Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o 2 dziecko, mam 37 lat, czy udało się wam przed 40stką?

Polecane posty

Gość gość

Staram się już kilka lat i tracę nadzieję. Jedno dziecko już mam i 4 lata starań o drugie. Wyniki mamy ok. Udało się wam? Ile macie lat i ile czasu się starałyście?

Gość gość
Ja urodzilam wlasnie a mam prawie 40. wpadlam dzieki testom owulacyjnym.

Gość gość
te testy idelanie wyznaczyły ci owulację? Kilka razy próbowałam, ale sie nie udało

Gość gość
Wrecz przeciwnie. Te testy sprawily ze wpadlam. Nie planowalam dziecka. Testy pokazaly brak owulacji a ona byla. Ma juz 4 miesiace i spi w swoim lozeczku w pokoju obok :-)

Gość gośćjol
Autorko ja mam 32 lata i dziecko 2 latka . Narazie nie mogę pozwolić sobie na drugie dziecko. Może jak wybudujemy domek i się wprowadzimy czyli za jakieś 4-5 lat . Będę wtedy miała 36-37 lat tak jak ty i wtedy rozpocznę starania Spokojnie nie jesteś jeszcze stara :)

Gość gość
czyli juz wiem, dlaczego sie nie udawało ;) bo trafiałam niby w owulacje wykazaną przez test. Już nie wiem jak wyznaczać owulacje by była 100% pewność? Próbuję teraz z mikroskopem Afrodyta.

Gość gość
gośćjol dziś dzięki ;) niby nie stara, ale łapię stres czy się uda do 40-stki

Gość gość
ja 2 dziecko w wieku 38 lat starania żadne, bo prawie od razu zaszłam w ciąże

Gość gość
Agatka w/y/p/i/e/r/d/z/i/e/l/a/j na firanki na magazyn

Gość gość
Moje sie urodzilo zdrowe chociaz przyznam ze zrobilam komplet badan prenatalnych.

Gość gość
gość dziś a ile miałas lat i ile sie starałas?

Gość gość
a czy z pierwszym tez wam nie wychodzilo? w sesnie dlugo sie staraliscie o pierwsze dziecko?

Gość gość
Syn urodzony w wieku 20 lat. O drugie staralismy sie 4 lata. Mialam laparoskopie bo pierwszy porod byl przez cc. Mialam zrosty i niedoczynosc tarczycy mi wyszla przy okazji. Brak sluzu plodnego. Zaszlam w ciąże 3 miesiace po laparoskopi . còrkę urodzilam w wieku 37 lat . badania prenetalne mialam robione . corka urodzona sn ma 3,5 roku.

Gość gość
z 1 dzieckiem 3 miesiące i bach, byłąm po 30stce

Gość gość
mam prawie 38 lat i 2 miesiące temu urodziłam drugą córkę - ale ja się wcale nie starałam o ciążę, nie musiałam, udało się od razu

Gość gość
A zbadaliscie sie pod wzgledem płodnosci?? Tak pytam ja sie staralam z mezem o pierwsze dziecko 1,5 roku. Wiec o drugie tez bedzie ciezko jak nie gorzej a mam juz 33 lata i nie wiem czy juz nie zaczac staran. Ale mialam ciaze zagrozona, lezaca (skracjąca sie szyjak macicy) syn ma dopiero 1,5 roku i wymaga opieki matki a wiadomo ze z szyjka w drugiej ciazy bedzie pewnie jeszcze wiekszy problem.

Gość gość
Ja wpadlam, mam 36 lat, urodze w wieku 37. O pierwsze w wieku 30 lat staralismy sie kilka miesiecy. Jesli chodzi o drugie wystarczyly wakacje all inclusive, too much all inclusive

Gość gość
o córke staraliśmy się 3 lata, były problemy. Miałam rozchwiane hormony, tarczyce, mąż też brał leki, aż w końcu się udało. Teraz też przyjmuję leki, wyniki mamy w normie a ciąży brak.