Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynna

Zamieszkała z nami córka kuzynów i zaczął się horror.

Polecane posty

Gość Krystynna

Ona uczy się w tutejszej szkole i zamiast wynajmować pokój gdzieś na stancji u obcych namówiłam męża byśmy wzięli ją do siebie tym bardziej, że sami dzieci nie mamy. Wiedziałam, że dziewczyna jest niesforna i trudna w wychowaniu, bo przecież znam ją od małego ale nawet ja się nie spodziewałam, że wkrotce po jej wprowadzeniu zacznie się domowa gehenna. Późne wracanie, papierosy, raz nawet czuć było od niej alkohol. To wina rodziców, którzy sami ją tak rozpuścili a teraz gdy dzwonię na skargę to rozkładają ręce i radzą byśmy nie szczędzili małej pasa. Ja jestem przeciwniczką bicia ale mąż jak nie było innego wyjścia to jej przyłożył po d***e i przez jakiś czas był spokój ale krotko bo zaraz znowu nie wróciła na noc a ja cał w nerwach, nie wiem czy dzwonić na policje czy co? Czuje się odpowiedzialna za nią bo przecież dziewczyna żyje u nas, śpi, je a my jesteśmy z mężem dorośli i sprawujemy na nią opiekę chociaż nie jesteśmy jej rodzicami. Mąż znalazł pewien sposób. Skuteczny ale kontrowersyjny. Otóż zaczął dawać jej klapsy na goły tyłek. Poskutkowało. Klapsy są nie mocne ale wstyd, że musi być naga jakoś ją stopuje. Powinnam się w zasadzie cieszyć, że nastał względny spokój ale teraz mąż zaczął mnie niepokoić bo przy byle okazji ściąga jej majty, przez kolano i klapsa. Mam wrażenie, że jemu to się spodobało. Konkretnie to, że lubi ją rozierać. Bije lekko bo na dziewczyne bardziej działa wstyd i rzeczywiście już nie jest taka rozbestwiona jak na początku. Ja mam ieszane uczucia. Cieszę się, że zdołał utemperować smarkulę ale to częste ściąganie majtek... Niby ona jeszcze nie dorosła więc nie powinien się podniecać małolatą ale ona już ma owłosienie, piersi i zastanawiam się czy mąż powinien opuszczać jej majtki. Może powinnam porozmawiać z nim?

Gość gość
2/10, dorosła doopa robi co chce

Gość gość
A co ty myslisz ze jak dorosła jest i Noe BD palić pić i imprezowac? Może najpiękniejsze lata życia ma przeżyć z ciotka i wujciem w domu iucząc SI:-P

Gość gość
znowu ten grafoman...nie nudzi ci się zakładanie takich zboczonych tematów?

Gość Krystynna
Jaka dorosła????????? Gdzieście wyczytali, że dorosła? Pisałam chyba, że małolata :/ Nie chcę podawać bliższych szczegółów bo nie wiem kto czyta to forum i jeszcze będzie afera, że mąż ściąga małolacie majty

Gość gość
ludzie, to prowo już było piętnaście razy tylko szczegóły nieco się zmieniają. innym razem była naprawdę mała dziewczynka, ten facet jest nieźle poj/ebany

Gość gość
A jej rodzice wiedzą o tym?

Gość gość
No i co ze ma piersi? Zdejmując majty ich nie widzi nie? Prowokacje czuć z kilometra :P

Gość gość
I co z tego, że przychodzi do domu po kilku drinkach i że pali papierosy? :D

Gość gość
ile ma lat ta dziewczyna? jelsi niepelnoletnia to NIE mze wynająć stancji u obcych

Gość Krystynna
Sorka, to tez bylo moje prowo. Sytuacja zmyslona, nieprawdziwa. Przeprosiny PROWOKATORA dla Kobiet zamiescilem w niniejszej dyskusji ogolnej. x Wasz oddany PROWOKATOR