Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze nie złożyłam pozwu o rozwód a już się ustawia kolejka adoratorów!!!

Polecane posty

Gość gość

I co Wy na to? Wy tu narzekacie na samotność albo jedziecie po mężatkach, że szukają frajera. Tymczasem u mnie jest zupełnie odwrotnie. Nie szukam i nie mam zamiaru nikogo szukać, a oni ledwo się dowiedzieli, że planuję (dopiero planuję) się rozwieść, to przylatują, jak pszczoły do miodu. Co robić w takiej sytuacji?

Gość gość
a ilu ich masz? pewnie z pracy tak?

Gość gość
Naiwniara..podymac chcą ,to wszystko

Gość baby to zło
debili ze sterczącym kütasem nie brakuje, zapiérdalaczy na zachcianki księżniczek

Gość gość
hiv infernal majesty na gościu, kobieto ty nawet na kafe musisz swoje dylematy komu obciągnąć wrzucać

>>>Jeszcze nie złożyłam pozwu o rozwód a już się ustawia kolejka adoratorów!!! I co Wy na to?<<< x Uważam, że to normalne. Kobieta po rozwodzie chce sobie udowodnić własną atrakcyjność, najczęściej w ramionach innego mężczyzny :D. Wszyscy "zaliczacze" polują na taką okazję :P. Szansa na to, że zwiąże się na stałe z mężczyzną, do którego ucieknie od męża, jest praktycznie zerowa.

Gość gość
wiem jak to jest bo sama się rozwiodłam i wiem, że im chodzi o jedno. Oni wywęszyli sobie niby łatwy cel, kobieta po przejściach w nie układającym się związku= desperatka, mająca dawno nie zapewnione potrzeby= wygłodzona seksu samica :) Oni tak myślą że przelecą Cię i zrobią ci tym sposobem przysługę, pomogą ci w potrzebie :P Taki jest ich tok myślenia i taką maja nadzieję :)

Gość gość
Prawda. Kobieta po rozwodzie, bez względu na jego przyczynę, chce pokazać byłemu co stracił, i że bez niego da sobie radę. A że większość kobiet wtedy odżywa, pięknieje i tryska energią, to chętnych na seks z nimi przybywa lotem błyskawicy.