Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 7 archiwum

Polecane posty

Gość gość
no i jak to w "debatach" - ten ktory chce glosowac na PO stwierdzi ze lepiej wypadla kopacz, ten kto za pisem że szydlo :D moim zdanie ględzily jak zwykle ale szydlo miala lepsze argumenty mowiąc ze nikt "statystyką dzieci nie nakarmi" niż kopacz ględząc o jakimś "jednolitym kontrakcie" a strasząc "państwem wyznaniowym" strzelila sobie trochę w stopę bo ci ktorzy się "boją państwa wyznaniowego" to już dawno glosują na PO czy jakiś zlew. natomiast kopaczowa na pewno zniechęcila do siebie tych ktorych kiedyś chciala zachęcić calując papieza w pierścień.

Gość gość
Jeśli PiS dorwie się do tej kasy, to emerytury będą zagrożone. Proponuję zdrowe procedury a nie fanatyzm. Proponuję dbałość o siebie nawzajem, proponuję solidarnośc międzypokoleniową. Nie marnujcie głosu. Oddajcie głos na PO, pokornie o to proszę. Jesteśmy jedyni, którzy mogą zatrzymać ludzi, którzy idą po władzę tylko dla władzy - podsumowała Kopacz. :D

Wypowiedź PEK, że jest jest wybór w sprawie 6-latków, bo można załatwić zaświadczenie, to najlepsze podsumowanie debaty.

PEK: "Stoję tu przed wami ze swoimi wadami i zaletami". :D :D :D Zalety musiała zostawić w garderobie.

Gość gość
Kopaczowa 6latkami to strzeliła sobie w stopę. Najpierw Kopacz mówi, że 6 latki sa przygotowane żeby isc do szkoły a potem mowi e 56% dostalo zaswiadczenia ze sie nie nadaje... Sama sobie zaprzecza. :D

Gość gość
każdy spodziewał się 10:0 dla szydło a tu niespodzianka...8:2 dla Szydło ( ale po c******m sędziowaniu )

Znamienna końcówka. Po debacie PEK odeszła na bok, a Beata Szydło do przodu, wprost do prowadzących.

Gość gość
ale ja pierdolę, jacy ci dziennikarze są na maksa stronniczy: gawryluk: afera taśmowa zeby szydlo mogla dokopac kopacz kraśko: co dobrego zbudowano w polsce żeby kopacz mogla uprawiać propagande sukcesu.

Gość gość
jakby tam zamiast gawryluk byl gugala to by faktycznie byli 4 na jednego (jedną)

Gość gość
Iftara, Ty Jesteś jednak nienormalna. Napisz może, czy Twoja faworyta odpowiedziała chociaż na jedno pytanie.

Gość gość
wypowiedzi obu byly zawsze tylko luźno związane z tematem gdy pytania zadawali dziennikarze im nieprzychylni. typowo: jak kopacz dostala pytanie o aferę taśmową to zaczęla mowic o skokach :D

Gość gość
Kopaczowej przecież nie chodzi o wygranie wyborów, ma świadomość że to zadanie z kategorii mission imposibble.Tutaj chodzi o to żeby przynajmniej dla wierchuszki Peowskiej, było choć"wąskie gardło" do koryta. Pokazała dzisiaj swoją głupotę w pełnej krasie. Nawet nie słuchała co mówi Szydło. Tłumaczenie afery podsłuchowej i innych afer było na poziomie gimnazjalisty. Pokazała swoją butę i arogancję. Może mniej zaawansowaną niż było w przypadku Komorowskiego ale jednak mieliśmy tu do czynienia z PO-wskim stylowym cynizmem !

Gość gość
cynizmem i hipokryzją ;)

Gość gość
a oczywiście na onecie przy linku do debaty cytat:"proponuję zdrowy rozsądek a nie fanatyzm" :D jakże by inaczej. i to chce aspirować do roli portalu "informacyjnego" a nie "propagandowego".

Gość gość
Kopacz znała pytania.W odpowiedziach na pytania prowadzących znała zbyt wiele szczegółów ,nawet z tego co powiedziało PiS i znała dokładne daty kiedy to powiedzieli.Odpowiedzi zostały przygotowane przed programem To jest niemożliwe żeby pamiętać aż tak dokładnie wszystko.Rządowe media i Kopacz odtworzyli szopkę.Wszystko było przygotowane przeciwko PiS.Kopacz bezczelnie,po prostacku ciągle przerywała wypowiedzi Szydło.

Gość gość
Kopaczowa chce silnej ekonomii miała na myśli ekonomie Niemiec dla której Ona i Platforma pracują już od ośmiu lat. Pani Kopacz występuje z pozycji jakiegoś nowego objawienia zbawiciela dla Polski czy ona na prawdę nie wie ze ona i jej partia rządzą od ośmiu lat? HIPOKRYTKA :O

Gość gość
I te komentarze Iftara... Taki właśnie pisiowy poziomek.

Gość gość
Zobaczcie co się dzieje w Dreźdnie. Dobrze mówił Donald Trump, że Merkel doprowadzi do wojny domowej w Niemczech. Godząc się na PO = chcesz tego samego !

Żeby było jasne: Szydło nie jest moją faworytą. Tak jak nie był nim PAD. Na niego głosowałam przeciw obciachowi. Teraz się waham i nie wiem na kogo zagłosuje. PiS jest mi ideologicznie obce.

Debatę wygrała Beata Szydło.Nie znokautowała PEK,ale jednak wygrała starcie.Czasem przygotowanie retoryczne wygrywa z merytorycznym.

Ale tekstem o republice wyznaniowej PEK się zaorała. Misiek nie wie, że to w obecnym czasie jest pase???

Gość gość
Moim zdaniem żadna nie wygrała debaty, obie pierdzieliły to samo co zawsze, jedna czepiała się drugiej. Szydło była bardziej opanowana i spokojna, ale czemu nie miałaby być? Przecież bez względu na to co nie powie ona czy inni PiSowcy, PiS i tak wygra wybory. Strata PO jest zbyt duża. Ja utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że głosować nie będę. Nie ma na kogo.

No dobra, a ja nadal nie wiem na kogo głosować. Jedynym, w miarę przyzwoitym, kandydatem jest PiSowiec. Co mnie napawa smutkiem głebokim. Poczytałam sobie o wykształceniu tych od Petru, Kukiza, RAZEM i Stonogi. No masakra, sami socjolodzy, pedagodzy, księgowi...Oni chcą decydować o losach Polski???