Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy głosujący na PO powinien zdeklarować że przyjmie inigranta do domu

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście że tak. Ja nie chce żeby z moich pieniedzy szła kasa na islamistów! Nigdy nie popierałem i nie popieram partii PełO opowiadającej sie za ich przyjmowaniem :O

Gość gość
a ja nie jestem katolikiem i nie chcę żeby z moich pieniędzy utrzymywani byli księża i cały kk

Gość gość
Toi nie głosuj na Platforme ktora ładuje w kościół najwiecej po 89 r :O

Gość gość
kościół popiera przyjmowanie imigrantów. czyli pisiory stają przeciw kościołowi????

Gość gość
tak Platfusy maja im zapewnic utrzymanie i wziac pod swoj dach jesli glosuja na PO.

Gość gość
PiS dba o interesy narodowe a nie interesy kościoła jak PO ktora łąduje najwiecej kasy w KRK a w mediach gada o ciemnogrodzie i strazy PiSem...

Gość gość
Dlatego tylko PiS A jak ktoś głosuje na PO to neich sobie sam w domu trzyma i utrzymuje we własnym zakresie imigrantów... :O My jesteśmy za przyjeciem do Polski Polaków z Donbasu a nie islamistów... :O

Gość fotel
chętnie przyjmę na chatę emigrantkę do 25 lat bezdzietną.jak dziewica to nawet na tą PO zagłosuję.

Gość gość
tylko takich imigrantek nie ma. Zdecydowana większość to zdrowe byki - chłopy bezrobotne liczące na socjal... :O Żenada kogo oni wpuszczają do Polski :O Tylko PiS zatrzyma tą falę!

Gość gość
Obowiązkowo ! A obozy dla nich lokwać tma gdzie Po przekroczy 50% -można stworzyć strefy "dla fanów PO i imigrantów" -przecież ich kochają .A każdemu jurnemu opalonemu dać jedną zwolenniczkę PO . Przecież popierają ich przybycie -co nie ?

Gość gość
Popieram! Dodam tylko, że powinni ich również utrzymywać ze swoich podatków.

Gość gość
a słyszeliście że PO chce ulokować imigrantów tam gdzie ma ... najniższe poparcie?? :O

Gość gość
Racja. Dlaczego ma ich utrzymywać kazdy z nas? Niech utrzymuja ci co gloauja na tych którzy ich do Polski sciagaja..

Gość gość
Dość już kłaniania sie Berlinowi czy Brukseli. Czas zadbać o polskie interesy! TYLKO PIS!

Gość gość
Obowiązkowo. Ja nie głosuje na partie ktora chce ich osiedlac w Polsce (PO) wiec nie zamierzam placic niech wyborcy platformy placa.

Gość gość
1. na imigrantow kase daje Unia 2. Na tej zasadzie kazdy, kto uwaza,ze w Polsce powinny byc szpitale, powinien przyjac do domu chorego, jesli domy dziecka - adoptować dziecko - itd. Co ma jedno do drugiego? I ile z budzetu poszloby na garstke ( w stosunky o liczby mieszkancow) imigtrantow?

Gość gość
Unia daje tylko i na pcozatku potem juz ma isc kasa z budżetu państwa... PO straszy państwem wyznaniowym a sama wpuszcza radykalnych islamistów :O obłuda platfusów nie ma granic....

Gość gość
Korwin, Kukiz miazga! P. Szydło najlepiej wśród kobiet. Kopacz i Nowacka - dno i wodorosty....:o