Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 7 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Shatyn, Ty wiesz wszystko, a nie wiesz czy Miller kandyduje? No wiesz.... :-)

Gość gość
Platforma Obywatelska rządziła w czasach względnej stabilności i gospodarczej prosperity. xxW czasie ogromnego kryzysu światowego była prosperity i stabilność?Sorry ale to są bzdury.

Chyba jedyną zaletą kampanii wyborczej jest to, że do politycznego mainstreamu trafił dość oczywisty dla wszystkich Polaków fakt, że w Polsce zarabia się za mało. Za mało w stosunku do potencjału naszej gospodarki, której wydajność przez ostatnie lata rosła znacznie szybciej niż płace. I za mało w stosunku do kosztów życia w kraju, w którym prawie jedna trzecia dochodów gospodarstw domowych wydawana jest na mieszkanie. Musiało jednak minąć osiem lat, żeby Platforma wreszcie to zrozumiała. I pomimo tego nie wykonała żadnego ruchu, by tę sytuację poprawić – poza wywieszeniem tysięcy billboardów z hasłem „silna gospodarka, wyższe płace”. Wszyscy jednak pracy w reklamie zewnętrznej nie znajdziemy. Zresztą to mało innowacyjna branża.

Rządząca krajem partia przypomina późną przedwojenną sanację, przekonaną o własnej wielkości i mocarstwowej pozycji Polski. Porażka prezydenta Bronisława Komorowskiego nie wystarczyła, by przebudziła się z tego snu. Kolejne spotkanie z realnym nadchodzi. Miejmy tylko nadzieję, że pacjent to spotkanie przeżyje.

Gość gość
Kadarka dziś Ale dla niego jest. I to zamyka sprawę.xxTo właśnie nie zamyka sprawy i pozostawia spore wątpliwości.

Gość gość
Rządząca krajem partia przypomina późną przedwojenną sanację, przekonaną o własnej wielkości i mocarstwowej pozycji Polski.xxTo są poglądy pisu i Jarosława K.

Gość gość
a kadarka widac nie ma dosc dyskusji z pisuarem :D

Facet jest doktorem socjologii i radnym miasta Warszawy. A ty czym się możesz pochwalić Shatyn???

Gość gość
szatyn jest peowcem a nie pisuarem gupku

Gość gość
Kadarka dziś Facet jest doktorem socjologii i radnym miasta Warszawy.A ty czym się możesz pochwalić Shatyn???xxTym, że nie wypisuje takich durnot jak on...

Gość gość
Myślisz, ze tylko pisuary wypisują durnoty?Nie tylko...:D

Gość gość
Shatyn to pieniacz. Jego sąsiedzi coś mogą na ten temat powiedzieć...:O Teraz wszyscy go unikają i przechodzą na druga stronę ulicy jak go zobaczą. Shatyn potrafi podać do sądu za nie powiedzenie "dzień dobry". Wszystkich już podał po kilka razy, co prawda wszystkie pozwy zostały oddalone, ale ludzie nie mają czasu na takie głupoty, w przeciwieństwie do tego stetryczałego rencisty

Gość gość
Shatyn powinien odpisać... A ja jestem magistrem polonistyki. Ale nie napisze. :-)

Gość gość
Chwalenie się wyksztalceniem jest w złym, pisiowym, stylu...:O

Gość gość
Dlaczego nikt nie lubi Shatyna? 😭

Gość gość
Edek jest p**********y i tyle w temacie :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Dlaczego nikt nie lubi Shatyna?xxBo nie jestem od lubienia. Jestem od prostowania durnot pisiorstwa, katolstwa itp i ośmieszania np otulonej czy myrevina, o omamiście nie wspomnąc...:D

Gość gość
Shatyn powinien odpisać... A ja jestem magistrem polonistyki. Ale nie napisze. usmiech.gif x x Nie napisze bo obiecał, że już nie będzie kłamał.:D

Gość gość
Pan prezydent Komorowski miał styl i wykształceniem się nie przechwalal.To był gość a nie jakiś pisowiec

Gość gość
ooo, mongoł znowu nadaje.

Gość gość
Nie napisze bo obiecał, że już nie będzie kłamał.xxNie obiecywałem. Ja po prostu nie mam zwyczaju kłamać i obrażac.

Gość gość
Tym, że nie wypisuje takich durnot jak on... x hihi nie :D

Gość gość
Bredzisław się chwalił, że mu pracę mgr napisał teść ubek.:)