Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie w konkubinacie ,a przyjecie komuni swietejzostałam zwyzywana

Polecane posty

Gość gość
19 ;32 ale weź nie obrażaj Jezusa to że ty masz zrytą banie to już twój problem k*****o stara :-p :-o

Gość gość
Ani stara, ani to drugie...:P

Gość gość
stara k/o/r/w/a rosklapciocha do tego :-p

Gość gość
W dzisiejszych czasach ludzie lubią sobie wybierać to co im pasuje , ja nikogo nie potępiam ze się rozwiidl tp...bo w życiu bywa różnie ale jesteś rozwód nikim żyjesz w konkubinacie nie przyjmujesz komuni i tyle....a w pl ludzie lubią tak na ginąć rzeczywistość jedzie gościu pod wpływem zatrzymuje go policja a on ale panowie jestem po jednym piwie?.....

Gość gość
Zycie w konkubinacie nie jest gorsze od zycia młodzieży, ktora puszcza sie na prawo i lewo... A ci mogą przyjmować Jezusa. :(

Gość gość
gość wczoraj Kolejna nawiedzona idiotka... Albo ci za to placa, bo nabijasz posty? jezyk.gif s/p/i/e/r/d/a/l/a/j/ k/u/r/w/i/s/z/o/n/i/e sama jesteś idiotką :-p

Gość gość
Odezwała się nasza miłosierna wysłannica Jezusa, która na kąsanie miłością odpowiada. Twój Jezus jest pewnie z ciebie dumy :P

Gość gość
Co za pie.prz.ony ciemnogród. Brrrrrrrrrrr

Gość gość
19 :53 s/p/i/e/r/d/a/l/a/j/ :-D

Gość gość
a co ma Jezus do tego że ktoś komuś nawtyka :-D idziesz spowiadasz się i już pokutujesz i grzeszysz i tak w koło Jezusa w to nie mieszaj :-o

Gość gość
"maz jest rozwodnikiem i nie mam szans na slub kościelny choć strasznie bym chciała ,wiera jest dla mnie bardzo wazna wiec co robic ,babka mnie dziś zwymyslala od ladacznic poł dnia przeplakalam" Autorko nie wiem kto tam cię zwymyślał. Być może przesadził wyzywając ciebie ale prawda jest taka że życie w konkubinacie uchodzi za grzech ciężki a co za tym idzie nie powinnaś przyjmować Komunii gdyż jest to wówczas świętokractwo czyli kolejny grzech ciężki

Gość sabina24
Jeśli ktoś potrzebuje, to znam naprawdę bardzo dobrego, chyba jedynie tak profesjonalnego w Polsce gościa, jest niezawodny. Facet ma takie doświadczenie, że wymiękam... Był przez lata sędzią w sądzie kościelnym i zna to "od kuchni"... Do tego, w porównaniu z innymi, całkiem przystępny cenowousmiech.gif Mi pomógł gdzie inni nie dali rady. suprema-lex com pl

Gość gość
Spiertalaj broken

Gość gość
Ryj wieśniaro!