Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie teraz powinna kobieta spełnic wymagania zeby jakis ja zechcial na zone

Polecane posty

Gość gość
zle do tego podchodzisz i możesz wkopać się w gówniany związek.miłość to jest przedłużenie lubienia się,podszyte chociaż trochę namiętnością,żeby związek był chociaż trochę udany musi po prostu trafić swój na swego,i nawet jeżeli pod jakimś względem bardzo się różnią to jest to do zniesienia,a nawet na swój sposób ciekawe

Gość gość
Najważniejsze żeby sie kochać wtedy ze wszystkim sie poradzi.

Gość gość
Duzo dawac ;/ chetnie i na zawolanie. Wtedy nie odejdzie. Moze sie ozeni.

Gość gość
na zone tylko dziewica

Gość gość
Sam człowiek powinien być szczęśliwy i spełniony, by tworzyć zdrowy i szczęśliwy związek z inną osobą.

Gość gość
Kasę musi mieć i jebliwą być. Takie lubię.

Gość gość
To nie jest jedyna prawda. Poznałem żonę kiedy byłem nieszczęśliwy ona tez. Odkąd jesteśmy razem jesteśmy szczęśliwi. Tego właśnie nam brakowało, siebie.

Gość gość
Nie prawda, nie zgodzę się. Jestem wychowana w duchu, by nie narzekać, nie marudzić, dawać z siebie wszystko, być perfekcyjnym, uczciwym wobec innych i nie zgodzę się, być dla kogoś jakąś zabaweczką. Maruderów, malkontentów, leni unikam jak ognia.

mamy XXI wiek, mąż to ani cel życiowy ani konieczność a jedynie tymczasowy miły dodatek :)

Druga Powiesz sobie tak mając 50lat i 12 kotów w domu:) Posiadanie kogoś to nie cel. Ale wszyscy chcemy mieć odrobinę szczęścia. :)

ale to od razu mąż? partner :) i nie "jakiś" jak w temacie tylko taki jak chcę związek się buduje buduje buduje szacunek, szacunek, szacunek jak ma mnie jakiś chcieć to ja nie chcę :) wolę kota jak kaczyński :)))

Gość gość
Bo pustak z ciebie ale prędzej czy później każdy zrozumie , że tylko miłość się liczy.

wydaje mi się, że milość jest priorytetem do pewnego momentu u każdego innego jedni zamieniają potem ten priorytet na dzieci inni na siebie jeszcze inni na coś innego ludzie są tylko ludźmi, po pewnym czasie rozczarowują warto jednak postawić na szacunek