Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o schudlas tylko brzuch ci sterczy..

Polecane posty

Gość gość

Co byscie pomyslaly slyszac takie slowa od mamy? Widujemy sie raz na kilka mies i takie slowa uslyszalam kilka mies po porodzie. Byloby wam milo czy raczej niekoniecznie...

Gość gość
nie koniecznie....no, ale matka szczera...

Gość gość
niekoniecznie. u mnie to było tak: spotykam się z matką i mówię, kurde brzuch mi jeszcze wystaje, a moja matka na to: nie przejmuj się to normalne.

Gość gość
mysle ze twoja mama nie miala nic zlego na mysli, jestescie matka - corka, szczerosc powinna byc, bardziej by ci przykro bylo jakbys to uslyszala od znajomej! moja mama np. sama mi powiedziala zebym sobie kupila pas poporodowy ze za jej czasow ladnie brzuszek formowal, nie obrazilam sie, jeszcze podziekowalam nawet!

Gość gość
No głupio chlapnęła, mogła nic nie komentować, ale czasami tak sie zdarza nawet wśród najbliższych. Można sie obrażać lub nie zależy jak kto woli ;)

Gość gość
Na mamę bym się nie obrazila, nasze relacje są szczere, ja też nie mam oporów jej powiedzieć, ze np chyba przytyla, i to wcale nie złośliwie. Za to gdyby to np koleżanka powiedziała, to już inna sprawa :P wszystko zależy od tego jakie masz relacje z mamą.

Gość H helix
Ja bym się cieszyła, że mi szczerze powiedziała, co myśli. Nie ma nic gorszego, jak bliska osoba ci słodzi, a w rzeczywistości myśli inaczej. Jeśli uważasz, że to było nie na miejscu, to chyba macie z matką jakieś sztuczne i niezbyt szczere relacje.

Gość Agnessi1
Jesli chodzi o mamy po ciąży to polecam pas poporodowy. On na prawdę działa i formuje sylwetkę. Można w nim spać a także ćwiczyć. Kupiłam go tutaj http://orirose.pl/ ale mają też bieliznę wyszczuplającą. Jak dla mnie super

Gość gość
Jeśli rzeczywiście schudłaś tylko brzuch Ci został, to co w tym złego, że ktoś to powiedział? Wolałbyś, żeby ktoś mówił Ci nieprawdę? że np. schudłaś i masz super płaski brzuch? Nie rozumiem Twojego problemu.

Gość gość
Nie mam matki i nigdy tak mi nie powie ciesz się ze ma ci kto mówić jak wyglądasz co robić nikt lepiej nie doradzi niż matka