Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepszy sex jaki mieliście?

Polecane posty

Gość gość

co miał/a w sobie parner/partnerka, gdzie, w jakich okolicznościach?:D

Gość gość
przypadkowy seks z pływakiem, był po treningu, wielki, szeroki, obdarzony, jednorazowy numerek, mialam wyrzuty sumienia potem i uciekłam, nie wzięlam od niego numeru, kontaktu, nic, teraz zaluje

Gość gość
kurcze, zazdroszcze :) może i lepiej? poznalabys blizej i jeszcze bys sie rozczarowala

Bylo upalne lipcowe południe...:) znajomość z chatu, Spotkaliśmy sie na miescie poraz pierwszy,dokladnie na światłach. Pogawedzilismy. Byl niesmialy nawet momentami. Poszliśmy do niego na sok. Nastawil mi palec u stopy bo jest chirurgiem. Wystarczyl jeden dotyk, jedno spotkanie oczu by zapalila się ta iskra. Nie wie kiedy...zdjal ze mnie ubranie. Bylam szalenie podniecona, nie chciałam sie opanować nie chciałam sie bronić. Poddalam się szalonej rozkoszy. Byl silny, mocny,dziki,zarośnięty pierwotny brunet. Serce bilo mi jak szalone. Pamiętam wciąż blysk jego oczu, gorąc naszych cial. Kochaliśmy się w kilku pozycjach. Nigdy z nikim nie bylo mi tak przyjemnie i tak dobrze jak z nim. Nigdy tak mi serce nie walilo i nigdy tak nie drzalam. Byl według mnie wyjątkowy. Samczy i dominujący. Bral mnie tak mocno i zdecydowanie ze przynajmniej raz w zyciu wiedziałam ze żyje. Jestem romantyczka i wiem ze kochac możemy w zyciu wiele razy ale prawdziwie tylko raz. Nie kochałam go. Szalona namiętność nas polaczyla i tylko tyle. Spotkaly się dwa inne światy. On Metalowiec ja delikatna blondynka romantyczka. Często myślę o tych paru chwilach. Dzis wiem ze tak miało być. Wydzwanial do mnie wiele razy chcac powtórki. Odmowilam. Nigdy na pewno nie przezyje buz takiego sexu ale wiem jedno ....zakocham się kiedys,urodzę facetowi dziecko ale doktora chirurga nie zapomnę do konca zycia..

Gość gość
widze ze dominuje sex z nieznajomym

Gość gość
Ja tam wiem....nie pamiętam juź chyba:) nie no bez jaj nie pamiętam...

Gość czekamy na więcej
może któraś opisze swoje wyczyny na wyjazdach zagranicznych

Gość gość
ja zgrabna brunetka, - on przystojny, dobrze zbudowany zapytał mnie gdzie chciałabym uprawiać sex... powiedziałam że wszedzie i zaczelam wymieniajac przy tym miejsca (rzucilam "kosciół" ale raczej tego nie chcialam...) zabral mnie do kościoła póznym wieczorem.. były kraty po wejsciu i byłam pewna ze sie wyglupia.. po chwili wisialam na kratach a on mnie bral z kazdej strony, ktos byl w srodku ale w ogole o tym nie myslelismy krzyczalam, stekalam, doszlam chyba z 3 razy.... bylo cudnie

Gość gość
ja bardzo lubie male, szczuple.. taka to mozna obracac na wszystkie strony, i sex na stojaka jest super, mialem kiedys dziewczyne o 2cm wyzsza.. sex byl nudny bo ani jej nie podnioslem ani nie przezucilem jak bylo mi nie wygodnie

