Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pabllos

Jak lubisz się kochać ?

Polecane posty

Czy macie odwagę napisać o tym jak lubicie uprawiać seks ,co was kręci i w jakich miejscach uwielbiacie to robić ''Mam nadzieję ,że wasza fantazja jest równie bogata jak moja,,,,,,,,,,,,

Gość CzwarteImperium
No proszę. Fajny temat bez celebrytów i nikt nie pisze. :( Kręci mnie jak mężczyzna w miejscu publicznym pięśc***alcami po całej długości moje nogi i czuję jego gorący oddech z tyłu na karku. To takie proste, ale tak podniecające-dla mnie ;) I fajnie jak facet liże kobiece stopy. ;) I palce. Lubię podczas seksu wkladać palce do jego ust albo kąsać jego, szczególnie kciuka. ;) Brawa dla odważnych i z fantazją. Moje fantazje są niewyszukane, ale lepiej resztę zostawię dla siebie.

Gość gość
-Jak lubię się kochać ? uuuuuuuuuuhhhuuuuu .... ja lubię różie i dużo .... i nawet nie wiem od czego zacząć ...

Ja uwielbiam robić kobiecie dobrze językiem ,ale mam mały sposób na większą rozkosz a jest to kostka lodu :-p a tak po za tym uwielbiam kochać się gdy biorę ją od tyłu z całej siły coraz mocniej i chwytam ją za włosy.

Gość gość
Mam wiele upodobań w miłości. :P

Gość gość
Tylko Pabllos i Czwarta napisali coś konkretnie. Reszta do bani.

Nie wiem czemu, ale szybciej dochodzę jeśli facet zacznie od porządnej pracy palcami... Jeśli tego brakuje sex jest dla mnie taki jakiś bez sensu... Uwielbiam kiedy on inicjuje sex stając za mną całując po szyi i ssąc ucho, a jego ręka wędruje niżej i niżej ;) Najlepsza pozycja to misjonarska z moimi nogami na jego ramionach, z czasem on co raz bardziej się do mnie przychyla i wchodzi co raz głębiej aż do super orgazmu! :)

Seks, ach ten seks...... ...z pewnością zmysłowy, z pewnością czuły, choć i jakiś klaps nie zaszkodzi, pocałunki, spojrzenie w oczy kiedy leży nade mną porusza się rytmicznie, kiedy ruchom jego na przeciw wychodzę.. Gdy wbija się mocno w mą szyję, a ja paznokciem kreślę rozkosz na jego skórze...... ....i ta zimna ściana, i chłodna podłoga i ciepły blat stołu... i pocałunki namiętne i wanna gorąca po kąpieli i tuż przed...... Seks lubię każdy, ale czy każdy dane mi było spróbować, nie.... ....jeszcze nie...

Gość gość
Naczelna klawiaturowa rajfura :D

Lubię podczas seksu pociągnąć kobietę za włosy, mocno złapać za pośladek.... Na co dzień - podejść od tyłu i jedną ręką złapać za pierś a drugą połozyć na brzuchu, pocałować w szyję, w uszko i powędrować rękoma pod bielizne....

Gość gość
Nudny temat.lepiej naposzcie gdzie sa Want i Wawa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

A Wam tylko uciechy cielesne w głowie. Najłatwiej jest odwrócić się tyłem do faceta, na jego oczach rozetrzeć wyciekający z c**y śluz po drugiej, ciaśniejszej szparce, rozchylić pośladki i powiedzieć "zerżnij mnie jak nikt przed Tobą". A kochać nie ma komu.

Gość Mąż i żona

Ja najbardziej lubię moja kobietę zerznac od tyłu lub na misjonarza 🙂 lubimy porządny  i ostry sex 😘

Gość Gość

długo i namiętnie