Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

master shef z tvn to dno w porownaniu do top shefa polsatowskiego

Polecane posty

Gość gość

Tez tak uważacie? Tvn produkuje teraz takie gowno... Dno straszne. Pierwszy odcinek to bylo wielkie wow, każdy sie cieszył, ze wreszcie program kulinarny, ale Polsat pobił wszystko. Tam ludzie na prawdę umieją gotowac a w nie jak w ten. Polsat Wyprodukował top szefa i kazda seria jest na prawdę dobra. Tez to widzicie?

Gość gość
to i to gowno obrzydliwe gardze takimi programami jak mam talent, sranie, gotowanie, wyjące bachory syf i gowno

Gość gość
Hehe no to wtedy może nic nie chcieć Ci się oglądać.

Gość gość
bo nie ogladam prawie nic, obecna telewizja to dno dna :O

Gość gość
To fakt ale mnie wieczorami tylko top shef przyciąga, wiadomości tez i czasem jakas bajka w stylu weekendowy hit typu królewna śnieżką, shrek czy kraina lodu. Lubię to ogląda z córka, jej tez ti sprawia frajdę.

Gość gość
Weź pod uwagę, że w master chef są mimo wszystko amatorzy, a top chef to profesjonaliści, najgorsze gowno to jednak hell's kitchen, niestety musze to wszystko jakoś tolerować, bo mój mąż namiętnie ogląda wszystkie programy kulinarne, które tylko może

Gość gość
No hells kitchen to gowno. To fakt.

Gość gość
A ja lubię master chef, bo jest z jajem. Polsyfu nie oglądam wcale. Teraz nagle nikt nic nie ogląda bo tv to dno dna bla bla bla hahaha ośmieszajcie sie. Jakby nikt nie oglądał, to by nie produkowali tego typu programów, a z tego co wiadomo mają najwyższą oglądalność

Gość gość
Nie ma programu master SHEF :D

Gość gość
Popieram że obecne programy to dno i metry mułu. Jednak master shefa oglądam z przyjemnością. Fajne konkurencje i podziwiam ludzi którzy potrafią tak fajnie gotować. Polsatu od lat już nie oglądam. Nic a nic. A to wszystko przez reklamy. Nie chce mi się tyle czadu tracić.

Gość gość
A ja oglądam i to i to dzięki telewizji http://itivi.pl/ bo teraz mam dostęp do obu tych stacji zupełnie nieograniczony.