Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie imigrantow a pierwsi maja przybyc do Polski juz na poczatku roku

Polecane posty

Gość gość

Tylko Wegry i Słowacja dbaja o swoich obywateli ;/

Gość gość
Jeśli jesteś kobietą to współczuję, lepiej omijaj ich z daleka.

Gość gość
Jestem kobieta ;/ no ale nie ja jedna w polsce. sa jeszcze biedne dziewczynki ;/

Gość gość
Wiem o tym, szukaj chłopa- Polaka co nie odstąpi Ciebie na krok :)

Gość gość
Ja nie jestem islamofobem ksenofobem ani rasistą ja sie nie boje imigrantów tylu ich widziałem w Polsce w zakopanym w Karpaczu w warszawie w Krakowie itd i żaden z nich mi nic nie zrobił i znam jedną rodzine muzułmanów mieszkają w sąsiedniej wsi i znam ich osobiście to znajomi mojej matki bardzo mili i sympatyczni

Gość gość
Na razie nie będzie problemu z nimi bo mało ich przyjezdzie ale jak się rozmrożą i zaczną rozpowszechniać tą swoją opentańczą ideologię islamską to zaczną się schody. Tak jest w każdym bez wyjątku kraju zachodnim.

Gość gość
Oni są mili do czasu, gdy przekroczy ich liczba pewien punkt. Popatrz sobie co się dzieje obecnie w niemczech. A zobaczysz kim oni są. Znajdzie się w kraju kilku pożytecznych idiotów co zadecydują za wszystkich. A ci wszyscy muszą cierpieć. Niech przyjmują tych muzułmanów, którzy są tacy tolerancyjni. A tutaj masz miłosierdzie muzułmańskie wobec kobiet: [to jest film bardzo drastyczny, jeśli ktoś ma słabe nerwy lepiej niech go nie ogląda] https://www.youtube.com/watch?v=CiZd4WTot5I

Gość gość
Tak zachowują się "uchodźcy" w Europie! Muzulmanie terroryzuja syryjskich chrzescijan w Szwecji przejdziecie na islam albo zginiecie!

Gość gość
Niestety nie mam faceta-Polaka :( zadnego nie mam,bo jestem juz w takim wieku, ze zaden by mnie nie chcial. Wiec mam prawo sie bac, nikt mnie nie obroni :(

Gość gośćNieRasista
Czy juz nawet doszlo do tego ze bac sie ich niemozna bo juz krzyczec beda ze to rasizm?!Ja tez sie boje ich,ze jak bedziesz krzyz nosic to cie zleja albo beda torturowac maczeta.Boje sie ze zaczna wprowadzac swoje prawa!Beda uwazac polskie dzieci za gorsze tylko dlatego ze sa katolikami,ze jak kobieta wyjdzie w sukience to nabluznia na nia a i moze zaczna g****ic nasze kobiety.Wegry chronia cala europe a cala europa sie krzywi na Wegry!Chwala Wielkim Wegrom,Chwala Wielkiej Polsce!Nie dla muslimow!akysz,won!

Gość gość
To nie są imigranci. To nie są uchodźcy. To są NAJEŹDŹCY !!!!! Tylko zdecydowany opór może powstrzymać islamską falę!

Gość gość
Możecie podziękować za tzw uchodźców Tuskowi i Kopaczowej

Gość gość
no to ostatnie święta. poźniej już zlikwidują jak w szwecji żeby imigrantow nie urazić.

Gość gość
Już nie tylko w szwecji ale i belgii, niemczech za chwię pewnie i w UK itd.