Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 3 latach co sie stalo

Polecane posty

Gość gość

Witam! Witam wszystkich serdecznie,na wstępie napisze ze nigdy nie spodziewałem sie ze wyląduje na takim forum...mowie w sensie takim,za faceci -szczególnie podobni do mnie raczej nie zaglądają na takie fora.Mam pewien problem,a nie wiem jak to rozwiązać,na pewno jest tu wiele pięknych i inteligentnych kobiet które mi pomogą.A wiec tak : Jestem w 3 klasie liceum,moje życie to sport,trochę nauki i melanże,no coz takie życie młodej osoby :D Wraz ze mna do klasy chodzi pewna dziewczyna,nigdy nic do niej nie czułem,co prawda często pisaliśmy,no moze czesto to zle powiedziane,ale raz w tygodniu.Przez kilka miesięcy miała chłopaka,jak wspomniałem nic do niej nie czupem wiec cieszyłem sie ze moja dobra kolezanka,baaa bardzo dobra,choc przyjaciółka bym jej jeszcze nie nazwał -jest szczęśliwa i korzysta z zycoa pełnymi garsciami :) Dodam tylko ze gdy jej zwiqzek byl u schyłku,radziala mnie sie i dopytywala co chłopak mysli jesli tak czy tak postępuje :) Pisaliśmy ze siba przede wszystkim o szkole,oczywiście czesto w wiadomosciachznajdywaly sie takie emotki jak serduszka,itd.Raczej to było takie po kolezensku :) Ale procz szkoły ostatnio mieliśmy sporo tematów do rozmow,czasem zdarzały sie tez zbocozne rzeczy,tematy,śmiechu i serduszek bylo sporo.Aaaa i sprostuje to...nie myslcie ze nakrecilem sie na nią tylko orzez takie tematy.Nooo iii do sedna!!!!! Ni stąd ni z owad cos mnie trafiło,bardzooo mi sie spodobala i nie mówię tu o ciele,bo moim zdaniem ma boskie,ale również o jej wnętrzu i w sumie to mnie do niej ciągnie.Dziewczyna jest niesamowita,wiadomo jak większość kobiet ma swoje humorki,ale to normalka.Drgoie Panie tylko nie obrazcie sie za to z humorkami :D ! Jest otwarta,miłainteligentna,uczynna,wyrozumiała i przede wszystkim ma dystans do roznych vhamskich czy uszczypliwych zartow ze strony kolegow z klasy załóżmy :) (jednak laska z niej :D ) Zauważyłem jednak ze od tego czasu kiedy poczułem ze warto spróbować z nią juz cos na poważnie,jej stosunke do mnie sie trochę zmienił,nie jest oczywiście chamska,malo rozmowna,ale zauważyłem ze gra trochę niedostępna,z leciutkim dystansem do mnie. No i proszę tu o wasze rady...co robić dalej,jak sprobowac sie zbliżyć do niej????? Jak myslicie,czemu jej zachowanie niewidoczne dla innych wobec mnie (ale ja to widze) zmienilo sie troszke???? Nie mowie ze na złe,ale czuje ze nie jest to to samo co do niedawna :) Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi i porady :)

Jeśli nagle zaczęła się tak zachowywać to albo nabrała dystansu bo wie, że Ci na niej zależy a ona tego nie odwzajemnia, albo wręcz przeciwnie, też zwróciła na Ciebie uwagę i chce zobaczyć, czy będziesz się starać. Ale to Ty powinienes wyczuć czy ta zmiana jest pozytywna czy negatywna. Czy patrzy na CIebie w inny sposób, czy jest w tym trochę flirtu, czy może raczej sie od Ciebie odsuwa :p