorej sie zakochales?? Spowrotwm do czasu, kedey jako niemowlak ssales piers mamusi! Co za niedojrzaly matol!

Gość gość
Gratuluję rozumu, jeżeli dla cycek chcesz ryzykować utratę dziewczyny. Jej współczuję, powinna znaleźć kogoś, kto będzie ją akceptował taką jaką jest.

Gość gość4444
No cóż zrobisz jak zechce. Lecz powiem ci jedno jeśli naprawdę chcesz z nią być to musisz zaakceptować jej mały biust. Ale najlepiej będzie jeśli znajdziesz sobie kobietę z większym biustem. Wówczas nie będziesz musiał zdradzać ją.

Gość gość
Powodem posiadania małych piersi jest niewielka objętości tkanki tłuszczowej w nich występującej oraz oczywiście tendencje genetyczne i dziedziczność. Zwykle mają one mniejsze sutki i brodawki. Jeśli twoja dziewczyna jest szczupła to nie dziw się że ma małe

Gość załamany grzegorz
zawsze podobały mi się duże ale gdy ją poznałem i się w niej zakochałem to biust nie miał dla mnie żadnego znaczenia, do tej pory x hmm... ma tak chyba ciut większe od C, ale ma o wiele ładniejszy kształt

Gość gość
Ooo ja mam wulkany :D

Gość gość
jak ma większe niż co to nie przesadzaj, wcale nie ma bardzo małych

Gość gość
Są takie tabletki, jak sobie przypomnę nazwę, to podam. Cycki rosną po nich jak głupie. Możesz jej podać w soku na przykład, nie zorientuje się. Tak raz w tygodniu, żeby jej za bardzo nie urosły.

Gość gość
No właśnie, najlepiej jeszcze ją otruj jakimś g....

Gość załamany grzegorz
jak nazywają się te tabletki? i czy może je brać skoro bierze też tabletki anty?

Gość gość
Oczywiście, że może. Nawet lepiej będą działały. A tych BAB nie słuchaj, czekają tylko na nazwę leku, same mają małe cycki i myślą, że są cool.

Gość gość
jeśli ją kochasz to o co chodzi z cyckami? jeśli chcesz spełnić fantazję z jakąś cycatą to idź i zobacz, czy wielkie cycki to jest właśnie to o czym marzysz. Oczywiście po wszystkim powiedz o tym swojej biednej dziewczynie i na pewno Cie zostawi. Jeśli nie chcesz ani fundować silikonów, ani mówić jej o tym, ani znaleźć polubownego rozwiązania, a jedyne co chcesz to sk***ić się na boku bo jej małe cycki się już nudziły to współczuję rodzicom. (sama mam synka, mam dreszcze jak pomyślę że może być takim głupiutkim niewyżytym chujkiem jak ty) Taki oto jest scenariusz albo dorośniesz (dojrzejesz) do zdrowego związku (akceptacja, zaufanie itp) albo wybierz drugą opcje gdzie bzykasz same cycate i orgazm zastępuje Ci to co masz teraz. PS: nie jestem dechą mam wielkie cycki nie rządziły mną kompleksy pisząc te wypociny. A! i kiedyś z jakieś 10 lat temu miałam chłopaka hm z podobnym podejściem jak Ty. Miał bardzo małego fiutka. Te wielkie absurdalne cyce zakrywały jego mały interes na tyle że potrafił wyśmiać każdą laseczkę z mniejszym biustem. Odeszłam od kompleksiarza.

Gość załamany grzegorz
ale co ja poradzę że takie mi się podobają i że zakochałam się w kobiecie która nie posiada dużych piersi? :o z chęcią spróbuje i zakupie dla niej te tabletki, będę dawał jej tak 2 razy w tygodniu, podajcie tylko nazwę

Gość gość
Ideału nie znajdziesz, tylko chodzi o to, zeby być z osobą której wady będziesz w stanie zaakceptować. Jeżeli wady jaką są dla Ciebie małe piersi nie jesteś w stanie zaakceptować, to ją zostaw. Tylko później zamiast niej możesz mieć laskę z dużymi cycami, ale za to pod innym wzgledem gorszą od Twojej obecnej. Przemysl to sobie, co Ci się bardziej opłaca.

Gość załamany grzegorz
na razie chcę spróbować z tymi tabsami, a jak nie pomogą to potem będę myślał co dalej będzie. breast control, perfect bust, breastfast - które są lepsze? czy znacie jakieś inne?

Gość gość
Nie chciałabym mieć takiego faceta jak Ty.

Gość gość
"jestem przygnębiony z powodu biustu mojej kobiety :( " włączył się mi odsyłacz.... jak to czytam to przed oczami staje mi naga klata mojego byłego :D

Gość gość
Cooo? Z tymi przykładami miseczek to jakiś żart :D sama nosze A a wg tej rozmiarówki bym miała C :D tylko mam o wiele ladniejszy kształt i ogólnie lepiej się prezentują

Gość załamany grzegorz
naga klata? jeśli chodzi ci o włosy, to je mam, jednak dziewczynie się one nie podobają więc je gole

Gość załamany grzegorz
moja kobieta jest szczupła i drobna, patrząc na jej staniki i na te zdj nie dowierzam że ma 65E bo wyglądają jak te C tutaj tylko że ona ma jednak trochę większe (czyli takie bardziej pomiędzy C a D z tych zdjęć) + kształt ma o niebo lepszy

Gość gość
załamany grzegorz dziś zawsze podobały mi się duże ale gdy ją poznałem i się w niej zakochałem to biust nie miał dla mnie żadnego znaczenia, do tej pory x hmm... ma tak chyba ciut większe od C, ale ma o wiele ładniejszy kształt XXXX To nie ma jakiegoś małego biustu według tego linka. Mam miseczkę D, a według linka mam G ha ha.

Gość gość
Nie umiecie kupować staników, jak większość Polek. Za duży obwód pod biustem bierzecie i za małe miski. Potem taki szok.

Gość gość
to moja dziewczyna naprawdę może nosić 65E? jak pierwszy raz to zobaczyłem tak do tej pory nie wieże że takie ma

Gość załamany grzegorz
post wyżej jest mój

Gość gość
Skoro nie podobają Ci się małe piersi swojej dziewczyny to powinniście porozmawiać i może spróbować aquafilling poczytajcie sobie polecam http://perfekcyjna.net/aquafilling/