Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poderwałem dziewczyne z katolickiego liceum i sie rozczarowałem

Polecane posty

Gość gość

Okazało się że miała 7 partnerów przede mną a ja liczyłem że w katolickim liceum znajdę sobie dziewicę. ROZCZAROWAŁEM się. Kto to widział w katolickim liceum tak się puszczać. Gdzie szukać dziewic, oto jest pytanie.

Gość gość
Szkoły katolickie są prywatne, jakbyś jeszcze nie wiedział, więc chodzą tam dzieciaki z raczej zamożnych domów. Rodzice może i chcą dla nich katolickiego wychowania, ale sami nie mają na to czasu goniąc za pieniędzmi. Zostawieni sami sobie, młodzi chlają i uprawiają seks po szkole i na wycieczkach. Zresztą, najbardziej puszczalskie dziewczyny jakie poznałam, to właśnie z katolickich liceów i studentki teologii. :D

Gość gość
A ty jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Ja jestem księdzem więc to logiczne że nie jestem prawiczkiem. Dlatego szukam katolickiej kobiety.

Gość gość
ja tez chodzilam do katolickiego liceum :D i po prostu zle trafiles :P bo i tam znajdziesz prawdziwe cnotki, ktore sa przekonane, ze takie liceum to wstęp do zakonu :P ale i tak uwazam, ze trudniej tam znalezc dziewice niz w publicznej szkole :P

Gość gość
dziś nie ma porządnych kobiet!

Gość gość
No chyba że kłamiesz autorze.

Gość Jack White
W moim mieście ok 25 tys. mieszkańców jest katolickie gimnazjum i liceum. Niestety ale to prawda że w takich szkołach panuje największe sk****enie, ćpanie i chlanie. Dziewczyny z tych szkół mają przebieg jak stare radzieckie samoloty pasażerskie. Z racji tego że mam młodsze rodzeństwo to znam osobiście 8 takich dziewczyn za dnia udają cnotki niewydymki, w niedziele z mamusią i tatusiem chodzą do kościółka ubrane odświętnie jak szczur na otwarcie kanału, a jak nie ma rodziców w pobliżu to puszczają się niczym bąk po podłodze.

Gość gość
No i dobrze że się puszczają dziewczyny to znaczy że są zdrowe kobiety mają popęd i nie zabawiają się paluszkami tylko w naturalny sposób dosiadają męskie członki i o to chodzi, brawo dziewczyny.!

Gość gość
Ten temat to: 1 prawda 2 chęć dokopania kościołowi 3 prowokacja 4 jeśli myślisz że 1 patrz 3

Gość gość
ty sie puknij w główkę, jak widać nie tylko autor ma takie doświadczenia... jeśli nawet on sprowokował to reszta też? wątpię... zresztą sama znam dziewczyny z katolickich szkół jakie są "święte"

Gość gość
o gosciu z 17:32 mozna w tym samym jego tonie napisac, ze: - uwaza, ze kazdy w jakikolwiek sposob zwiazany z kosciolem, jest swietszy od kazdego swietego, - proboszcz (i wyzej) swietszy od samego Boga :D

Gość gość
o gosciu z 17:32 mozna w tym samym jego tonie napisac, ze: uwaza, ze xxxxx co ja uważam już napisałem wiec po co mi wciszkasz co ja uważam. dziewczyna miala 7 partnerów z którymi uprawiala seks (nie dziewica wedlug autora), do tego sie tym chwali. Za głupi jestem zebym sie dał nabrać tutaj na prowo. Ps. Od samego Boga ?

Gość gość
napiszę że sie zesralem i zjadlem swoje gooowno to też mi uwierzycie