Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak świadomości.

Polecane posty

Gość gość

Kieruje ten post do ludzi nieco młodszych ode mnie samej, czyli 18-25 lat Zwracajcie uwagę na to co się wokół was dzieje, chodzi o politykę. To jest bardzo Ważne. Chcecie lepiej żyć, zarabiać a w ogóle nie interesuję Was nasz kraj. Większość nie ma pojęcia kto sprawuje władzę w Polsce, co to jest sejm czym jest senat. Nie znacie ludzi którzy decydują o Waszej przyszłości ,tym samym przyszłości waszych dzieci .. Ja osobiście nie mogę tego zrozumieć :) Polityka jest naprawdę ciekawa. I przede wszystkim wasz wybór to nasza wspólna przyszłość! Zachęcam do głosowania w najbliższą niedzielę I budżecie się młodzi, to do Was należy świat!

Gość gość
sęk w tym że nie ma na kogo głosować bo same gadające puste głowy puste głowy puste frazesy puste obietnice przedwyborcze pustka w budżecie a za chwilę będzie też pusto w Polsce, zostaną starcy, głupcy i kaleki

>>>Większość nie ma pojęcia kto sprawuje władzę w Polsce<<< x Tego nie wiedzą do końca nawet ci w rządzie :P. x >>>Nie znacie ludzi którzy decydują o Waszej przyszłości<<< x Przecież Ty też ich nie znasz. Wiesz tylko tyle, ile wymyślił ich specjalista do spraw wizerunku :P. x >>>Ja osobiście nie mogę tego zrozumieć<<< x Bo jesteś ZA GŁUPIA, by pojąć, że dla polityków, jesteś tylko cząstką bydła politycznego, które odpowiednimi słowami zagonione, da im dobrą kasę :(.

Gość gość
gdy oglądam spoty wyborcze to nie wiem czy się śmiać czy płakać nędzne aktorzyny, przebrane a nie ubrane ze sztucznie wyuczoną gestykulacją zaproponowaną przez specjalistę od mowy ciała gestykulacja pt. "pomacham łapką tak, że wszyscy pomyślą że jestem pewny siebie, wiem co mówię i jestem w 200 % wiarygodny"

To tylko świadczy o poziomie samych "aktorów" :(. x Specjaliści są ci sami, tylko materiał, który obrobić muszą, jest coraz gorszej jakości :P.

Gość gość
Wiesz mądralo. Po pierwsze jestem kobietą :) Po drugie, oglądam politykę bo znajduje się w kręgu moich zainteresowań. Wiesz,ja nie mam w zwyczaju wyzywać ludzi :) a normalnie rozmawiać, w domu mnie tego nauczyli. Uważam że można poznać drugiego człowieka po sposobie bycia, wysławiania. . I całkiem dobrze mi idzie :) Nie uważam ze jestem cząstka bydła, jestem atrakcyjna kobietą o której ktoś taki jak ty może pomarzyć. Mam swoje przekonania i dążenie do ich realizacji. Nie będę z tobą polemizować bo nie ma o czym.

Gość gość
chyba Ci się temat pomylił koleżanko, żeś się tak uniosła :-)

>>>Wiesz mądralo. Po pierwsze jestem kobietą<<< x Ok :D. W takim razie poprawię wcześniejszy tekst :P. x >>>Po drugie, oglądam politykę bo znajduje się w kręgu moich zainteresowań. Uważam że można poznać drugiego człowieka po sposobie bycia, wysławiania. . I całkiem dobrze mi idzie<<< x Nie wiem co Ci dobrze idzie. Wiem za to, że mój dobry kumpel, jest właśnie dość znanym specjalistą d/s wizerunku. Jeżeli interesujesz się polityką, to z pewnością wiele razy, widziałaś go lub czytałaś jego artykuły :). Znam metody jego pracy i nieco lat temu, miałem współudział w stworzeniu nowego wizerunku pewnego polityka :). Efektem naszej metamorfozy, był wzrost poparcia dla tego polityka, o ponad 100% :). Nawet w polityce, najważniejszy jest dobry pomysł :). x >>>Nie uważam ze jestem cząstka bydła, jestem atrakcyjna kobietą o której ktoś taki jak ty może pomarzyć.<<< x Nie zrozumiałaś mnie. Nie chodzi mi personalnie o Ciebie, ale o typowego wyborcę. Dla polityka, jest on tylko kolejną rogacizną, którą uda mu się zwabić/zagonić do swojego obejścia. Dla niego Twoja osobowość nie ma znaczenia. Liczy się tylko Twój głos, oddany w niedzielę. Potem możesz zdechnąć lub sprzeda Cię innej partii, jako swój elektorat. Nie mogę marzyć o Tobie, bo na razie nie widzę w Tobie niczego fascynującego :P. Zresztą w tej chwili i zapewne jeszcze długo, moje myśli i marzenia, dotyczą kogoś konkretnego i... bliskiego. x >>>Mam swoje przekonania i dążenie do ich realizacji.<<< x Jaki to ma związek z tym, czym jesteś dla polityka ? x >>>Wiesz,ja nie mam w zwyczaju wyzywać ludzi a normalnie rozmawiać, w domu mnie tego nauczyli.<<< x Ja zmieniłem się na gorsze, przebywając na tym forum :(. x >>>Nie będę z tobą polemizować bo nie ma o czym.<<< x Ależ wcale tego nie oczekuję :) .

Gość gość
Panowie Kaczyńscy są tak ogromnie mocnymi przeciwnikami dla PoPsl. że jeden Pan Kaczyński został usunięty przez morderstwo [ propagandowo w tv przez brzozę ] a drugim Panem Kaczyńskim straszy się non-stop publicznie w TV no luudzie :(

>>>jeden Pan Kaczyński został usunięty przez morderstwo<<< x Pierwszy raz widzę, by ktoś publicznie nazwał morderstwem, zmuszenie pilotów do niebezpiecznego, zabronionego przez obsługę lotniska i inne załogi, lądowania. x W kodeksie karnym jest to art.173 o spowodowaniu katastrofy.