Gość gość
hehe moge wam powiedziec najgorszy poznalem laske, kumpela znajomego z dzielni laska super, piekna, wysoka, blondynka, sukienka do majtek, usta aurat do loda, no wygladala jak maszyna do ******** jednym slowem wyobrazalem sobie jak to fajnie bedzie miec z nia sex, przez tydzien sie z nia kontaktowalem, wyobrazalem sobie co bedziemy robic, mialem w glowie super wizje.. ale jak przyszlo co do czego to japier... laska dretwa jak kloda, nawet sie nie poruszyla jak wlozylem.. nic nie krzyczala, nie mowila, nawet pozni nie otworzyla- miala taki poker face troche...nie sciagnela stanika bo uznala ze za slabo sie znamy, probowalem ja obrucic ale stwierdzila ze ona lubi tylko na plecach i mam nie kombinowac hehe

Gość gość
oj biedny :-) człowiek może chyba wtedy aż pomyśleć że nie działa na baby

Gość gość
gość dziś współczuję :D

Gość gość
po pijaku, kiedy ciezko mi bylo osiagnac orgazm i w pozycji na jezdca on wsadzil mi paluszek do pupki a drugim masowal lechtaczke. mialam taki odlot, ze myslalam, ze umre ale nie chialam by to sie skonczylo ;)

Gość gość
kiedys wlozylem dziewczynie palca do tak zwanej pupki i poczulem jej kupe, na poczatku nie wiedzialem co to ale jak sie domyslilem to bylo mi smutno

Gość gość
nie jestem lesbijka ale... od poczatku: miałam kolezanke - bardzo ladna ale troche meska - tatuaze, krotkie wlosy etc. spotykalysmy sie - ja mialam chlopaka ona dziewczyne. poszlysmy do kina, mialam krotka sukienke... siedzialysmy same w rzedzie a popcorn lezal na moich kolanach. ogladalysmy film, siegnela po popcorn - troche spadlo na moja sukienke, podnoszac otarla reke o moja cipke ( przez sukienke) po czym przesunela reke w strone moich piersi, po szyje do ust... wlozyla mi kawalek popcornu i palec, ktory zaczelam ssac (w formie zartu bo myslalam ze sie ze mna droczy) po chwili zjechala reka do piersi, wkladajac reke w stanik, pobawila sie moim sutkiem (troche mnie przy tym laskoczac) po chwili wyciagnela reke i dalej ogladalysmy film (bylam strasznie napalina ale nie chcialam prosic o wiecej) po 5ciu minutach wlozyla mi reke pod sukienke, najpierw delikatnie ocierala, pozniej wlozyla palec pod majteczki trzac mocniej i mocniej.. wsadzila mi palca pochylajac sie do mnie, pocalowala mnie - przegryzajac wargi i uklekla.. siedzialam dosc wysoko wiec zsunela mnie lekko z krzesla delikatnie dotykajac twarza mojej cipki, po chwili zaczela lizac a mnie wyginalo, bylam bliska krzyku ale nie chcialam zeby ktokolwiek zauwazyl... lizala tak dobrze ze w sumie przez chwile zapomnialam o ludziach a kinie, jeszcze nie doszlam kiedy przestala... nic nie mowiac wstala i wyszla z sali... poprawilam majki i poszlam za nia, skonczylysmy w kiblu :D

Gość gość
jak wy to robicie kobiety? :) bosze czy to nie nudne?

Gość gość
kobieta w sumie wie lepiej jak dogodzic drugiej kobiecie bo wie po sobie, ale nie ma to jak penis z prawdziwego zdarzenia :D

Gość gość
ej to nie jest temat najnudniejszy sex, dawajcie coś naprawdę konkretnego. ziewam

Gość gość
Z moim juz prawie ex mezem, kilka lat temu, po drobnej sprzeczce. Był troszke o mnie zazdrosny i o to poszło ale sex pamietam do dzis.

Gość gośćak
mój najlepszy seks był ex, 28-letnim prawiczkiem. robiliśmy to raczej tradycyjnie, ale było takie dopasowanie, że orgazmy i to jednoczesne były po prostu jak narkotyczny odlot, do łez. miałam kilku facetów i wcześniej i potem, z którymi seks był fajny i udany, ale ten jeden... niestety nie mogliśmy być razem, bo dzieliły nas zbyt duże różnice światopodlądowe, a seks i zatrucie erotyczne to nie wszystko...