Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

przyjaźń na odległość, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam ze swoim facetem, mamy taką parę przyjaciół która mieszka 200 km od nas. Spotykamy się stanowczo za rzadko, bo ostatnio max. 2 razy w roku. Nasze prośby by spotykać się częściej nic nie dają. Oni albo nie mają czasu albo pieniędzy, a czasami nawet gdy spotkanie jest ustalone, oni je potem odwołują. Nawet była z naszej strony propozycja by się przeprowadzili w nasze okolice, pomożemy im z pracą itd., ale nie chcą. Na samych spotkaniach, a spotkanie trwa zawsze kilka dni, jest świetnie. Super zabawa, rozmowy, wielkie obietnice że zobaczymy się już niedługo itd. A potem gdy wyjeżdżają, znów wiecznie nie mają czasu. Ja strasznie to przeżywam, jestem uczuciowa, po np. tygodniu spędzonym z nimi jest mi strasznie smutno, tęsknię, mam doła, bo chciałabym żeby byli bliżej lub żebyśmy częściej się widywali. Przez te doły mam czasami ochotę zrezygnować z tej przyjaźni. Wiem że to śmieszne, powinnam cieszyć się z tego co mam albo po prostu tak nie przeżywać, ale nie umiem. Co o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować