Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpiworek do wózka dla niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Mam do wyboru śpiworek zimowy rozmiar 90 cm lub 120 cm. Roznica jest spora przynajmniej na zdjeciach. Obecnie moje dziecko ma 65cm wzrostu, jezdzi jeszcze w gondoli. Wiadomo 90 cm akurat. Ale czy za rok nie bedzie za maly? Ten 120 wydaje sie taki wielki. Proszę doświadczone mamy o pomoc :)

Gość gość
Up ;)) chodzi o śpiworek la millou

Gość gość
za rok po prostu kupisz nowy i tyle .

Gość gość
po co ci śpiworek za rok, serio będziesz wozić w śpiworku dwulatka w ubłoconych butach? (bo zakładam, że jak śpiworek to będzie zimno.) po prostu otulisz mu nogi kocykiem.

Gość gość
Za rok nowy szkoda kasy:)) teraz na prezent dostaje. no 2 latek nie, 1,5 roku dziecko.

Gość gość
nie wiem, o jakim piszesz... ale kup coś takiego, co będzie miało zdejmowaną całą górę.. żebyś mogła odpiąć i ją zdjąć, ,gdy np. będziesz w sklepie.. żeby dziecko się nei zgrzało.. ja używałam śpiworka tylko jeden sezon... dziecko styczniowe, więc jak było w spacerówce jesienią i zimą, to był ten śpiworek (nie zakładałam dziecku rajstop). Maluch miał wtedy pomiędzy 10-14 miesięcy. Potem kupiłam dużo mniejszą spacerówkę, była wiosna, więc bez żadnych śpiworków czy kocy. Z wózka zrezygnowałam jakoś we wrześniu, gdy dziecko miało rok i 8 miesięcy... więc i śpiworek nie był potrzebny. Na spacery chodził na nogach. a co do rozmiaru, to chyba mam 90... nie wyobrażam sobie większego w wózku.

Gość gość
Ja mam spiworek la millou 120 cm dla 17 miesiecznego syna. Wchodzii tam w ubloconych kozakach. Czasem biore w worek buty na przebranie. Ogolnie to kocem bym tylko dziecka niw przykryla bo sie rozkopuje. Wlasnie im starsze tym więcej sie zmoczy i bardziej spiworka potrzebuje zeby sie ogrzać. Moim zdaniem mozesz kupic ten 90 cm jeszcze a na nastepna zime ten 120 cm. Przyda sie na sanki, dluzsze spacery a nawet jakas krotka wyprawe do sklepu zeby owinac dziecko a nie ubierac tak mocno.

Gość gość
Ja też uwielbiam produkty la millou i mam ich całe stosy . Jednak na śpiworek się nie zdecydowałam, wolę już za tą cenę kocyk do wózka. Przynajmniej brudne buty będą na zewnątrz. Śpiworek kupiłam pod markę wózka. Idealnie pasuje i do fotelika i do gondoli.

Gość gość
ja kupiłam śpiworek, bo koc się nie spradził... jak pisałam dziecko miało wtedy ok 10 miesięcy i koc z siebie ściągało... a tak to zakładałam mu tylko spodnie (żadnych kombinezonów) i było przykryte tym śpiworkiem... a gdy zdarzył się jakiś cieplejszy dzień, to odpinałam górę i po prostu jej nie brałam ze sobą. aaa i jeśli chodzi o śpiworki, to jeśli ktoś chce używać też przy sankach (jeśli taka okazja będzie.. bo u nas w zeszłym roku to tylko 2 dni na sanki się nadawały), to polecam 2 śpiworki... przynajmniej u mnie w wózku, żeby założyć dół śpiworka i przewlec pasy, muszę pościągać końcówki, w które te pasy wchodzą, to wszystko trwa... dla mnie niewykonalne przekładac sobie śpiworek z wózka do sanek..

Jeśli szukasz wyjątkowych przedmiotów dla swoich pociech, to koniecznie zajrzyj na www.zitolo.com. Jest to platrofma proponująca przedmioty wykonane ręcznie przez projektantów, artystów i miłośników handmade .