Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy i nie będziemy mieli za co zyc

Polecane posty

Gość gość
nie słuchaj tych wariatek od niezabijania. usuń. co to za sztuka urodzić dziecko, potem żyć w nędzy i nie być w stanie dziecku niczego zapewnić. za 5 lat dziecko pójdzie do szkoły i będzie najbiedniejsze w klasie, żadnych zajęć dodatkowych, wycieczek. co to za życie? nikt za ciebie męczyć się nie będzie. nie słuchaj wariatek. nie są prawdą żadne problemy psychiczne po aborcji. to wymysł. problemy psychiczne to są jak się ledwo wiąże koniec z końcem, albo jak odbiorą dziecko po paru latach. USUŃ.

Gość gość
dziecko może się też urodzić niepełnosprawne albo chore. pamiętaj o tym. jak wtedy dacie sobie radę?

Gość gość
No tak. Ja chodziłam na nfz prowadzić ciążę bo wtedy nie miałam pieniędzy na prywatnego lekarza i mam taki efekt ze urodzilam dziecko z toksoplazmoza. Niby badania byly ale potem są takie efekty. A na porodówce potraktowali mnie jak szmatę.

Gość gość
Jak chcesz usunąć ciąże tylko z powodów materialnych to nie usuwaj.Ale pamiętaj,że są inne kwestie- poród ,ciąża,wychowanie,kolki ,choroby to nie bajka ,musisz być silna i ogarnięta inaczej nie dasz rady.Musisz podjąć decyzje najszybciej jak się da bo później już będzie za późno na usuwanie..

Gość gość
co to za różnica, z jakich powodów autorka chce usunąć ciążę? chce to chce, po co jej obliczenia (fałszywe zresztą, mówię to jako matka), że dziecko to za jakieś grosze można wychować? Otóż NIE można - słusznie ktoś napisał, że 200 zł to na same pieluchy idzie. czym ma je wykarmić, osławioną miłością? miłość jeszcze nikomu brzucha nie zapełniła.

Gość gość
Witam dziewczyny powiedziałam facetowi ze jestem w ciąży i reakcja była taka jak myślałam że się podlamal ale pow ze damy rade. Wczoraj wieczorem pojechaliśmy do lekarza bo mnie pobolewal brzuch. Rano wam wstawię zdjęcie z usg. Jedno jest pewne na pewno nie usunę

Gość gość
Proszę Cię nie zabijaj własnego dziecka. Zrobiłbys krzywdę komuś, kto będzie Cię kochal i potrzebowal najbardziej na świecie. O pieniadze, nie martw sie tak, Bóg tez sie Tobą zaopiekuje.

Gość gość
na wyprawke potrzeba ok 3000zl dobra wyprawke a skrobanka od 2000-4000zl. ty wybieraj.

Gość gość
byłam w takiej sytuacji jak ty chłopak obiecywał ze zapracuje na rodzinę bzdura pracował na czarno i mi przynosił tylko 50zl na życie ,ja pracowałam za 1200zl i to ja miałam być utrzymywanka rodziny ,usunęłam a chłopaka koplam w dupę, żebym ja wybierała miedzy lekami a pampersami i wodę z kranu pila, takie chcesz życie,ach rób ta co chce ta

Gość gość
"Ja czy Ty?" to Telefon Zaufania i Netporadnia dla osób, które rozważają aborcję. Jeśli szukasz profesjonalnej informacji i wsparcia polecam stronę: http://www.netporadnia.pl/