Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o mojej koncepcji wystroju pokoju?

Polecane posty

Gość gość

Bo właśnie zaczynam remont, a nie bardzo ma mi kto doradzic. Teraz skupiam sie na sypialni (mojej czyli to ma byc kobieca sypialnia). Ściany planuje zrobić takie jasno wrzosowe, takie bardzo jasne. Za to zasłony, dywan ,już takie bardziej konkretne w kolorze np purpury bo wydaje mi się ,ze to modnie będzie wygladało ( chociaz sama nie wiem...) Dywan będzie taki miły, wchochaty, na kawałek podłogi. Reszta dodatków czyli jakieś wazoniki, owalne lustro itd będą srebrne. A żyrandol będzie czarny z kryształami Wszystko w bardziej nowoczesnym stylu Myslicie, ze to fajny pomysl czy taki sobie?

Gość gość
Kapkę jakby burdelowo... Sorki :p

Gość gość
Ten wrzos ok, ale purpura? Nieee. A meble jaki kolor?

Gość gość
purpurą chcialam troche ozywić całość :P meble są z jasnego drewna, takiego ecru . Ale może faktycznie wyjdzie burdelowato, nie wiem :P choc chcialam zeby bylo modnie np moja koleżanka zrobiła dodatki takie z***biscie rozowe w nowoczesnym pokoju i niezle to wyszło

Gość gość
Jakieś ładne meble do tego - i będzie super - ważne, żebyś Ty się dobrze czuła. Ja skorzystałam z usług stolarza - który wykonał dla mnie przepiękne jaskrawo zielone meble na wymiar do salonu - mi się mega podoba :) Naprawdę warto skorzystać z usług stolarza - mają mega pomysły. Ja swojego znalazłam na http://superstolarz.pl

Gość gośćbrrr
Skoro kolezanka zrobila podobnie to wymysl cos innego. Moze zrob te wrzosowe sciany a dodatki bialo-turkusowe. Albo morskie. No cos innego tez mocnego przeciez ale innego niz kolezanka. Ze mnie tak znajomi zrzynaja kurfa, nie maja wlasnych pomyslow debile.

Gość gość
Jeżeli tylko Ci się taki wystrój podoba i są to twoje kolory, to czemu nie. Ja u siebie zdecydowałabym się na białe ściany, do tego jakieś kolorowe dodatki i wieeeeelkie łózko, coś w tym stylu http://www.ramaro.pl/premium/faro.html. Koniecznie z takim zagłowkiem!