Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 7 archiwum

Polecane posty

Gość gość
A chwalenie się piękną żoną, znajomością że Stuhrem i Brunerem, w jakim jest stylu?

Gość gość
Niczego takiego nikt nie jada.

Gość gość
"Ja po prostu nie mam zwyczaju kłamać i obrażac." x mongol dzisiaj dowc**y opowiada, proszę proszę.

Gość gość
Wybacz iftar ale to do czego podałaś link jest po prostu głupie... Ale w stylu i na poziomie pisorstwa.

Gość gość
podobno tuska chca zwolnic buaahh za nierobstwo :D:D:D

Chwalenie się wyksztalceniem jest w złym, pisiowym, stylu... x dobre wykształcenie jest powodem do dumy. Nie trzeba się go wstydzić, i nie ma powodu by je przemilczać.

Gość gość
Masz coś jeszcze do mnie iftar?Bo z tymi śmieciami w kolorze orange nie chce mi się gadać... A kolacja czeka...

Gość gość
Prosze bardzo. Pan Józef Szydło, dzielnicowy w miejscu gdzie kiedyś mieszkałem. Normalny, uczciwy człowiek, pomagający ludziom, wywalony ze służby bo nie chciał brac udziału w czymś (nie wiem w czym bo nigdy nie powiedział). Pamiętam jak chodził po zakupy dwóm starszym chorym paniom mieszkającym w bloku obok mojego... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D

Gość gość
Shatyn, kiedy zepsujesz ten topik, żeby zatrzeć kolejne swoje kompromitacje?

Gość gość
dobre wykształcenie jest powodem do dumy. Nie trzeba się go wstydzić, i nie ma powodu by je przemilczać.xxOczywiście ale nie jest powodem do chwalenia się nim.

Gość gość
wlasnie odlicza :D chyba startuje w rakiecie z tektury do zuszi :D

Gość gość
Iftara ma, ale nie powie. :-)

Gość gość
Piękna żona i Bruner to wytwory chorej wyobraźni Shatyna, a koło Shtura kiedyś raz przechodził.:D

Gość gość
Ty się chwalisz swoim wykształceniem, mimo, że masz czym?Nie i tutaj zapewne nikt oprócz mnie i pary tych durniów, nikt o nim nie wie.

Gość gość
no dobra jestem NOLIFEM ale kim jest Shatyn? siedzę tu, bo mam problemy emocjonalne nie znaczy to że jestem głupi, nie mam poglądów, nie czytam, nie rozumiem siedzę i sobie polemizuję raz na poważnie innym razem dla wygłupu ale pojawia się gość który podobno prowadzi normalne życie nie tylko w necie ale wpada jak poparzony chyba codziennie na każdy temat który go drażni i co ciekawe bardziej przekleja niż pisze coś od siebie robi to jakby miał rozwolnienie zalew topic swoimi postami psując innym rozmowę bo trzeba się przez ten spam przedzierać cały czas w jednym tonie za władzą za PO przeciw oszołomom kim on jest? spełnionym życiowo i zawodowo człowiekiem? kto poza bezrobotnymi ludźmi siedzącymi w domu gdy są chorzy ma na takie zalewanie forum czas??? ten gość naprawdę musi mieć jakiś defekt

Gość gość
Kadarka dziś Jest to jak najbardziej powód do chwalenia się nim.xxCzyli uważasz, ze to normalne jak kogoś poznajesz, że on mówi np:"Dzień dobry, miło Panią poznać, jestem mgr inżynier Jan Kowalski"???Wg mnie nie ale... Co kto lubi.Już nie mówię o czymś takim:"Mam wyższe wykształcenie nie to co wy"...To wg mnie jest w złym a nawet bardzo złym stylu ale... Co kto lubi...:O

Gość gość
Kadarka dziś Ja na temat swojego wykształcenia nie opowiadam bredni.xxTy w ogóle na temat swojego wykształcenia nie piszesz... A więc też nie piszesz bredni.

Gość gość
tylko ewka kopacz równa babka blisko ludzi !! :d:d:d

Quiz jest zwyczajnie smieszny. Wyluzuj bo się niepotrzebnie spinasz. Uzbierałam 13 punktów.

Gość gość
szmatyn ma mgr z wklejania bzdurek na babskim forum :D robi to zawodowo od ok 10 lat :D:D ogromny sukces

Gość gość
Wybacz ale mnie takie "śmieszne" rzeczy nie śmieszą.Bo to bzdurna, prymitywna propaganda.