Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam meza i kochanka

Polecane posty

Gość gość

Mam meza 33 lata minie w lutym a mam jichanka od 7 lat i z mezem mialam przed 7 laty tyle ze byl przy mnie w chorobie ale lubil wypic mial ciagi alkoholowe ale od 2 lat nie rusza alkoholu a z kochankiem mialam prawie wszystko zakochalam sie w nim ale w chorobie nawet nie zadzwonil jest strasznie tajemniczy a maz odkad nie pije ma fobie i nie chce zebym wchodzila do jego pokoju i zarzadal rozwodu dlatego tylko ze chce miec spokij. Czy moze ktos mi cos na ten temat doradzic? Czekam na wszelkie pytania i odpowiedzi.

Gość gość
Rozwiedziesz się i będziesz z kochankiem

Gość Fakirek
Dokładnie jak wyżej, nie ma co się bawić trzeba się rozwieść i spróbować z obecnym "partnerem" nie wiem czy jesteś z Warszawy jak tak to poszukaj sobie mecenasa Budrewicza, naprawdę wsparcie przy rozwodzie w takiej sprawie osoby dyskretnej to coś ważnego. Bo uwierz, jak się nie rozwiedziesz a wybierzesz męża to jak się dowie zostaniesz sama.

Gość gość
Ale ty głupia jesteś Przeczytaj to co napisałaś Wniosek jak na dłoni kochanek ma cię gdzieś Chce z ciebie tylko korzystać czyli brać co najprzyjemniejsze bez żadnych obowiązków wobec ciebie powiedz który facet by tak nie chciał Ma farta twój kochanek , że ma cię za nic tzn za darmo

Gość gość
taki "kochanek " ma zawsze parę sztuk pod ręką (a raczej pod (..ujem} mąż jest jeden, ale zawsze można sie rozejść. z tym, że na tego ()uja od walenia w różna dzirki raczej nie ma co liczyć.

Gość gość
Jak to możliwe przez 7 lat się puszczać poza małżeństwem To było za kochanka wyjść a nie za tego aktualnego męża. A może ty lubisz mieć kilku różnych w sobie ....

Gość gość
Taki masz wybór jak pomiędzy kiłą a rzeżączką... ani jeden ani drugi nie rokuje dobrze na przyszłość. Mąż chory, tak mówią że to choroba a kochanek niepoważny skoro od 7 lat luźniutki układ mu pasuje i czerpie same benefity. Tylko jak zrezygnować z podwójnego życia na rzecz szarej i normalnej egzystencji?